• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-n próbáltam időpontot kérni, de elsőre rossz volt neki az időpont, míg másodszorra már a felajánlott opciójára rábólintottam és megegyeztünk. jó volt, hogy két opciót is feldobott!
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, de a közelben van Hév megálló, így aki a Bkv-t választ annak ideális, mert 1-2 perc és célhoz ér.
  • Helyszín:

    A lakásban tisztaság fogadott. A fürdőben bekészített törülköző, bő választékú tusfürdő, illetve kellemes meleg az egész lakásban. A nappaliban az asztalon egy kisebb fajta szex shop várja a játszadozni vágyókat. Zene szól a tévéből.
  • Lány külseje:

    Teljesen átlagos hölgyemény fogadott. A leírtaknak teljesen megfelel a rövid vörös haj, kis mell nagy mellbimbókkal. Jó alakja van! Kedves volt a vendéglátóm és az egyrészes necc ruhában fogadott, ami a képeken látszik is. Végül azt később az Ő javaslatára inkább levettem.
  • Action:

    Egy kis ismerkedés az érkezésem után, megcsodáltam a kínálatot az asztalon lévő játékszereken. Nem is értem, hogy miért a kell kifejezést használtam, de a vendéglátóm kijavított, hogy igazából nem kötelező, ha nem akarom. akkor esett le a bakim. eléggé be voltam gerjedve és már akkor neki estem volna, de a vendéglátóm szólt, hogy a fürdőt ne hagyjam ki. Gyors tus után a nappaliban térdelve várt a padlón. Mintha azt mondta volna, hogy tedd bele a számba. Nem kellett nagy gondolatolvasónak lennem, hogy így is tegyek. Mivel először voltam Sub beállítottságú hölggyel, így nem is finomkodtam azzal, hogy romantikus együttlétünk legyen. Élveztem a helyzetet, hogy az akaratomat, vágyaimat kiélhessem rajta. Közöltem is vele, hogy az elején ki fogom használni amennyire csak lehet. Ennek ellenére nem jött zavarba, amikor teljesen bevette a velem egykorút és bőven lent tartotta a torkán. Annak ellenére, hogy még segítettem is neki ott tartani. Amikor már kiéltem a feltörő vágyaim ezen részét, utasítottam, hogy bizony fejlelógatós játék következik. Nem bírtam zavarba hozni akkor sem, amikor a torkát dugtam ütemesen. Mondtam is magamban, hogy egy állat vagyok, de hajtott tovább a vágy. Olyan dinamikus tartalmas volt az orál, hogy jöttek az élvezési ingerek. Egy kis önfegyelem, lassítás, majd a popsiját vettem célba. olyam könnyen csúszott be az ujjam, hogy rögtön lekaptam egy méretesebb dildót az asztalról és kellő sikosítás után már toltam is be neki, majd a farkamat a szájába, hogy meg legyen az összhang. Ezután kértem a vegyvédelmit, hogy Én is benne legyek. Doggyban kezdtük az anál játékot, amitől hamarosan spriccelt a kis Drága alattam. A hangok és az elmondás alapján volt szerencsém érezni a kezemen, ahogy a punciját kezdtem alulról izgatni. Majd misszibe folytattuk. Így is lehetett tolni rendesen az ánuszát. A dinamikus lökések megtették a hatást, mert újra vég közeli állapotba kerültem, amikor is a padlóra térdeltettem a vendéglátóm és közöltem vele, hogy a száját, arcát veszem célba. Gumi le és a szájával segítette a mielőbbi ejakulációmat. Nem kis adagot löveltem az arcára, szájába. Akik lassabbak voltak azok a vendéglátóm szájában folydogáltak. Hagyott szépen lenyugodni. Már ekkor tudtam, hogy ez az egy élvezés elég nekem a mai napra. Isteni volt. Gyors együtt tus után vissza a szobába és a nyelvemmel kényeztettem a vendéglátóm. Nem értem el nagy sikereket a hölgynél, de élvezte, és ez már megnyugtatott. Közben az ujjam benne volt a punciban amire jött a biztatás, hogy elfér még benne több is. Életemben nem csináltam ilyent. Csak a filmeken láttam, de nagyon cool volt, ahogy kesztyűnek használtam a punciját. Azért jót viccelődtünk a Pom-Pom-on közben. Neki sem sikerült már az élvezés, így a hátralevő röpke időt beszélgetéssel zártuk.
  • Elszámolás:

    Már ez sok volt nekem, amit vállal. Nagyon bevállalós, így amihez kedvem volt azt maradéktalanul teljesítette szolga lány!
  • Összkép:

    Teljesen elégedett voltam a vendéglátóm szolgáltatásával. Úgy gondolom, hogy az effajta játékokhoz két ember kell, hogy teljes legyen az összhang. Szolga lány nagyszerű partner volt benne.
Happy Massage