• Viviana

  • Beküldte:
  • Viviana reagálása

    Kedvesem! De jó volt elolvasni az élményünket és boldoggá tesz, hogy boldoggá tehettelek. 🤗 Nekem ez mindennél többet jelent. Várlak vissza sok szeretettel!

  • Egyeztetés:

    Előző nap telefonon hívtam, elsőre elértem és le is beszéltük a másnap reggeli randit.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, a cím egyértelmű volt. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    LAkás állapota teljesen rendben van, fürdő mérete pont elég, tusfürdő választék megfelelő. Tisztaság mindenhol és kellemes félhomály a szobában.
  • Lány külseje:

    Viviana bár arc nélkül hírdet, de az előttem írt beszámolók alapján egyáltalán nem izgultam. Mikor megláttam ez nem is változott, abszolút bejövős kategória, sőt egy régi kedves ismerősömre emlékeztetett. Már nem emlékszem miben fogadott, de igazából annyira tetszett a mosolya, hogy nem is számított. Bekísért a masszázs szobába, ahol kaptam egy törölközőt és irány a fürdő.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdőből visszaérve teljesen meztelenül várt és összefonódva elkezdtünk lágyan csókolózni. Na ez nem az az alibi csókolózás, hanem igazi barátnő feelinges. Így voltunk jó néhány percig, mikor felajánlotta, hogy mivel másfél órára érkeztem, így kényeztetés-masszázs-kényeztetés műsorban lesz részem és egyből hanyatt is fektetett. Na de itt a masszázs részt ecsetelem inkább, ami pedig szintén nem az alibizős/simogatós masszázs volt, hanem rendes masszázs, kellő erősséggel. Láb-hát-váll kombó masszázst kaptam a program felében legalább, ami nagyon jól esett, mert rég jutottam már el igazi masszőrhöz. A másszázs közben nagyon jót beszélgettünk privát dolgokról, nem éreztem egyszer sem, hogy kínos csendek lennének. Jó társalgó partner.
  • Levezetés:

    Visszatérve az első kényeztetéshez, hosszas csókcsata után "kétvállra" fektetett Viviana és igazi barátnős franciában részesített. Nem sietett, nem akart kivégezni szépen lassan csinálta, az egész területre figyelve. Volt, hogy teljesen eltűntem a szájában, a kezét alig vagy nem is használta. Szerintem olyan 10-15 percig tarthatott ez a mennyország közeli érzés, mikor a szájában landoltak az utódok. Itt sem sietett és még hosszú msáodpercekig (megkockáztatom percekig) a szájában tartott és hagyott lenyugodni. Iszonyat jó érzés volt. Ez után kis technikai szünet következett és még mielőtt a masszázsra tértünk volna jeleztem neki, hoyg szeretnék egyenlíteni, amit úgy láttam örömmel fogadott. Így neki is láttam finom kis puncijának izgatásához. Először itt is csókokkal indítottunk, majd egyre délebbre vettem az irányt és a kellően nedves kelyhét kezdtem el a nyelvemmel izgatni. Próbáltam olyan óvatosan és érzékien csinálni, ahogyan Ő abszolválta az én kényeztetésem, kis idő után sikerrel is jártam halk sóhajok közepette, majd jelezte, hogy nagyon érzékeny ilyenkor :), így szintén kis techinai szünet után áttértünk a masszázsra.
    A második felvonás masszázs után jött és meg kell mondjam szkeptikus voltam, mert ilyen rövid időn belül nem szokott menni egymás után, de Vivianának lett igaza, hogy meg fogja oldani. Először szintén lágyan támadt, aztán érzete, hogy itt már kelleni fog egy kis erősebb kézjáték is a száján kívül. Meglepetésemre ez a menet nem tartott annyi ideig, mint az első és most is a szájában landoltak az utódok és természetesen most sem kapkodott, megvárta míg lenyugszom. Mivel maradt még egy kis időnk, így a mellkasomra feküdt és beszélgettünk még néhány percet.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélt összeget már érkezésemkor egy borítékban a kis asztalra helyeztem és, ha jól emlékszem egészen távozásomig ott is maradt. Átlagos összeg egy átlagon felüli lányért és élményért.
  • Összkép:

    Ahogy írtam az előző beszámolók alapján nyugodtan érkeztem, hogy jó élményben lesz részem, de még ehhez az elváráshoz képest is nagyon pozitív volt a csalódás. Rendkívül szép és kedves lány, aki maximálisan megtesz mindent, hogy jól érezd magad nála/vele. Amennyiben tudok még mindenképpen visszalátogatok hozzá.
Happy Massage