• Lana

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lana újonnan felkerült hirdetése szinte már az első perceitől megragadta a figyelmem. A szép képei (amiket egytől-egyig végiglájkoltam) és az adatlapja alapján nem volt kérdés számomra, hogy felkeressem őt. Nem is vártam ezzel sokat, Lana pihinapja után amint megláttam, hogy elérhető, már hívtam is. Kedves és aranyos egyeztetésünk után az aznapi kezdő időpontjára jelentkeztem be hozzá 1 órás randira. Most is csalódásmentes és abszolút megbízható kapcsolatfelvétellel indítottunk, ami nekem egy nagyon fontos szempont.
  • Megközelítés:

    Szokás szerint gyalog érkeztem a helyszínre a közeli lakhelyemnek köszönhetően. A kecót szögegyszerű megtalálni, ami ráadásul frekventált környéken van. Bkv kábé 10 perc sétára és parkolóhelyet is simán ki lehet fogni, aki autóval érkezik.
  • Helyszín:

    Ebbe a marina parti sztárkecóba mintha haza járnék, már annyiszor voltam itt. A jól ismert diszkrét fények és kellemes illatok fogadnak, cipőmet a szokásos helyen hagyom, a kicsi előszobában, a puff mellett. A csini Lana a három szoba közül a középsőbe vezet be mosolyogva. Ehhez a szobához már sok-sok kellemes élmény fűz (ahogy a másik kettőhöz is), amihez ma hozzátettünk még egyet. Ide belépve egyből a hatalmas tükörre leszek figyelmes és a nagy franciaágyra, amire fekete színű, tiszta lepedőt terített Lana. A picit keményebb matrac gyakorlatilag hancúrozásra van kitalálva, kispárnák a fejünknek, kellékes tálca az ágy mellé helyezve. A fenti sarokban végigvezetett piros ledsor fénye világít meg minket action közben, míg a cuccaim egy szobainas "vállán" pihentetem meg egy röpke óra erejéig... Kulturált, hangulatos feeling, némi elegáns hatással megfűszerezve. A fürdőszoba innen kábé két lépésre van. Tisztaság, igényesség mindenütt és persze jól felszereltség; itt (is) minden megtalálható, amire szükségünk lehet a tisztálkodáshoz. Kád, több tusfürdő márka, szájvíz + üvegkupica kombó, full frissen mosott, száraz törcsi... Lényeg a lényeg, mindig jó ide betérni!:)
  • Lány külseje:

    A képei teljes mértékben fedik a valóságot, de Lana szerintem élőben még szexibb! Magas, dekoratív, kedvesen mosolygó fiatal lány nyit ajtót. Fekete magassarkúban és egy nagyon mutatós black bodyban, amit egy sokat sejtető, átlátszó fekete kimonóval tett még izgalmasabbá. Semmi művi beavatkozás, Lana természetes szépségű teste nekem nagyon bejött! Kemény, formás popsival kápráztatott el már az ajtóban, az izgató és szép cicijei szintén az esetem. A lábait, a sportos, sexy combjait egy ízléses tetkóval díszítette, a mindenhol ápolt és simára borotvált bőrét pedig kellemes érzés volt végigsimítani. A finom, édes parfümje kiváltképp tetszett, amit meg is dicsérgettem. Lana arca valóban szépséges, a kitakarás természetesen csak a diszkréció miatt van, a félhosszú, illatos barna hajával pedig seperc alatt elvarázsolja a hozzá betérő kalandort, ahogy engem is. A fogsora hófehér, az érzéki ajkaival pedig csodásan csókol és ahogy utána a gyönyörű mélybarna, csillogó szemeivel rám néz... Ohh my God:) Kicsi kezein szépen manikűrözött körmök és nem, egyáltalán nem karmol velük, a 'szempillamókusra' pedig már kíváncsi vagyok, legközelebb tuti meglesem, Lana;)

    Nekem amúgy igen szimpi volt Lana kedves stílusa, imád mosolyogni és mindvégig abszolút a kedvemben járt. Nyitott természetű, intelligens, kommunikatív lány. Tényleg nagyon tetszett a példás hozzáállása, érzékisége és az őszinte odaadása, adni akarása.
  • Action:

    Kis jó hangulatú ismerkedő dumcsi, majd fürdés után a zene elindításáig már el sem jutottunk... Mert szinte azonnal csókolózni kezdünk, még a törcsimmel a kezemben, amit csak percek után vettem észre, hogy még mindig fogom... A csend csak még intimebbé tette az érzéki, igazi nyelves csókjainkat. Imádtam, baromi kellemes volt! Nem is bírtuk egyhamar abbahagyni, de nem is akartuk;) Lágyan és hosszan csókoljuk egymás ajkát, néha össze-összemosolyogva, simik és halk becéző szavak közt. Lana közben megszabadul a csini fogadórucijától és immár mindketten teljesen meztelenül, ő nekem háttal állva átkarolja a nyakam, én meg őt és így csókolózunk tovább. Egymást átölelve a szemben lévő nagy tükörben is megnézzük magunkat mosolyogva, miközben ő a popsijával kacérkodik a farkammal. Majd ismét szembefordulva, cicijeivel a kezemben folytatjuk a forró smacit, közben a simogatást egy pillanatra sem abbahagyva. A puncijára téved a kezem, simizgetem, míg Lana kis keze a merevedő farkammal incselkedik. Majd a szuper kellemes pettingünket az ágyra fekve folytatjuk. Ráhajolok, haját lágyan az arcára simítom a bal kezemmel, huncutul összemosolygunk és egy hosszú, nyelves csóksorozat után az állára, majd a nyakára csókolok. Ezt már Lana halk sóhajai kísérik, lehunyt szemeivel, lábaival a derekamon és miután gyengéden a cicijeire nyalintok, pociján helyezek el néhány csókot. Mire a már szépen benedvesedett puncijához érek... Kényeztetni kezdem és a finom nyalcizás nem marad jutalom nélkül; Lana kisvártatva megajándékoz az orgazmusával, amit mosolygós csókokkal hálálunk meg egymásnak egy kis pihi után.

    Csókolózva helyet cserélünk, hátamra fekszem és ő a pici csókjaival a mellkasomon keresztül érkezik meg az álló cerkámhoz. Lana nem ront ajtóstul a házba, megadja a módját a franciának; először a heréket kezdi kényeztetni, külön-külön bekapja, nyalja, csókolgatja őket, ami igen kellemes érzés volt. Majd óvatosan bekapja a farkam és egy igazi bőnyálas cumizásba kezd. Egészen mélyre veszi a brét, miközben tartja a szemkontaktot is, amikor kiengedi rá-ráköp a makkra, kérésemre pedig a kis kezével is besegít. Imádnivaló volt, ahogy a sok nyáltól cuppogott a kis dolgos, puha kezében a fityma és az is, ahogy közben vadítóan a szemembe néz... Aztán ismét a szájába veszi, szopja szemből, oldalról, szépen változatosan, nyálasan és szexin ahogy kell, én meg közben a cicijét markolászom, haját simizgetem. Lana egy igen izgalmas és tartalmas, mélytorkos elemekkel kreatívan megtűzdelt franciával kedveskedett nekem, nem kis örömömre! Ami után pillanatok alatt latexet applikál a bevetésre kész szerszámomra.

    Doggy-ba helyezkedünk, Lana kitolja elém a nagyon dögös popsiját és szép nagy terpeszbe teszi a lábait, pont ahogy szeretem. Én meg a rendkívül nedves és felizgult cunijába csusszanok eleinte óvatosan. Mondta is és tisztán látszik, hogy ezt a pózt imádja, mert olyan szenvedélyes, nyögdécselős dugásba csapunk, hogy csak lestem... Csakúgy tolja, nyomja rá az éhes kis punciját a kemény farkamra, úgy és olyan intenzitással mozog rajtam, mintha lovagolna. Hamar begyorsítunk még jobban, miközben én jól rámarkolok a csinos fenekére. Jó hosszan csináljuk, mindketten egyre hangosabban nyögve, sóhajtozva, míg Lana két kézzel gyűrögeti a lepedőt közben. Ráhajolok, vállát, nyakát csókolom, ő pedig mellkasát a matrachoz simítja és így nyomatjuk tovább a heves kefélést. Megunhatatlan volt és nem is jutottunk most több pózig, hanem az akciózás végén áttérdelek a pocija felett és felváltva kézimunkázunk a farkamon, majd Lana kezében sülök el. Roppant ügyesen kiverte és egy hatalmasat élveztem a cickóira, amit perceken át tartó gyönyörűen finom húzásokkal vezet le... Hihetetlenül jól esett!

    Mindenhová került szinte minden testnedvünkből, ezért némi tisztogatás jön és végül ismét az ágy mellett állva csókolózunk csendben, hosszan, egymást cirógatva. Azt hiszem ezek az intim percek tökéletes levezetése volt a randinknak... Majd fürdés, mosolyok, dumcsi és öltözés után finom csókokkal búcsúzunk egymástól az ajtóban.
  • Elszámolás:

    Marina parti átlag a rózsacsokor mértéke, amit mint mindig, most is a randi elején helyeztem a komódra. Naná, hogy megérte:)
  • Összkép:

    Nem is kérdés, hogy visszatérek egy ismétlésre. Szuper randi volt, pazarul egymásra hangolódtunk az együtt töltött óránkban! Lanát csak ajánlani tudom, azoknak, akik szeretik a gyengéd, igazán odaadó, mosolygós, friss, sexy és gyönyörű fiatal lányok társaságát.
    Szió Lana! Nagyon köszi, hogy feldobtad a péntek estémet, hétvégémet, fantasztikus lány vagy! Hamarosan ismét talizunk, ahogy megbeszéltük:)

    MilkyAttis
Happy Massage