• Tesla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy barátomtól kaptam meg a számát. Telefonon értem el, azonnal megtetszett a hangja. Hamar sikerült időpontot találnunk, két óra múlva már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    A házat könnyű megtalálni, a parkolás ingyenes. GPS-t nem használtam de gondolom odavisz. A környéken buszok járnak, nem tudom hányas.
  • Helyszín:

    Átlagos házban szépen rendbetett lakás. mindenhol tisztaság van. A fürdőben tusoló, meg minden ami egy fürdőbe kell.Tiszta illatos törölközőt kaptam. Az élmények egy franciaágyon vártak.
  • Lány külseje:

    Tesla arc nélkül hirdet, kicsit izgultam, hogy milyen lesz, de amikor megláttam, leesett az állam. Neccharisnyában és egy áttetsző melltartóban fogadott, bugyi nélkül! Fantasztikus test, gyönyörű arc, mesés cicik amikről meg nem mondanám, hogy szilikonosak. Nem tudtam, hogy hova nézzek, egyszerűen mindene tetszett! Kicsit beszélgettünk, megkínált üdítővel aztán rohantam zuhanyozni.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem, ezért két kényeztetés között kaptam a masszázst. Arra kértem, hogy csak egy lágyabb, simogatós kezelést adjon. Ez így is történt, kellemesen elbeszélgettünk közben, sokat nevetett, kedves, közvetlen volt. Amikor úgy gondolta, hogy itt az ideje a második kényeztetésnek, finom benyúlásokkal, besimításokkal jelezte. amikor érezte, hogy keményedek, szólt, hogy forduljak meg, amit lelkesen megtettem. Biztosan tud szétszedősen is masszírozni, mert éreztem az erőt a kezeiben, de most nem ezért mentem.
  • Levezetés:

    Amikor visszatértem a zuhanyozásból, teljesen meztelenül várt, csak úgy kerekedtek a szemeim. Hozzám simult, majd elkezdtük egymást simogatni, én természetesen a csodás ciciket, ő meg a fenekemet, combomat, golyóimat és végül a farkamat. Érezte, hogy teljesen merev vagyok, megkért, hogy feküdjek hanyatt az ágyon, ezt haladéktalanul teljesítettem. Beolajozta a kezeit és finom lingamba kezdett, de hamarosan megkérdezte, nincs-e kedvem beolajozni a melleit. De még mennyire, hogy volt! Frenetikus csúszkamasszázst kaptam, oldalról, szemből, mindenhogyan. Az ágy melletti tükrös szekrényből lehet mozizni, a látvány fantasztikus! A végén a mellei között siklatta a farkamat, egyre nagyobb vehemenciával és így is lett végem. Miután elélveztem, már csak lágyan, finoman csúszkáltatta rajtam a bomba ciciket. Elmentünk közösen zuhanyozni, segítettem lemosni a ciciket, majd visszatérésünk után elkezdtem én kényeztetni a kezemmel. Sajnos borostásan mentem, így a számat nem használhattam. Finoman simogattam a csiklóját, majd mikor már kezdett felizgulni, bevetettem az ujjamat is. Egyre hangosabb lett, aztán egyszer csak megfeszült a teste és összeszorította combjait. Ezután következett a fent leírt masszázs.

    Fordulás után ismét egy finom olajos lingamot kaptam, többször elvitt a csúcs közelébe. Azután egyszer csak rám ült fordítva, bepucsított 69-es pozícióba és így folytatta a kézimunkát. A csodás punci és popsi a szememtől 10 centire lebegett, belenéztem a tükörbe is, a látvány lenyűgöző volt. Nem is bírtam sokáig, hatalmasat élveztem az isteni kezek között. Finoman simogatott, lenyugtatott. Ezután letörölgetett és remegő lábakkal mehettem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Kézi kényeztetést vállal, szájjal extrában sem. Semmi extrát nem vettem igénybe, szerintem nincs is, max ha én akarom szájjal kényeztetni, de ezt nem is beszéltük meg a borostám miatt.
    Az ár hihetetlenül kedvező, megtoldottam egy nagyobb bankjeggyel a fantasztikus élmény miatt.
  • Összkép:

    Soha nem gondoltam volna, hogy egy csak kézi kényeztetés ilyen jó tud lenni. A látvány, az érzés, engem megfogott, vissza fogok menni. Köszönöm Tesla!
Happy Massage