• Viviana

  • Beküldte:
  • Viviana reagálása

    Drágám! Köszönöm szépen írásod. :) Várlak vissza szeretettel!

  • Egyeztetés:

    Rendkívül egyszerű volt egyeztetni. Itt pár üzenet, majd előző nap felhívtam és lefixáltuk a pontos időpontot. Már a hangja izgalmas randit vetített előre.
  • Megközelítés:

    A környék Zugló egyik "eldugott" de mégis frekventált pontján van. Autóval és BKV segítségével is könnyen megközelíthető. A parkolás ingyenes...ha ez valakinek egyáltalán számít.
  • Helyszín:

    Teljesen rendben van, picit régebbi épület, ahol lépcsőn futottam fel izgatottan. A lakásban egyedül voltunk, körbe lettem vezetve és a fürdőben találtam magam pikk-pakk. Száraz türcsit kaptam, a zuhanykabin könnyen kezelhető, van tusfürdő is bőven...de nem időztem, siettem vissza Vivihez. A szobában fali tükör, hangulatos félhomány, és persze a gyönyörű Vivi várt. :D
  • Lány külseje:

    Vivi egy magas, karcsú, rendkívül erotikus kisugárzással bíró hölgy. Már nem emlékszem, hogy miben várt, de nagyon hamar mindketten anyaszült meztelen álltunk egymással szemben. Elképesztő érzés volt amikor a fürdőből visszatérve megpillantottam partneremet. Formás cicik, karcsú derék, és elképesztő a feneke. Az arca egy kicsit "oroszos" talán, rendkívül csinos.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs alatt már "rózsaszín" mámorban voltam, másra nem is nagyon tudtam koncentrálni. A keze az erős, határozott, érzi a "pontokat". Rendesen átmasszálta a végtagokat, a hátamra és nyakamra különös figyelmet szentelt kérésemre. A fali tükör sokat segít a vizuális élvezetekben, így beszélgetés közben is jó volt oldalra pillantani Vivire.
  • Levezetés:

    Fűrdőből visszatérve, Vivi ádámkosztümben haladt felém határozottan, éreztem, hogy innen nincs menekvés. Állva kezdtük feltérképezni egymást, valamint finom gyengéd csókokat váltottunk, testem szint beleremegett olyan érzéki volt az egész. Matracra heveredtünk, és én csókolgattam végig melleit, hasát, majd délre érkezve elidőztem nektárjának ízlelgetésével. Szerintem ő is élvezte kényeztetésemet, de ha engedte volna újjaimat is használni, szerintem inzenzívebb hatás is kiváltható lett volna.
    Helycsere történt, és kezei közé kerültem. Bekrémezett cicik között is volt alkalmam szánkázni, majd köveztkezett az érzéki szája. Valami eszméletlen jól csinálta, mélyebbre is leeresztett, közben a fali tükörben olyan volt minta vmi filmet néznék. Nem is tudtam sokáig "tartani" magam, a szájában lett végem. Nem szaladt el, hagyott lenyugodni, és mintha csinalta volna tovább is...valahogy ezt az érzést keltette bennem. (ez jó)
    Ez után következett a masszázs rész.
  • Elszámolás:

    Minden korrekt, egy borítékban tettem le, nem is beszéltünk róla.
  • Összkép:

    A randi már régebben történt, még augusztusban, csak most volt alkalmam megírni a beszámolót. Topp kategóriás szolgáltató, csak ajánlani tudom. Jövök még, csak csillapodjon a járvány.
Happy Massage