• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Igazából 2020 nyár elején voltam nálla.
    Vtr-en nagyon könnyen és egyszerűen lehetett egyeztetni velem.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel egyszerű odajutni.
    11. Kerületi lakópark. Megállótól pár perc séta.
    Parkolás megoldható,de nem emlékszem mennyi szabad hely volt. Pár perc sétával sok lehetőség van még a környéken.
  • Helyszín:

    Célnak megfelelő,kis lakás.
    Rend és tisztaság. Ami kell az megvan.
  • Lány külseje:

    Előbe szebb,mint a képeken. Pedig a képeken is szép. Arckitakarástól nem kell félni. Nem az a plázacica arcú,de nagyon is vonzó.
    Éva kosztümben és magassarkúban fogadott. Mikor ajtó mögül előbújt az állam leesett. Szép arc,szép cickók,szép popsi és semmi felesleg rajta. Csodálatos nő!
  • Action:

    Megérkezés után bemutatkozás és egy kis beszélgetés. Újonc voltam még az ilyen randik világában,és ez látszódott is rajtam. De Lotti kedvessége és szépséges oldotta feszültségemet. Tusolás után az ágyon fekve várt és csalogatott is. Odaértem és egyből simogatni kezdett. Puszik,majd csók is lett. Egy kis idő után lefeküdtem az ágyra,és ő elindult lefele. Elérte a velem.egykorút,és megmutatta francia tudását. Nagyon jó élmény. És a látvány is jó. Vissza kellett fogni magam. Kértem a 69et,ő pedig kedvesen fordult is az arcom fölé. Élmény volt nyalni őt. Aztán kértem,hogy folytassa a franciáját végig. Nem bírtam megállni,hogy ne végezzem a szájába. Utánna egy kis masszázs kölcsönönes,beszélgetés és kezdődhetett az újabb francia óra. Kis idő után gumit kértem,és kaptam is. Majd misszibe kezdtünk. (Ha jól emlékszem,kedvence). Csodás érzés benne lenni és közbe nézni őt. Majd lovagolni kezdett,és hát ez még inkább dicséretet érdemel. Ahogy a cicik is ugráltak...és a hanghatások.. imádtam minden pillanatot. Nem is bírtam tovább.

    Csodálatos élmény volt minden vele (és benne :D) töltött pillanat.
  • Elszámolás:

    Akkori kb átlag,vagy talán kicsit átlag alatti díjjazásért átlagon feletti élmény. Ajánlom mindenkinek.
    De vigyázzatok rá kérlek. Szeretnék még eljutni hozzá :)
  • Összkép:

    Csodás külsővel megáldott kedves,intelligens és vidám hölgy. Kezdeményez,de enged is. Arra törekszik,hogy jól érezze magát nálla-vele az ember.
Happy Massage