• LauraCicaBabaN01

  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Drága ghost06 :)

    Először is köszönöm szépen az értékelést :) Nagyon Örülök, hogy ismét ilyen jól Éreztük egymást ;))) Köszi a bókokat is :)))

    Tudod, hogy mindig Szeretettel Várlak... addig is millió virtuális Csókjaim ;)))

    LauraCicaBabaN01 ;)

    :* :* :* :* :*

  • Egyeztetés:

    Visszajáró vendégként nem volt nehéz dolgom, első hívásra felvette a telefont és sikerült is időpontot egyeztetnünk.
  • Megközelítés:

    Parkolás könnyű, szinte mindig van hely a ház közelében, Bkv-val is könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Új építésű modern lakás, nagyon hangulatos fényekkel, minden igényt kielégít. Tiszta fürdő, többféle tusfürdő, friss törölköző és többféle szájvíz is rendelkezésre áll.
  • Lány külseje:

    A már megszokott gyönyörű szempár, selymes bőr, óriási szilikon cicik, formás kerek popsi fogadott. Élőben még mindíg meglepődök, mennyire brutális az összkép.
  • Action:

    Érkezésemkor Laura egy vadító piros combfixben, egy hozzá illő piros csipkés melltartóban, tangában és magassarkúban fogadott.
    Még mindig brutálisan néz ki, így mikor hosszas kihagyás után élőben újból végigmértem testét, a látványtól egyből beindult a fantáziám, a vér pedig a fejemből elindult lefele. Rövid beszélgetést követően, hogy kivel mi történt az elmúlt időszakban a fürdő felé vettem az irányt.
    Visszatérésemkor Laurán már az ágyon várt, ahol már csak az előzőlegesen említett combfixet véltem rajta felfedezni. Kényelembe helyeztem magamat mellette az ágyon és óvatosan elkezdtem simogatni, csókolgatni a testét, különösen nagy hangsúlyt fordítva azokra a csodálatos mellekre.
    Vendéglátóm sem tétlenkedett, amíg én csókolgattam ahol értem Ő a farkamat kezdte simogatni, amitől nagyon hamar beindult a gépezet. Hirtelen eszméltem, mikor már nem csak a kezét éreztem a farkamon, hanem arra lettem figyelmes, hogy Laura szájában, vagyis inkább torkában vagyok.
    Olyan elképesztő bőnyálas, mélytorkos franciában volt részem, amire mondhatnám, hogy megszokott tőle, de nem. Mindig ledöbbenek, hogy mire képes ez a lány.
    Néhány perc után Laura az ágy mellé parancsolt és gumit húzott, nem is bántam a dolgot, mert nem biztos, hogy sokáig bírtam volna még azt a franciát és azt a látványt, ahogy tövig elnyel és közben hasonlóan mélyen a szemembe néz.
    Hátulról kezdtem el kényeztetni vendéglátómat, majd rövid idő után átkéredzkedtem popsiba. Először lassan, finoman kezdtem el dugni, majd idővel, ahogy Ő is ellazult lehetett neki tolni keményebben. Nagyon jó érzés a szűk popsijában lenni, nem is lehet sokáig bírni.
    Az első kört a ciciken szerettem volna végezni, így fordultunk és egy rövid francia után hatalmasat élveztem azokra a hatalmas mellekre. Jutott mindenhova, szinte nem is maradt bennem semmi.
    Ahogy Laura fogalmaz "farokmosás" következett, majd visszatérésemkor felajánlotta, hogy megmasszíroz. Éltem is a lehetőséggel, nagyon finoman, érzékien csinálja, közben jót beszélgettünk.
    Nem is olyan rövid masszázs után fordultam és szinte meg sem tudtam teljesen fordulni, már ismét Laura szájában éreztem magam. Pillanatok alatt olyan keményre varázsolt, hogy most én kértem a gumit.
    Az ágy mellé állva hátulról kezdtem el dugni csodalatos, szűk punciját. A látványtól és az érzéstől nem is bírtam sokáig. Gumi le, fordulás és ismét egy rövid francia után hatalmasat élveztem Laura szájába.
    Tisztálkodás, még egy kis beszélgetés és szokásosan fájó búcsú követezett vendéglátómtól.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt mint mindig. Ár-érték arányban továbbra is verhetetlen!
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam ismét, biztos vagyok benne, hogy nem az utolsó találkozásunk volt.
Happy Massage