• Bella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetésében megadott telefonszámot, hívtam. Egyből felvette egy nagyon kedves hangú barátnő, és részletesen elmondta Bella kisasszony szolgáltatásait. Az időpontot is vele egyeztettem le. Zökkenőmentesen zajlott minden.
  • Megközelítés:

    Óbuda csendes utcája. Forgalmas főúttól egy saroknyira. A tömegközlekedést megfelelőnek értékelem, látva a közelben mozgó BKV járművek sokaságait.

    A megközelítés és a parkolás személy-gépkocsival könnyen megoldható.
  • Helyszín:

    Középkorú társasház nívós lakásában rendel a csinos hölgy. Exkluzív környezetben, igényes bútorokkal berendezett szobába invitált Bella. Volt benne minden, ami kell: masszív masszázspad, kétszemélyes szivacs, hatalmas tükör, bőr ülőgarnitúra, éjjeli lámpa, dizájnos komód, modern zenegép, stb.

    A tisztálkodáshoz száraz, illatos, nagyméretű törölközőt nyomott a kezembe, és már mutatta is, hogy kövessem. A fürdőszoba pont szemben található a kezelőhelyiséggel. Úgyhogy nem kellett alsónadrágban bóklásznom a lakásban. Tágas vizesblokkban bőven volt választék tusfürdőből, dezodorból, szájvízből.
  • Lány külseje:

    Bella képei nagyon csábítóak. Élőben is pont azokkal a bőséges idomokkal találkoztam, amelyekre a fotóiból számítottam. Látványos dekoltázsa és kerek popsija szemet gyönyörködtető látványként díszelgett előttem. Tapintásra pedig igazi extra gyönyörrel töltött el. Sokat foglalkoztam ezekkel a szépséges testrészekkel.

    Hastáncos nők izgalmas formájára emlékeztetett a Bella impozáns megjelenése. Nem tudom, hogy végez-e ilyen, vagy ehhez hasonló közérzet javító tevékenységet, de ha igen, akkor az, bizonyosan pozitívan befolyásolja majd a demográfiai adatok alakulását.

    Bőre világos színű. Arca szépnek mondható, karakteres és ápolt. Vadítóan vörös rúzzsal az ajkain fogadott. Fekete színű csipkés köntöst viselt, amely alól szexin kivillant a szürke színű fehérnemű együttese.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázspadon történt. Bellától egy kifejezetten szakszerű masszázst kaptam, amelyet illatmentes krémmel végzett. Gondosan felépítette ezt a tevékenységét. Erejével és dinamikával jól összehangolta a svédmasszázs-szerű fogásokat. Profizmus jellemezte minden mozdulatát. Akkurátusan haladt a bokámtól a nyakam irányába. A hátam és a vállizomzatom kitüntető figyelmet kapott tőle. Ezeket regresszívebben megdolgozta. Bőségesen hagyott időt minden porcikámra. Szokásos délutáni, konditermes edzés után látogattam meg őt, úgyhogy testkezelő programja kellemesen lelazított. Jól esett a masszázsa.
  • Levezetés:

    A szivacsra telepedtünk. Csókolózásra nem biztatott, de azért rápróbálkoztam. Diszkréten, szimpla puszikkal hárította el az ilyen irányú közeledésemet.

    Orális kényeztetése egy minimális kézimunkával kezdődött. Rövid idő alatt vigyázzba állított. Utána a szájába vett és ütemes bólogatásba kezdett. Lágy ajkai között nagyon jól éreztem magam. Érzékiséggel és nem pedig vad szenvedéllyel cumizott. Pornós elemeket sem tartalmazott a levezetése. Olyan finom, szenzitív, barátnős ápolgatásban részesített.

    Mérsékelt nyelvmunkával is színesítette az attrakciót. A kacsójával a golyóimat masszírozta közben. Amikor a szopizásban egy kicsit elfáradt a szája, akkor fél percre a kezébe vette az irányítást. Erőteljesen kézimunkázott rajtam, azzal fokozta a kéjérzését bennem. Ilyenkor a cickók közé is befektette a szerszámomat. Ott is jól megszánkáztatta az péniszemet.

    A finálét, azt jól felépítette. Egyre inkább növelte a tempót. Kézzel és ajakkal egyszerre kényeztetett, amikor az ajkai közé robbantam. Nem kapta el a fejét, hagyta, hogy az egész tárat kiürítsem a szájába. Majd kizárólagos kézi vezérlésbe kapcsolt, és lenyugvásomig lassan masszírozta az az elfáradt ezredesemet.

    Pillanatra kiszaladt a mosdóba, rendbe szedni magát.

    Tisztálkodás kötelező percei után őszinte beszélgetéssel zártuk a randinkat.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondottak szerint alakult. Az elején került átadásra, amelyet diszkréten kezelt.
  • Összkép:

    Bella egy szemrevaló teremtés, jó vendéglátó. Különlegesen szép, nőies adottságokkal megáldott hölgy. Vizuális élményen túl, barátságos személyiségével is meglepett. Erotikában is tettszett amit nyújtott. Testileg felfrissülve és kielégülve távoztam tőle. Kellemes élménnyel ajándékozott meg.
Happy Massage