• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel sokszor én sem tudom hol ér a holnap, csak az "utolsó" pillanatban tudok próbálkozni. Biával is így történt. Előző este küldtem egy VTR-t, megkockáztatva, hogy elutasításra kerülök, de szerencsére sikerrel jártam. Kérte hogy azért csörögjek is, ezzel nem volt problémám. Így viszonylag gyorsan, rugalmasan tudtunk egyeztetni. Hogy teljes legyen a paletta, még egy-két SMS-t is váltottunk, így bizton állíthatom, hogy minden fronton megállja a helyét! :)
  • Megközelítés:

    Vendéglátóm nem bízta a véletlenre, egy egész "palotányi" rendőr szomszédságában rendezte be kuckóját. Úgyhogy ha körözés alatt álsz, nem javaslom a környéket. :) A cím VTR-en pontosan érkezik, de Bia is segít a támpontok megadásával, így nehéz eltévedni. BKK a közelben bőségesen közlekedik. M3 metró, 1-es villamos szinte percenként. A fizetős parkolás már kicsit bonyolultabb, de nem megoldhatatlan.
  • Helyszín:

    Egy nem túl régen épült sokemeletes társasház magasabbik emelete. Természetesen a feljutásban lift segít. A lakás tiszta, rendezett, és teljes terjedelmében a vendég szolgálatára készen áll. Egy kis ismerkedés, beszlégetés tipi-tapi a kanapén, majd irány a fürdő ahol minden rendelkezésre áll ami szükséges. Törülköző tiszta és illatos, kilépő száraz. Szájvíznek pohár előkészítve stb... stb... majd irány a háló, ahol beteljesednek a vágyak. :) Ruhainas, szék, kanapé bőségesen rendelkezésre áll, ahová le lehet pakolni. A tetthelyen francia ágy vár.
    Bia megosztja otthonát még egy kandúrral is, bár Ő maximum a nyelvmunkájával lehet vetélytársad. :) Bár csak a játékokból lehet következtetni a jelenlétére (szőr sehol) de allergiásoknak azért okozhat pár eltévedt tüsszentést.
  • Lány külseje:

    Bia Drága bőséges mennyiségű képpel hírdet, és nem is bíz sokat a fantáziánkra. Alkata gondos törődés, gondozás eredménye. PS a képein nincs, vagy alig észrevehető. Igéző szemei az első percben rabul ejtik a tekinteted, majd formás keblei veszik át a főszerepet. Alig várod hogy megérintsd, megcsókold, és játsz az ikrekkel. Szerény személyemet egy teljes mértékben testhez símuló ruciban fogadta. Cicik szépen kiemelve ahogyan azt kell. Nem is sokáig sikerült szemkontaktust tartani vele.
  • Action:

    Érkezésem után a kanapéra invitált, és beszélgetésbe kezdtünk. Először jártam nála, így kicsit mindketten puhatolóztunk. Frissítővel kínált, melyből ugyancsak bőséges a választék. Apró simik, puszik egy egy mondat után, néha írásjelek helyett is. 2 órára érkeztem, így nem siettünk, volt idő ismerkedni. Egy ponton a fürdő felfedezése mellett döntöttünk. A kötelező higiéniai eljárás befejeztével már a hálóba érkeztem vissza, ahol Bia csökkentett az öltözete mennyiségén. Hagyott egy kis kicsomagolni valót, melytől örömmel szabadítottam meg. Mivel a szájápolási feltételek is teljesültek, innentől kezdve gyakorlatilag ki sem száltunk egymásból. Majd elindultam felfedezni formáit, domborulatait. Meg is fordult a fejemben, hogy ha teljesen vak lennék is milyen könnyen tudnék Bia testén tájékozódni. Minden ott kerek, kockás, hegyes ahol kell!
    Elérkeztem illatos kelyhéig, ahol kezdésnek csak éritve a területet, majd idővel teljesen birtokba véve azt kényeztetni kezdtem. Nem is tartott sokáig, jó nagy adag juice-zal az arcomon juttattam csúcsra vendéglátómat. Fordult a kocka. Én hanyat, Ő szemből kezdte el felvezetést. Érzékien, hol lassan, hol gyorsabban váltott tempóval szereti a dorongot. Nem is kellett sokat várni a ágaskodásra. Nem az a mélytorkos fajta, de igazán mélyen el lehet veszni a szájában. Mivel nem vagyok egy sorozatlövő, és szerettem volna magam érezni benne, így kértem a felszerelést, melyet pikk-pakk fel is pattintott. Lovagolni kezdett, és a franciájához hasonlóian itt is ütemesen a tempót variálva juttatott hamar a végkifejlet felé. Bár elmondhatnám, hogy volt erőm leállni, de nem. Kitáraztam. Nem röppentünk szét, csak kis idő mulva, mikor tisztálkodás, és újabb frissítő kör érkezett. Én már boldog voltam igy is, de a tartalmas beszélgetés végén mégiscsak elkalandoztak a kezek, és hip-hopp Bia már újból dél felé vette az irányt. Második menetbe kezdtünk. A forgatókönyv hasonló volt az elsőhöz. A VV felhelyezése után Bia ismét belém ült, mely pózt kicsivel később kutyusra cseréltünk. Itt is ért a vég, sajnos végkifejlet nélkül, mivel megérkezésem után egy tér-idő continiumba keveredtem, és itt már kezdett rajtam eluralkodni a pánik, hogy "ugyan csak vissza ne éljek vendégszeretetével!". Ez hamarosan elérte Xanyo Superiort is, így egyértelművé vált, hogy az ágyú ma már nem szólal meg. ujabb frissítő és zuhi után, rengeteg csók kíséretében elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Mivel Bia az átlagon felüli lányok táborát erősíti, így az átlagon felüli rózsaszálak mértéke is átlagosnak mondható. Bár a teljes étlapot nem kóstoltam végig, de az ismereteim tudatában is kijelenthetem hogy abszolút megérte. Zuhany előtt az asztalra került, végig ott is maradt. Nem esett szó róla, csak távozásom után, mikor is Bia jelezte, hogy az elvárt mennyiséget meghaladja. Jeleztem neki, hogy természetesen az egyeztetés rugalmasságát szeretném meghálálni, így nem véletlen események kusza hálója okozta az eltérést. :)
  • Összkép:

    Bia, egy nagyon laza, korrekt bombanő, aki nem csak műveli a szakmát, hanem imádja is. Egyértelművé vált számomra hogy ha a kegyeibe fogad, még számtalan közös kalandot fogunk együtt megélni, izgalmasabbnál izgalmasabb beszámolókkal. Azt hiszem jó úton járok, a jövőben is biztosan meglátogatom még! Rugalmassága, és hozzáállása kitűnő, melyekről a többi beszije is ékesen tanuskodik.
Happy Massage