• Lotti

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az elmúlt hónapokban hívtam párszor, de most sikerült először elérnem, amin a nagy népszerűségére tekintettel nem csodálkozok. Telefonon egyeztettünk másnap délelőttre időpontot, reggel sms-t váltottunk megerősítésnek.
  • Megközelítés:

    Parkolni tudtam a bejárattól 50 m-re.
  • Helyszín:

    Apró földszinti lakás, a célnak teljesen megfelel, fürdő tiszta, ahogy a törölköző is ami várt a szájvíz és 5 féle tusfürdő mellett.
  • Lány külseje:

    Apró földszinti lakás, a célnak teljesen megfelel, fürdő tiszta, ahogy a törölköző is ami várt a szájvíz és 5 féle tusfürdő mellett.
  • Action:

    Elsősorban két különlegessége miatt mentem hozzá. Látszik rajta, hogy szereti amit csinál. Jelen helyzetben egyikünk sem volt különösebben irányító, bár nem is kértem tőle, hogy az legyen. Mindenképpen elsőosztályú. Szóval, úgy indult a sztori, hogy előre jeleztem neki telefonon, hogy érkezésem két fő célja a legendás popsinyalása és pisis játéka. Ennek megfelelően találka előtt 1,5 liter folyadékkal indítottam. Lotti meztelenül ajtót nyitott, vittem neki aszalt gyümölcsöt. Letusoltam gyorsan előtte kérdezte, hogy az elején ejtsük-e meg a pisit, de még nem éreztem rá késznek magam, úgyhogy élvezés utánra hagytuk. Csókkal kezdtünk, nagyon jó nyelves csókkal, majd felfedeztük egymás testét mielőtt kezelésbe vett volna. Hát itt kezdődött a bonyodalom, mert amit kap tőle az ember kényeztetés néven az nem semmi. Francia, zacsi és gát nyali közben hatalmas beleéléssel temeti magát az ember hátsójába a nyelvével. Nem finnyáskodik, látszik, hogy élvezi amit csinál, te pedig ott fekszel/állsz/négykézláb vagy egy szőke lány furakodó nyelvével a hátsódban. Az együttlét nagy része így ment el, hogy különböző pózokban kényeztetett engem, én is kezelésbe vettem egy keveset végignyalva a testét majd visszatértünk rám. Még az elején kijelentette, hogy ő le szokta nyelni, így nem volt több kérdésem az utódok sorsát illetően, mikor elmentem végig a szájában tartott, míg le nem nyugodtam. Kis pihi és beszélgetés, majd bementünk a fürdőbe, leguggolt elém, rám nézett, én pedig lepisiltem. Pár másodperc után a melleiről a szájába irányította és bevette. Fizikálisan nem akkora extázis, mint a popsikényeztetés, de valahogy mégis jó volt vele így játszadozni, a látvány sem volt utolsó. Második menet nem volt, teljesen le voltam merülve, dugást nem terveztem, nem is maradt hiányérzetem, de legközelebb bepótolom vele.
  • Elszámolás:

    két extrája volt, a rózsaszálak számánál felfelé kerekítettem.
  • Összkép:

    Mindenképpen visszamegyek még hozzá. Ajánlanám másnak is, de akkor még nehezebben jutnék be Lottihoz.
Happy Massage