• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem fel. Első csengések után fel is vette. A hangja mar itt levett a lábamról, kedves cuki hangja van. Gyors egyeztetés után megbeszéltük a kívánságokat a helyszínt, időpontot és a rózsák számát.
  • Megközelítés:

    A helyszín elég jól megközelíthető. Nekem a kapu előtt sikerült parkolni (fizetős). Bkv-val is egyszerű az elérése.
  • Helyszín:

    A lakás hangulatos, a célnak tökéletes. A fürdő rendezett és minden lehetőség biztosított a higiénia fenntartására. 😊
  • Lány külseje:

    Bár a képen nem sok minden látszik, kicsit tartottam is ettől, viszont mikor ajtót nyitott érkezésemkor. Nagyon kellemesen csalódtam. A hangja már segített belőni, hogy milyen is lehet. Hosszú sötét haj mosolygós vidám hölgy várt. Nagyon formás, alkat. Kis cicikkel szép karcsú hölgy.
  • Action:

    Hát nem tudom, hogy mit is írjak. Nehez szavakba önteni. Ahogy meg érkeztem üdvözlő csókkal várt ajtó nyitas után. Átadtam a neki szánt kis édességet. Majd bementunk a szobába ahol gyors előre letettem a rózsákat. Nem nagyon huztuk az időt ahogy beszélgettünk simogattuk egymást és nekem egyre jobban úgy éreztem hogy jobb helyen és személlyel nem is lehetnék. Kaptam törölközőt és gyors tusolás. Mire kijöttem pucéran jött elem, hogy bekisérjen. Az allam leeset mikor meglattam a formas kis testét. Formas kis cicick kerek popsi szép combok. Ahogy beértünk egyből a lenyegre tértünk nem tudtam megállni a kezdeményezést. Csókok utan és testenek minden részének simogatása utan az ágyra kerültünk. Itt elkezdtem vegig csókolni majd a kis formás kívánatos punciját kényeztetni. Rovid idő utan betevedt 1-2 ujjam is. Nagyon finom volt, es ahogy ereztem ő is élvezte. Kis idő múlva ő vette kézbe (szájába) az irányítást. Olyan franciat kaptam, hogy akkor elődöntőttem így lesz az első végig. A falra rakott tükrökből gyönyörű latvany volt nézni puncijat popsijat, nem is tudtam csak nézni kezeim rendszeressen kalandoztak,, miközben olyan mélyen eltűntette a farkam, hogy csak pislogtam. Aztán kértem valtsunk 69-be, így én is kényeztettem közben. Majd a fináléra forduva kertem hogy oldalról csinálja. Ilyenkor lattam csak hogy mit művel velem, néha az volt az érzésem, hogy soha nem látom viszont a farkam. Isteni volt. Nem is bírtam innen már sokaig, és az utodokat szájába engedve mentem el. Kis tisztálkodás utan összebújva mintha barátnőm lenne, beszélgettünk simogattuk egymást. Pihi után isteni melytorkossal állított hadrendbe. Ezután kértem a gumit es szerettem volna ha hattal lovagol, gyönyörű latvany volt. Sajnos begörcsöltt, de nem bantam, mert doggyban is szerettem volna érezni szuk puncija ölelését. Úgyhogy gyors váltás és folytattuk. Úgy láttam rajta hogy élvezte a farkam mozgását az utem váltásokat. Kicsit talan az atlag feletti vagyok, de mikor teljessen eltuntettem benne akkor igen csak kejes hanvokat adot. Ezek összesége miatt en sem bírtam magammal és az óra vége felé kiengedtem a újra az utódokat. Kis tisztogatás simogatas után, tusi öltözés. Itt jegyzem meg, hogy remegő lábakkal távoztam. Isteni élményben volt részem.
  • Elszámolás:

    Ahigy írtam előre rendeztünk mindent és mindent figyelembe véve korrekt a csokor.
  • Összkép:

    Amint tehetem újra meg látogatóm Alicet.
Happy Massage