• DORKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Dorka hirdetésére 2-3 éve figyeltem fel, akkor még itt is hirdetett. Nagy nehezen, de kb 2 évvel ezelőtt bejutottam hozzá, masszázsra. Nem volt egetrengető randi (éppen lányos napjai voltak), de kedvessége, egyénisége, hozzáállása lenyűgözött. Így, bár a piros térfélen nem vagyok ismerős, ezúttal kivételt tettem, és megpróbáltam bejelentkezni. Eléggé körülményes számomra a szervezés, Dorka is eléggé kiesik Budapest általam látogatott részeihez képest, és elég gyakran nem elérhető. Úgyhogy elég hosszú időbe telt megszervezni egy randit. Egy nap csak kevés vendéget fogad, így előző nap foglaltam egy délelőtti időpontot, amit az adott reggelen sms-ben erősítettem meg.
  • Megközelítés:

    Újpest frekventált része, autóval mentem. Sem az odajutás, sem a parkolás közvetlenül a ejáratnál nem okozott gondot.
  • Helyszín:

    Panel lakás, egy elég nagy lakótelepen. Bejutás a szokásos, bár voltak lakók a liftnél, ekkora háznál elvész a látogató. Ami kevésbé diszkrét, az a folyosón a rács, de ez nem jelentős probléma. Mindenesetre a lakás megközelítése lehetne diszkrétebb.
    A szoba teljesen rendben van, kicsi, de a legszükségesebbek elférnek benne. A zuhanyzó az épület korának megfelelő, egyetlen kellemetlenség, hogy nehezen megy le a víz.
  • Lány külseje:

    Dorka egy nagyon szép lány, bomba testtel. Szép arc, bájos mosoly. Vékony, de sportos, a testalkatához illő, kisebb, de szép mellek, világbajnok combok és fenék. Tetkók nem jelentős méretűek, ízlésesek, smink visszafogott, engem a természetessége fogott meg leginkább. Hosszú barna haját az egymásba gabalyodás kezdetéig kibontva tartotta.
    A rács miatt hétköznapi viseletben fogadott, amit a zuhanyzásom alatt fehérneműre cserélt. Mindkét "viselet" jól állt neki.
  • Action:

    Mint jeleztem már, eddig leginkább masszázsra jártam, ebben a műfajban még tapasztalatlan vagyok. Fontos számomra a ráhangolódás, és az első alkalmakkor különösen fontos, hogy a másik vezesse a programot. Oersze, voltak előzetes elképzeléseim.
    Zuhanyzás után leültem mellé az ágyra és beszélgetni kezdtünk. Már az elején jelezte, hogy nyugodtan üljek közelebb, így egymás érintései, simogatása mellett folytattuk a beszélgetést. Kis idő elteltével engedélyt kértem a melltartó levételére és előbújtak szép mellei, amiket simogatva fokoztam a hangulatomat, ha még kellett. Majd a combok és a fenék felfedezése után a bugyi is lekerült és megegyeztünk egy hanyattfekvő kezdésben. Gyönyörű, frissen borotvált punci fogadott, ami gazdájával együtt jól reagált a kényeztetésre. Közben én is simogattam a combjait, feszes hasát és mellét, utóbbiakat egy idő után már ő is magának. Nem sok idő telt így el, amikor megszólalt a kaputelefon, de Dorka megnyugtatott, hogy akárki is az, most nem kap választ. Még egy kis idő múlva a nyelvmunka és a finom simogatás hatására szaporábbá vált a lélegzete, nem túl hangos, de izgató kis nyögések is jelezték, hogy valószínűleg jó neki. Majd apró remegések, összehúzódások és elterülés. Kellett pár tucat másodperc, mire visszatért, megkockáztatom, hogy valódi útjáról. Ha nem volt valódi, akkor nagyon tudta, hogy hitesse el.
    Ezután én jöttem. Tanácstalan voltam, mit kérjek, annyi mindent szerettem volna. Így lágy franciával indított. Igazából akár végig is vihette volna, jól csinálta, de ekkor már nagyon szerettem volna benne lenni. Így sajnos nem hagytam neki elég időt a bizonyításra, elég rövid idő után gumit kértem. Legközelebb erre több időt szánok, akár 69-ben is, ha partner a dologban, az a kedvencem. Kevés jobb dolog van, mint amikor egy gyönyörű lány élvezet közben kényeztet...
    Megkérdezte, milyen pózt szeretnék, hát szerettem volna én sokfélét. Rá akartam bízni a döntést, de teljesen jogosan azt felelte, én vagyok a vendég. Így lovaglás mellett döntöttem. Ami túl jó választásnak bizonyult. Kis síkosítás után beleült, hát, az nem volt semmi érzés, de látványnak sem. Izmos puncija körbefogta a kiskomámat, felejthetetlen érzést okozva. Mérsékelt tempóval, nagy amplitúdóval kezdett lovagolni, én közben hol a combjait, hol a fenekét, hol a melleit simogattam. Egy kis idő után önkéntelenül is elkezdtem én is diktálni a tempót, annak ellenére, hogy előzetesen egy elnyújtott, hosszabb menetet terveztem. De Dorka már csak ilyen: nehéz uralkodnia az embernek mellette az ödztönein. Pedig annyi mindent elterveztem még: kutyust, misszit... Ember tervez...
    Szóval, Dorka egyre fokozta a tempót, amiben én is partner voltam, és amikor már éreztem, hogy nincs visszaút, engedtem, legyen, aminek lennie kell, egy méreteset élveztem.
    Dorka leszállt, takarítottunk egyet, majd egymás mellett fekve, egymást finoman simogatva folytattuk a beszélgetést. Amikor úgy éreztem, visszatért az erőm, megkérdeztem az időnkről és hogy mehetne,-e még egy menet (az a gyönyörű fenék nem hagyott nyugodni). 18 percünk maradt, ami határeset, de zuhanyzással együtt már nem biztos, hogy belefértem volna. Így elengedtem, inkább beszélgettünk még egy kicsit.
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrát, nekem ez, elsőre így volt kerek. Legközelebb nem húzom az elején az időt, hátha belefér még egy menet, és az is lehet, egy NFVSZ-t is kérek majd. Csók nem tudom, extra-e, ezt nem szoktam igényelni, Dorkával szerintem bevállalnám. :)
    Az elszámolás korrekt volt, a végén, szokásomhoz híven, borítékban adtam át, meg sem nézte, amíg ott voltam. Ugyanaz, mint két éve, pesti átlagnak mondanám. Abszolút megéri, minden téren.
  • Összkép:

    Dorka egyike a legszebb lányoknak, akikkel ilyen relációban randim volt. Nekem fontos az arc, a természet is, mindkettő bejön, a teste pedig hibátlan. Nagyon kedves, az ember nem szolgáltatónál érzi magát, amikor vele van. Egyike azon keveseknek, akikhez bármikor visszamennék.
    Bár két menetre készültem, első ilyen jellegű randiként így is nagyon kellemes élményben volt részem. Nem utolsó sorban egy kedves, intelligens, jó fej lányt is megismerhettem benne.
Happy Massage