• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Drága!

    Köszönöm szépen a beszámolók, ez nagyon gyors volt.
    2 dolgot azért kiemelnék a csók nem azért maradt el, mert nem volt szimpátia, mint mondtam is Neked a vírus miatt.
    Baba puszi, én a húgommal példálóztam, ugyan is nekem nincs gyerekem.

    Köszönöm a látogatást, szívesen látlak máskor is.
    Ja..és köszönöm a gumi cukit, már neki is ugrottam:)

    Puszim
    Enikő

  • Egyeztetés:

    Már régen szemet vetettem Enikőre, aki mindkét oldalon hirdet. Enikővel privát levélben beszélgettünk nagyon aranyos volt készségesen tájékoztatott mindenről. Pár nappal ezelőtt pontosan vasárnap kértem VTR-t, amit szinte azonnal visszaigazolt. Már a kommunikáció során tudtam, hogy jó választás lesz ha elmegyek hozzá.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem időben a parkolásra szánva időt hátha vadászni fog kelleni. De lehet szerencsém volt pont a ház előtt volt üres parkolóhely így gyorsan le is tettem az autót viszont fizetős a környék. A cím pontos, amit VTR-en is kaptam könnyen oda lehet jutni én GPS segítségét is igénybe vettem, ami oda is navigált. Tömegközlekedéssel is lehet menni, akkor sétát is be kell kalkulálni busz végállomás és talán metró megálló is van a közelben, de az igazat megvallva nem figyeltem.
  • Helyszín:

    A lakás egy emeletes házban van, ahol minden patika tisztaságú volt és otthonosan berendezve. A fürdőszobában kád van zuhanyfüggönnyel védve a víz kifröcskölés ellen. Tusfürdőből is van választék mindenki megtalálhatja a neki szimpatikusat. Úgy ahogy én is megtaláltam. Szájvíz is rendelkezésre állt. Nagy méretű tiszta törölközőt is kaptam, ami nedvszívó hatással rendelkezik. A szobában pedig egy minden igény kielégítő friss lepedővel letakart magasított franciaágy van..
  • Lány külseje:

    A külsejéről képei sok mindent elárulnak, de szép arcát homály fedi, de nem ért csalódás az arcát illetően. Bomba alakja van mikor megláttam majdnem leesett az állam. A kábulatból felocsúdva kaptam puszikat. Szép szexi selyem cici tartós kombinéba fogadott, ami kimondottan jól állt rajta a megjelenését kiemelte. Egyszerűen nincs olyan, ami ne tetszett volna maga volt a tökéletes milf hölgy. Formás ikrei kerek és feszes popsi, de a feszesség az egész testére igaz.
  • Action:

    Pontosan érkeztem, sőt egy kicsit hamarabb, mert ugye a parkolást nem lehet kiszámítani, de kivártam az időt. Hívtam megkaptam az emelet számot és ajtószámot, mert pont mentek be a házba és így kapucsengőt nem használtam. A lakásba lépve az ajtó mögött állt Enikő magas sarkúba, de látta, hogy én nem vagyok egy magas ember így hamar lekerült róla. Így most már jobb volt. Cipő le majd szobába bementünk. Ott egy ágyra tudtam letenni ruháimat.

    Törölközőt megkapva a fürdőszobába kísért kár, hogy nincs nála közös fürdés, de azért nagy fiú lévén egyedül is boldogultam. Majd szájvíz használatot követően tértem vissza a szobába. Addigra előkészítette a terepet. Az ágyra feküdtünk egymás mellé beszélgetésbe bonyolódtunk találtunk közös témát.

    Közben kicsomagoltam ikreit a felső iker tartóból a bimbói egyből éreztették kezeim simogató hatását és elkezdtek csúcsosodni. A kezem puncija környékére is eltévedt, de csak simogatás erejéig. Ezek után ő vette kényeztetése alá bajtársamat egy bő nyálas kellemes franciával ajándékozta meg, miközben én a hátát és a popsiját simogattam. Úgy vettem észre, hogy élvezettel franciázott, ami tetszett bajtársamnak is.

    Következtem én, hogy bemutassam nyelvész mutatványomat. Kezdve a nyakától, mert csók nincs nála pedig alapként van az adatlapján, amit mondtam is neki azt válaszolta, hogy véletlen van kint, de majd leveszi, vagy csak nem voltam szimpatikus neki, mert ugye a csók szimpátia alapján működik és nem lehet mindenkinek teljesen szimpatikus az emberfia. Szóval a nyakánál kezdtem csókolgatni az ikrei következtek mindkettő kapott a jóból nyelvem csapásaiból. A bimbó szikla kemények is lettek szinte azonnal.

    Tovább haladva dél felé A hasára adtam egy babapuszit, de előtte megkérdeztem, hogy ismeri-e mondja, hogy nem, de amikor megkapta akkor mondta, hogy így már ismerős neki, mert ő is adott anno a hugának. Még délebre tévedve a finom puncija várta nyelvem és ujjam kényeztetését. Amiknek hatására nedvesedésnek indult a popsija felé is elkalandozott az ujjam, de szólt, hogy ujjal oda nem lehet. Akkor vissza puncihoz, ami már kellőképpen izgalmi állapotba került nyelvelésem hatására. Ami olyannyira sikerült, egy hatalmasat élvezett a fejemet is rányomta finoman nehogy abbahagyjam idő előtt, de nem is hagytam volna abba. Adni és kapni elven gondolkozom. Szóval az adás megtörtént most jöhetett a kapás.

    Ismét bő nyálas kicsit cuppogós franciával kedveskedett, ami roppantul tetszett bajtársamnak is. Eljött a beöltöztetés ideje is, amit gyorsan abszolvált. Megbeszéltük, hogy kezdjük puncival érezni szeretném, ha sikerül akkor popsiba fejezzük be. Azzal a lendülettel háttal nekem bele is ült kemény bajtársamba jó volt látni kemény popsiját és simogatni közben míg mozgott bajtársamon. Már éppen szólni akartam, hogy ideje lenne popsira váltani, amit ő is szeretett volna mikor ellőtte bajtársam a puskaporát. Így sajnos most elmaradt a popsi támadás legalább van egy ok, hogy vissza kell térjek hozzá.

    óvatosan eltávolította az öltözetet és beszélgetünk még egy keveset amikor úgy éreztem, hogy az idő, amit megbeszéltünk lejárt az idő érzékem nem csalt kérdeztem hány óra van pontosan leketyegett az idő így most a tusolás nélkül mentem haza. míg öltöztem megkérdezte, hogy kérek a neki vitt kedvenc édességéből én nem kértem, mert gondoltam magamban azt neki vittem. Búcsú puszikat kapva.
  • Elszámolás:

    Mivel először mentem hozzá most úgy döntöttem, hogy előre rendezem, amit ilyenkor szokás a neki vitt kedvenc édességével együtt tettem le. Erről többet nem esett szó és végig ott maradt ahová tettem. Korrekt vendéglátó. Köszönöm
  • Összkép:

    Mit tudnék még ide írni már mindent leírtam fentebb, ami számított és fontosnak tartottam. Csak ajánlani tudom mindenkinek főleg azoknak, akik barátnő feelinges lányt szeretnének karjaik között tudni. Köszönöm szépen Drága Enikő ezt a remekül sikeredett együttlétet minden téren szuper volt. Csókollak.
Happy Massage