• Andrea

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Végig VTR-ben egyeztettünk, amíg már az cím előtt nem álltam. Az egyeztetés nagyon egyszerűen ment VTR-ben, egy napon belül válaszolt mindkétszer, mert az első időpont nem volt jó, így újat kértem és kaptam. Hiba nélkül ment minden.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedésről nem tudok írni, de autóval könnyen parkoltam, ingyen, s nagyon könnyen megtaláltam a címet is. Gps két programban is simán odatalált.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, az egész ház újépítésű (itt ott még a lakás felé látszik, hogy van mit építeni rajta), de alapjában minden rendben volt. Az mindenképp kiemelendő, hogy nem egyedül van, így aki erre kényes, az számoljon ezzel. Amennyire észrevettem rendkívül körültekintően járnak el, max a cipők és kabátok utalnak másokra, így azért ez nem probléma. A szoba egyszerű berendezésű: egy ágy, tv, szekrény és a szobából nyíló fürdő. A fürdő tiszta, sima zuhany kabin (itt kádat nem láttam, ez lehet másik szobához tartozik), víznyomás jó (elsőre meg is lepett :D ), wc, kézmosó, szájvíz (hozzá poharak), tusfürdők, minden ami kell. A szobában a hangulat világítás nem az én világom (nem szeretem a árnyalt részeket, de piros hangulatfény amúgy teljesen rendben van. Plusz a fürdőből beszűrődik nyitott ajtónál elég fény, amire (plusz pont a házigazdámnak) rá is kérdezett, hogy maradjon-e nyitva a fény miatt, ezt örömmel elfogadtam.
  • Lány külseje:

    A képek egyszerre trükkösek és nem azok. :D Merthogy egyrészt ügyes szögekben és optikával van fotózva, hogy egy picit vékonyabbnak számít az ember, de ezzel számoltam is amikor a képeket néztem, ezt csak azért írom, mert van aki nincs képben a fotózás optikai részével. Ettől függetlenül nagyon szép alakja van, feszes bőr, felesleg szinte sehol nincs rajta, így a képeken Ő van. Nagybetűs, mert az alakja nekem ú és a ha között elakadt lélegzet (jó, nyilván ez ízlés kérdése, de nekem nagyon bejött). Az arc a képeken nem látszik, egy átlagos, de helyes arcot kell elképzelni, szerintem nem lesz belőle csalódás senkinek. Az egyetlen és igazán apró kifogásom, hogy az otthonos hangulatú köntös helyett fogadhatott volna valami merész ruciban. A képeken természetesen van retus, tetoválás el van tüntetve, de nem kell megijedni, a tetoválás nem nagy.
  • Action:

    Az ajtóban fogadás (otthonos köntös volt rajta) után kabátot vettem le, cipőt elég volt a szobában, így minden mástól is ott szabadultam meg. Az elején sort kerítettünk az elszámolásra (ezt majd a megfelelő helyen írom le), majd miután felajánlott innivalót, amit elfogadtam (hozott is gyorsan), magamra hagyott, hogy fürödhessek. Ezután visszatért, majd szinte azonnal el is kezdtük még állva a simogatást és csókolózást (finom ajka van). Nem kellett sok a harckész állapothoz. Rövid small talk után én eltűntem lentebb, hogy közelről beindítsam a rendszert... Ami bízom benne sikerült is, mert némi hang és mozgolódás kísérte, ami nekem elég őszintének tűnt. Ezután NF következett számomra, melyet dicsérni tudok, szegénynek azonban nem hagytam békét és hamar 69-et javasoltam, amit természetesen nem utasított vissza. Elidőztünk egy kicsit ebben a helyzetben, majd kutyuliban folytattuk, aminél, mély sajnálatomra, elég hamar el is búcsúztam a "stresszemtől". Ezután megfelelő tisztálkodás és pihenés következett, beszélgettünk mindenféléről, majd észrevéve, hogy hoppá idő van, gyorsan még elmentem fürdeni (erre az időre magamra hagyott), felöltöztem, majd mikor megjelent meglepődve, hogy milyen pontosan szerintem percre pontosan távoztam, az ajtóban még persze elköszöntünk egymástól. Nekem nagyon barátnős életérzést adott.
  • Elszámolás:

    Elszámolásnál volt kis malőr (esélyes, hogy az én hibám), ugyanis volt egy emelés (nem vészes), amit az oldalon valamiért nem vettem észre vagy még a régi virágcsokrot néztem. Viszont kiemelném, hogy mikor ez ott kiderült, ingyen kaptam hozzá extrának a csókot, ami úgy gondolom nagyon jó hozzáállás.
  • Összkép:

    Nekem ami kiemelkedő, hogy barátnős életérzést hagyott bennem. Nyilván mind tudjuk, hogy van ez, de az tuti, hogy könnyen és teljesen felszabadultan lehetett beszélgetni, és az akció része is kellően felszabadult volt.
Happy Massage