• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Volt olyan kedves hogy visszacsörgetett. Adatlapja okán a legutolsó időpontjára tettem javaslatot. 21:00-ig van. Kiderült, hogy még nem lenne kész addigra. Megdicsért viszont hogy olvasom az adatlapját. Tündérien kommunikált. Jeleztem nekem később is jó ha neki is. Rugalmas volt, találtunk egy késői időpontot. Végig kedves,barátságos és együttműködő volt. Éreztem hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak. Még később smsben is elküldte a jó címet.
  • Megközelítés:

    Árpád hídig bkv-val mentem. Utána sétáltam. Nincs messze az Árpád hídtól.
  • Helyszín:

    Tágas nappali, azt gondoltam itt fogjuk csinálni. Aztán kiderült van egy másik szoba is erre a célra. Észre se vettem, Bia teljesen elvarázsolt. Tisztálkodás után megmutatta a szobát. A fürdőszobában szájvizen túl számos fogkrém és fogkefe ami még említést érdemel.
  • Lány külseje:

    Nehéz visszaadni, nem voltam felkészülve hogy ennyire szép lesz. De megpróbálom. Álomszép nő. Hihetetlen szép az arca és ez nem látszik a képeken. Ami látszik hogy jó a teste. Az előttem megírt kemény formás fenék perfektül meg van még most is. Hibátlan a külső, amelyhez a belső is hasonlóan tartalmas. Igényes lány, nem csak magára, a környezetére is ad. Okos is. Nagyon kommunikatív, sokat beszéltünk, volt miről. A "Zürich" új kép adta a végső impulzust a látogatásra. Sokat készülhetett rám, nem csak tökéletesen nézett ki, de a legszebb, legszexibb melltartó, bugyi ruhákban fogadott. Élőben még szebb is mint a képein.
  • Action:

    A nappaliba vezetett és leült a kanapéra velem szemben. Csak melltartó és bugyi. De micsoda minőségi, szexi ruhadarabok!!!!!! Elégedetten néztem végig ahogy ott ült. Biztos tetszett neki ahogy szimpatikusnak és vonzó nőnek találom. A látvány hatása alatt olyat tettem amit ritkán. Odamentem hozzá és odaadtam az ajándékát. Mellette terítettem ki. Elmentem tisztálkodni utána megmutatta a szexhelyszínt. Ez nem a nappali szoba. Úgy kezdődött hogy a hasára feküdt. Még bugyi melltartó rajta. Megcsodáltam gyönyörű fenekét. Adtam puszit a nyakára,vállára. Emlékszem átmentünk kölcsönös franciába, bugyi lekerült. Hanghatásokkal kísért kölcsönös francia volt ez. Hibátlan punci, szép, frissen borotvált. Egyszer csak gumit húztunk és hátulról szexeltünk. Majd szemből és a végén lovagló. Megjegyeztem az a kedvence az adatlapján. Erre Bia hogy igazából szituáció függő. Szóval szereti ő máshogy is. Mindenesetre az elélvezés lovaglóban ért. Barátnősen rajtam maradt, a farkam benne nyugodott le. Nem ugrott le rólam azonnal. 100% barátnő feeling. Simogattam, majd csak szét kellett válnunk. Beszélgetés, tartalmas volt. Ismerkedtünk. A második kör előtt rákérdeztem szájba? Jelezte simán benne van, mehet végig, így kaptam egy szuper natúr franciát. Attól még szuperebb volt hogy éreztem ilyen bomba nő van velem szemben. Egyébként nem mélytorok, nem pornó. De állítom ezek nélkül is isteni tudott lenni. A vég értelemszerűen a szájában ért. Csukott szájjal jelezte hogy elmegy a fürdőszobába, visszajött és kis beszélgetés még zajlott köztünk. Utána jeleztem megyek. Kikisért és folyamatosan beszéltünk. Elmondta ha kell Vtr ajánlás nagyon szívesen ad bármikor ha szólok. Mondtam most nem élek vele, de köszönöm. Már ennyi is jól esett, a szándék és a szavai. Viszont akinek ez fontos és gyűjti annak szólok Bia nagyon jólelkű. A legvégén közelhajolt és puszit adott a számra és elköszöntünk. Köszönöm a sorsnak hogy összehozott Biával. Legmerészebb álmaimban se számítottam arra ennyire jó.
  • Elszámolás:

    Mondhatni csak igényeseknek. Azt mondta őt elkerülték az olyan vendégek akikre ezért-azért rá kéne szólnia. Nincs szüksége komoly szabályzatot írnia az adatlapjára, mert a csokor elvégzi a szűrést. Exluziv, különleges lány, ezzel tisztában is van, eszerint kell készülni. Nem érezteti hogy ő átlagon felüli,vagy hogy különleges. (Pedig az, különleges!!!!!!!) Teljesen természetesen viselkedik, semmi megjátszás. Maximálisan egyenrangú és partnerként kezel, egyenlő felek találkozása volt. Az elején a közelébe, mellé tettem hogy jól lássa. Tetszett neki, szerintem meg is alapozta ez az előre adás a jó hangulatot. Normál dolgokat csináltunk, semmi extra. Illetve az ő látványa volt az extra extra extra gyönyörű.
  • Összkép:

    Egy főnyereménnyel ér fel. Megmentette a napomat nem csak szebbé varázsolta. Hatalmas szeretet van benne. Ez a szeretet a legjobb helyre került, egy gyönyörű állatot mentett meg, fogadott magához és viseli gondját. Az eddigi beszijeiből én a legpozitívabb dolgokból is a legpozitívabbat kaptam. Külsőre is meg hozzáállásra is. Szebb mint a képeken. Vadidegenként mentem oda, de mintha ezer éve ismertük/kedveltük volna egymást. Barátnő feelinget keresőknek kihagyhatatlan. Mintha egy fiatal egyetemista lányt szedtem volna fel, kb így éreztem.
Happy Massage