• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a "diszpécser" hölgyet aki kedvesen útba igazított. Egy óra múlva már a helyszínen voltam.
  • Megközelítés:

    A ház XI. kerületi jól ismert "szeretetotthon" aki régi motoros, de aki új az is már valószínűleg sokszor megfordult itt. A lányok széles repertoárban és szolgáltatási körrel üzik itt az ősi mesterséget. Parkolás a ház előtt lehetetlen és tilos is. De a környező panelházaknál könnyen ingyenesen megoldható legalábbis napközben. Tömegközlekedéssel is könnyű közel a busz villamos megálló. Bár az épületben könnyű lenne eltévedni az útbaigazítás mindig pontos, így aki kicsit is odafigyel könnyen megtalálja az örömbarlang bejáratát.
  • Helyszín:

    A lakás maga jó állapotban van, a felszereltség puritán, mindössze egy matrac van a padlón. A fürdőben többféle tusfűrdő választható, azonban delutánra már kicsit le volt harcolva. A kilépőt aznap már sok "harcostárs" megtaposta, kis tócsa állt sajnos a padlón, a kilépő teljesen el volt ázva. A mennyezetet alaposabb vizsgálat nélkül is jól látható penészfoltok mintázták. Ez kissé kiábrándító volt. Egyszóval a napi takarító nem nagyon végezte a munkáját. mivel több lány is dolgozik a helyszinen folyamatos hangos beszéd hallatszott be.A diszkrécióval, logísztikával nem volt gond.
  • Lány külseje:

    Cintia egy szemtelenül fiatal, nagyon jó alakkal és szép arccal megáldott hölgyemény. A látvány a képekkel teljesen összhangban volt. Fekete melltartó bugyi kombóban várt, ami sejtelmesen látszatta bájait. A textiliák természetesen hamar lekerültek, így megcsodálhattam hamvas, fiatal testét. A hibátlan bőr, csodálatosan feszes mellek és a tükörsimára borotvált kehely, hamar megtették hatásukat.Valami mozgolódni kezdett odalent.
  • Erotikus masszázs:

    Hát kérem a masszázs. Na itt van az, hogy aki jó masszázst szeretne azt ne itt keresse:) Esetleg olvassa el valamelyik korábbi beszámolómat... A művelet krémmel megáldva zajlott, Cintia nem sajnálta a mennyiséget. Rövid időn belül a hátam közepe krémben úszott.
    A masszázs technika, amit jóindulattal sem neveznék szakszerűnek, kimerült a gerincoszlop és környéke kenegetéséből. Hát erről többet nem is tudok mit írni:) Csúszka, cicis masszázs fel sem merült. Vendéglátóm mereven koncentrált egy vonalra (gerinoszlop) és arról le nem vette tekintetét attól eltéríteni nem lehetett. De pozítivumot itt is találtam kellemesen elbeszélgettünk közben.
  • Levezetés:

    Mivel én a fordított sorrend, híve vagyok mindig a "levezetéssel" szoktam kezdeni. Ezáltal kizárhatjuk azt a lehetőséget ,hogy erre a lényeges momentumra nem jutna elég idő. A masszázs meg ilyen vendéglátó társaságában kit érdekel...
    Mondjuk most olyan paszban voltam, meglátva Cintiát, hogy a masszázs rész egyáltalán nem érdekelt , meg nem is vártam tőle sokat (de erről majd később). Megbeszéltük előre az extrákat, ujjazást, kölcsönös NF kértem. A szájbaélvezést sajnos nem szereti, bár az adatlapján szerepel (mínusz pont) természetesen rendeztem a plussz rózsák átadásásval. A franciája ilyen fiatal lányhoz képest nem rossz de kiemelkedőnek sem mondanám. Pozítívum, hogy hagyta magát jól megujjazni, többször két ujamat is bevetettem, szemmel láthatóan ez nagyon tetszett neki. Csodás hamvas testű lány, csodás gyönyörű szűk puncival, amit nyelvemmel sokáig már-már zsibbadásig nyaltam. A látvány és a kölcsönös francia megtette hatását a vulkán kitörése nem maradhatott el. Az utódok ezúttal sajnos nem a megfelelő helyen(száj) landoltak. De azért az élmény így sem volt rossz.
  • Elszámolás:

    Attól függetlenül ,hogy a NVSZ nincs (pedig az adatlapon fel van tüntetve mint extra), a többi az rendben volt. Nem mondom ,hogy életem legnagyobb élménye volt, de alapjában mégis jól éreztem magam egy hamvas fiatal lány társaságában.
    A fejlődési potenciál mindenképpen benne van, hiszen még nagyon fiatal. Ha komolyan gondolja lehet belőle egy nagyon jó szolgáltató, a testi adottságai mindenképpen rendelkezésre állnak hozzá.
  • Összkép:

    Az összbenyomásaim a leírtak ellenére is pozítívak. Eltöltöttem jó kedvben, egy kellemes órát egy nagyon fiatal, nagyon csinos lány társaságában. A köztünk levő korkülönbseg ellenére jól elbeszélgettünk.Nem mondom ,hogy törzsvendége leszek, de nem zárom ki a visszatérést sem. A többi meg mindenki vonja le a leírtak alapján.
Happy Massage