• Reni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült elérnem. Aznapra fel tudott ajánlani egy időpontot (Hála istennek!) amit egyből el is fogadtam. A részletek egyeztetése után megjelentem nála a megbeszélt időpontban.
  • Megközelítés:

    Gépjárművel voltam. A megközelítés egyszerű a főútról egy kanyar és kész. Parkoló sok van, de mind fizetős. Tömeggel is megközelíthető, busszal. Ezen a környéken villamos, troli, metró nem található.
  • Helyszín:

    Teljesen új lakóparkban egy zsír új lakás, amely szépen be van rendezve. Mindennel el van látva ami szükséges egy kecóban. A fürdő is király, modern szép. AQ helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    Reni a képeken látható fiatal, megnyerő leányzó. Nem az a filigrán típus, de mindene a helyén. Bájos, ártatatlan arc, kemény, hetyke cicik, kemény popsi, szép nuni, szóval nincs benne hiba. Elsőre felizgatja a férfiembert Reni látványa.
  • Action:

    Tisztálkodás után a szobában egyből belekezdtünk egymás simogatásába. Úgy állva lekerült róla a textil és előbújtak a rejtett testtájékok, amelyek elkápráztattak. Elidőztem az ágaskodó ikreknél. majd lekerültünk a matracra. Folytattam a felderítését Reni testének. Mindenhova eljutottam és simogattam, nyalogattam, puszilgattam. Ezután Ő vette át a kezdeményezést. Nagyon kellemes NF-el és kézimunkával hozta működésbe az öreg lángvágót. Kértem is egyből a kaucsukot. Kértem, hogy lovagoljon meg. Kezemben a cicik és a tükörben skubiztam ahogy ütemesen mozgott rajtam. Vadító volt a látvány, na meg elámultam ahogy a gyönyörtől megváltozott Reni arca. Kértem egy jó kis kutyust. Így is megdöngöltem alaposan, úgy hogy közben markolásztam a kemény popsiját. Váltás misszibe. Hol erősebben hatoltam be, hol pedig finoman, hosszan toltam be a kápót. Próbáltam elnyújtani a dolgot mert nagyon tetszett, de a természet nem kegyelmezett és elindult a fehér jóság és televágtam a gumimat, azaz nem cifráztam a végjátékot. Pihegtünk egy kicsit majd megtisztogattuk magunkat. Reni felajánlott egy kellemes masszázst, amelyet szívesen vettem. Az órában egy élvezés van ezért hosszasan hagytam testem legyúrását. Közben cseverésztünk, dumáltunk. Ezután gyors zuhi, öltözés és indulás a szép, őszi délutánba.
  • Elszámolás:

    Az aktus előtt raktam le az egy órás pesti átlagnak megfelelő csokrot. Amit a hirdetésben és a megbeszéltekben bevállalt mindent teljesített aranyosan. Nagyon kellemes partner, tehát öröm volt számomra az együtt eltöltött egy óra.
  • Összkép:

    Fiatal, kellemes leányzó Reni, aki tényleg boldoggá akart tenni ebben az egy órában. Kellemes élmény volt vele az eltöltött idő.
Happy Massage