• Renáta

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A kapcsolatfelvétel egyszerű volt. A telefont ő kezeli. Minden rendben volt. Szinte rögtön meg tudtuk beszélni a randit.
  • Megközelítés:

    Újpesti lakótelep. Megtalálni is könnyű és a parkolás is az. BKK jár a környéken, de a megállókat nem figyeltem.
  • Helyszín:

    Egyszerűen berendezett panel lakás. Túl sokat nem lehet mondani róla. Minden rendben volt. Ami szobában jártam, tiszta volt. A fürdő is rendben volt.
  • Lány külseje:

    A fotókhoz képest élőben szerintem jobban néz ki. Szerintem roma a lány, de engem ez nem zavart. Formás teste van. Saját elmondása szerint is kezdő még e téren, és ezt néha érezni is lehet. Magasröptű beszélgetésre ne készüljetek vele.
  • Action:

    Tangában és melltartóban fogadott. Még egyszer átbeszéltük a telefonban leegyeztetteket, aztán mentem fürdeni. Mikor kijöttem, Reni az ágyon ülve várt. Mellé telepedtem és simogatások mellett levettem róla a fehérneműt is. Franciával indítottunk, nekem bejött nagyon ahogy csinálta, bár szerinte a környékkel nem foglalkozott eleget. Szeretek puncit nyalni, úgyhogy egy idő után megkérdeztem, hogy van-e kedve egy kis 69-hez, megfordult és úgy folytattuk. Mint feljebb is írtam, ritka szép/finom puncija van :), úgy éreztem bejött neki is ahogy csináltam. Én jobban szeretem azt az "érzéki", lassabb nyalást, szerencsémre nála is ez a bejövős. Éreztem, hogy lassan végem lesz, úgyhogy megkértem húzzunk gumit, kicsit betenném. Kérdeztem, hogy mi a kedvenc póz nála, hátulról szereti a legjobban, úgyhogy azzal indítottunk. Nincs valami túl nagy szerszámom, de így is nagyon szűknek éreztem a punciját, imádtam! Kis pihi után javasoltam, próbáljuk meg a második menetet. Most nem franciázott, hanem a kezével keményítette be a farkamat. Viszont sajnos az egész napi meló és stressz miatt a második menet itt meg is akadt. Valahogy nem akart a farkam rendesen bekeményedni. De ez nem Reni hibája. Így hát nem maradt más hátra, búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az elején adtam át neki, amit ő egyből el is tett valahova. Ilyenkor bennem van egy kicsit, hogy mi a helyzet abban az esetben, ha valami nem úgy teljesül? Vajon hogyan van mód a részarányos visszatérítésre? Szerencsére eddig még nem volt ilyen gondom, bár az is igaz, nem voltam még túl sok helyen.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, megkaptam mindent, amiért mentem. Visszatérője nem leszek, de aki szereti a fiatal, roma lányokat, keresse bátran!
Happy Massage