• Candybaby

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A másik oldalon váltottunk pár üzenetet, de régóta már szemeztem Candybabyval a végén rászántam magam és kértem VTR-t, amit rövid idő alatt pozitívan visszaigazolt. Utána felhívtam telefonon és megbeszéltük, hogy lehetséges, hogy korábban fogok odaérni mondta nem baj és hogy várni fog. Sikerült is 15 perccel korábban odaérnem, de nem volt gond. Telefonját saját maga kezeli nincs más segítsége. Az időpontot illetően pedig nagyon rugalmasan állt hozzá, ami különös képen jól esett. Köszönöm
  • Megközelítés:

    Munka után mentem egy kis kitérővel haza felé menet útba ejtettem a VTR-en kapott pontos címet. Parkolás ingyenes és találtam is egy helyet az autó részére pont a házzal szemben. Újhegyi lakótelepi panel, ahol a lakás található nincs eldugott helyen könnyen megközelíthető. A GPS is oda pontosan navigált. BKV járművekkel is meg lehet közelíteni buszok járnak a közelben a ház előtt.
  • Helyszín:

    A lakás egy átlagos panel otthonosan berendezve hisz ott is lakik. A fürdő nem túl nagy, de azért el lehet benne férni mindkettőnknek ezt a közös tusolásból tudom. Higiéniailag is minden rendben van. Nincs kupi minden úgy van kialakítva, ahogy jó legyen. Tusfürdő választék nincs, de az, ami van elég ahhoz, hogy tisztába tudjuk tenni magunkat. Törölköző lehetne egy kicsit nagyobb, de azért megfelelt és tiszta volt. A szobában pedig, ha jól láttam egy kinyitható ággyá alakítható fekhely volt. Párnát hiányoltam a fejem alá, de azért így is jó volt kényelem szempontjából.
  • Lány külseje:

    Egy csinos lány otthoni ruhában fogadott. Vékony szép arcú sötét barna hosszú hajú abszolút szomszédlányos benyomást keltett bennem. Nagyon kedves barátnő feelinges lány. Formás kicsi ikrei vannak pont olyan tenyérbe illők, de ez látszik is a képein. Finom bársonyos tapintású bőre van viszonylag szűk puncival rendelkezik. Tökéletes partner. Nem volt hiány érzetem semmiben. Arc kitakarás se tévesszen meg senkit csalódni biztos nem fog senki, aki meglátogatja.
  • Action:

    Korábban érkeztem, de megbeszéltük reggel telefonon, ha tiszta lesz a terep akkor minden további nélkül mehetek korábban is. Rácsörögtem pedig tudtam minden infót, de nem illik ajtóstul rontani a házba. A lakásban puszikkal üdvözöltük egymást. beljebb tessékelt a szoba felé előtte a cipő levéve az előszobában. Gyors vetkőzés rákérdeztem, hogy az együtt fürdés benne-e van, természetesen bár mondta, hogy már fürdött, de nem probléma mehetünk.

    A fürdőszoba, ami nem túl tágas, de milyen legyen egy panelban ritkán lehet olyan nagy, hogy táncolni lehessen benne. Vizet beállította majd kölcsönösen megmosdattuk egymást én nem bírtam magammal már itt adtam ikreinek puszikat és simogatásokat. Még csókot is kaptam az igazi fajtából. Leöblítettük egymást kölcsönösen a kezem elkalandozott dél felé egy kicsi punci simogatást adva neki. Törölközés után együtt mentünk vissza a szobába.

    Lefeküdtem az ágyra ami kényelmes fekhely volt. Ő rám feküdt és heves csók csatába bonyolódtunk igazi csók volt nem csak szájra puszi minek hatására beindult a bajtársam is kezdett keményedni ahogy illik. Ezt érzékelte és elindult felé, de előtte kaptam puszikat habtestemre. Elkapta grabancát bajtársamnak, aki roppant mód élvezte a helyzetet, de nekem is jól esett ez a kényeztetés. Nem mélytorkosan, de nem is kértem lehet kértem volna akkor mélyre hatóan franciázott volna, de majd legközelebb.

    Így is jó volt, ahogy kényeztette bajtársamat fegyelmezetten vigyázz állásban volt végig. Kérdeztem, hogy lehetne-e helycserés támadás tudta a dolgát már a hátán is feküdt. Újabb csókolózással folytattuk ezt a remek randit majd az ikrei következtek, amik nem túl nagyok olyan pont tenyérbe illők jól reagáltak keményedtek a bimbói rendesen. Tovább folytatva utamat dél felé a hasánál megálltam megkérdeztem, hogy ismeri-e a babapuszit azt mondta, hogy nem, de amikor megkapta akkor mondta, hogy így már ismeri.

    Tovább haladtam a puncija felé, mert a vég cél az a punci volt. Ott el is időztem élvezet volt nyalni falni ujjazni, úgy vettem észre tetszett neki is élvezte ezt a fajta kényeztetést. Én nagyon élveztem az egyszer biztos. Egy kis idő múlva rákérdeztem mit szólna a 69-es pózhoz abban is benne van így cseréltünk helyet, de előtte csókot váltottunk nagyon finom a csókja igazi bele ad apait anyait oda teszi magát úgy ahogy illik.

    Szóval akkor most már 69-ben vagyunk itt is adtunk az élvezeteknek olyannyira, hogy majdnem sikerült is az élvezés, de azért meg bírta tartani magát bajtársam. Ő is odateszi magát teljesen bajtársam kényeztetéséhez, olyannyira, hogy abban hiba nincs és nem is volt. Lassan eljött a beöltöztetés ideje úgy éreztem, jeleztem felé, de előtte azért imádtam a lábait is. Ki nem hagytam volna a világ kincsiéért se.

    Nagyon finoman puszilgattam végig a lábszárát míg nem lábujjainál kötöttem ki kaptak is rendesen a kényeztetésből, ami bevallása szerint tetszett neki is. Mindkét lába teljesen el lett kényeztetve úgy hogy nem panaszkodhatott. Egy kicsit még visszaadtam bajtársamat neki mielőtt beöltöztettük volna.

    Megbeszéltük, hogy legyen a punci támadás kezdjük szemből majd mielőtt kivégezne fordulunk kutyusba. Beöltöztetés követően óvatosan ült ágaskodó bajtársamba majd lassan nem sietve mozgott közben magamhoz húztam csók reményében, amit még is kaptam szintén igazi nyelves barátnős csókot kapva. Megkérdezte, hogy jó-e ez a mozgás gyorsasága mondtam tökéletesnem sietünk sehova.

    Bajtársam úgy vettem észre, hogy másképp gondolja, így kértem a póz cserét kutyusba. Óvatosan szállt le nyeregből már pucsított is én pedig mutattam az utat a helyes irányt bajtársamnak. Aki meg is találta és már bent is volt az elkészített és bejáratott punciba. Lehetett tolni rendesen neki, de itt már viszont nem bajtársam nem bírta a kiképzést és ellőtte a puskaporát.

    Egy kicsit még maradhattam punci melegében majd előbújva az öltözet eltávolítását rám bízva a a tisztába tevéssel együtt amihez kelléket biztosította. Megkérdezte, hogy kérek e valamit inni én őszilé mellett döntöttem. Elkortyoltam felét ágyon ülve, majd egy kicsit összebújtunk puszilgattuk egymást és beszélgettünk közben, mert lehet vele beszélgetni is. Lassan az idő is eltelt, amiben megállapdtunk így felöltöztem és a távozás mezejére léptem. Búcsú puszikkal engedett utamra. Abszolút barátnős feelinges randi volt.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor rendeztük letéve az előszobában az asztalra rakva a neki vitt csekély nasival együtt. Korrekt vendéglátóval korrekt elszámolás pesti átlagnak megfelelően történt extrákkal együtt is pesti átlag maradt.
  • Összkép:

    Kellemesen éreztem magam ebben a röpke egy órában, amit társaságodban tölthettem el. Külön köszönöm szépen az időpont rugalmas elfogadását. Köszönöm szépen ezt a remekül sikerült randit. Maszkomat elejtettem a folyosón a liftnél és nem vettem észre, de az utánam jövő vendégnek hála meglett. Köszönöm, hogy megőrződ a következő alkalomig. Csókollak.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-11-15 17:36:12
Happy Massage