• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en kereszem meg, aztán mivel nem felelt meg neki az időpont váltottunk pár üzenetet is. Nem volt gond, de ritkán lép be.
  • Megközelítés:

    A Lehel térhez nagyon közel van, oda pedig könnyű odatalálni. Én BKV-val mentem, így a parkolásról nem tudok mit írni.
  • Helyszín:

    Egy szép új (vagy szépen felújított) lakásban fogadott Alice. Minden rendben, diszkrét a hely még úgy is, hogy egy függőfolyosón kell végigmenni. Az egyetlen ami egy kicsit zavart, hogy Alice állandóan szellőztet, ezért hűvösebb van, mint amit megszoktam. A fürdőben kádban lehet zuhanyozni és a függöny valahogy úgy van oda kanyarintva, hogy még a szűkös helyet is szűkebbé varázsolja. De amúgy minden rendben, a tisztaságra nem volt panaszom. Nem lakni mentem. :)
    A szoba a célnak megfelelő, épp elfér benne egy franciaágy (kicsit nyikorog). Van minimális dekoráció is, és az is csak kellemesebbé teszi a környezetet.
  • Lány külseje:

    Valamikor évekkel ezelőtt jártam már párszor Alice-nél, akkor persze még teljesen máshol rendelt, (sőt, én még masszőzként ismertem meg), így nem tartottam attól, hogy ne tetszene. Sokat változott, de amikor felhívtam a telefonban a hangja a régi volt, kedves, viccelődő. Az arcától sem kell tartanotok, nekem kicsit olyan szomszédlányos érzésem volt vele most is. Az alakja egyszerűen szuper, vékony, formás cicik kis bimbóval, egyszerűen imádtam simogatni, puszilgatni.
  • Action:

    Kicsit megkésve írom a beszámolót, de azért élénken él az emlékezetben minden egyes perc. Érkezés után hamar beinvitált és elkezdtünk beszélgetni. Kellett néhány perc, mire összerakta, ki vagyok, én rögtön éreztem, hogy jó helyen járok. Kértem egy törülközőt, majd elmentem tusolni. Átkísért, mindent megmutatott, majd visszament a szobába. Amikor visszaértem már nem volt rajta semmi. Csókolózni kezdtünk, egyre vadabbul, jól csókol. Majd ágynak estünk és nekiláttam feltérképezni a testét. A bőre selymes, finom illatú, a cicik érzékenyek, elsőre nem is mertem nagyon szopogatni, de aztán rájöttem, hogy ha gyengéden csinálom, élvezi. Aztán délnek vettem az irányt, felfedeztem a kelyhét. Eddigre már nedves volt, én pedig kitartóan nyaltam, addig, amíg hallottam és éreztem, el is élvez. Ettől aztán Alice is beindult, nem is akárhogy. Vigyáznom kellett, hogy nehogy túl hamar végem legyen. Elkapta a farkamat, előbb csak kicsit, majd egyre vadabbul szopta, időnként a mélytorkos technikáját is megtapasztalhattam, mámorító. A vadság változatossággal is párosul, hol gyorsabban hol lassabban szopott, a kezét nagyon keveset használta.
    Hamarosan előkerült a vv és pár pózt kipróbáltunk. Itt is tetszett a hozzáállása, közben folyamatosan simogatott, csókolt, vagy nyögött. Végül kértem, hogy üljön az ölembe, lovagoljon meg, így is lett végem, a melleivel a kezemben. Hagyott lenyugodni, nem pattant fel rólam, szinte észre sem vettem, hogy hogy rendezte el a gumit, mert végig figyelt, szemkontaktusban voltunk (gyönyörűek a szemei!).
    Kis szünet következett, mellém heveredett, beszélgettünk mindenféléről. Második körre franciát kértem, nagyon kellemes volt az is a teljes repertoárt előhozta és a szájában lett végem.
  • Elszámolás:

    Minden rendben volt, előre letettem egy borítékban az asztalra az összeget. Senkit nem érhet meglepetés mert a rózsaszálai nyilvánosak, külön extrája pedig nincs. Pesti átlag feletti, de amit kapsz az is az!
  • Összkép:

    Sokan megénekelték már előttem a tudását, hozzáállását, technikáját, én is csak azt tudom mondani, hogy nagyon jól éreztem magam és nagyon megérte. Vigyázzatok rá!
Happy Massage