• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem mikor a "Most hívhatod!" felirat szerepelt a hirdetésénél. Elsőre felvette és még aznapra tudtunk is iőpontot egyeztetni, pár órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Marina parton található a lakás, tömegközlekedés jó, parkolni is sokkal könnyebben lehet mint pl a belvárosban. Az utca egyenes,nem kell bóklászni a házak között, így nem volt nehéz megtalálni.
  • Helyszín:

    Lakás jó állapotú, fürdőszobában kád van,pár féle tusfürdővel+ szájvíz és dezodor is rendelkezére áll a vendégeknek. A szobában egy nagy és kényelmes ágy van, ruháimat egy székre tudtam letenni. Mivel ketten vannak a lakásban így a diszkréció könnyen megoldható.
  • Lány külseje:

    Nem gondolnám,hogy nagy eltérés lenne az adatok és a valóság között,sem életkorban sem más dolgokban.A műtermi fotóknál érződik a retus,de egyáltalán nem zavaró,legalábbis az esetemben így volt. Ami egyeseknek zavaró lehet a tetkó, de ezt fel is tünteti az adatlapján, ettől függetlenül egy csinos,magas hölgyről beszélhetünk Hanna esetében. Nagyon kedves,figyelmes volt mindvégig,érződik rajta,hogy mindenben a vendég kedvében akar járni.
  • Action:

    Megérkezésem után beszélgettünk egy kicsit, letettem a rózsacsokrot egy diszkrét helyre,majd a zuhanyzó felé vettem az írányt. Mikor végeztem ő is betért a fürdőszobába,de 2 perc múlva már mellettem ült az ágyon. Heves csókcsata vette kezdetét,kölcsönös simogatások,ölelések közepette. Mivel barátnős feelinget igér a bemutatkozásában ez nem is meglepő.
    Megpróbáltam felülkerekedni a dolgokon és bevetettem magam a combjai közé. A kényeztetélsre jól reagált,de kitartónak kellett lennem,hogy meglegyen az eredménye,ami viszont örömmel töltött el mindkettőnket. Cserébe fantasztikus franciában részesített,a mékytorkot is jól ebszolválta,de egyébként is nagyon jó a francia tudása,volt zacsi nyali,kézimunka,nyalogatás mi szem-szájnak ingere. Gumit kértem,mert nem akartam így elmenni - bár jó lett volna- mert az óra vészesen haladt a vége felé. Több pozícióban is szeretkeztünk,hagytam,hogy ő írányítson én meg sodródtam az eseményekkel. A végén a cickókra mentem el,majd kölcsönösen letisztogattuk egymást,,és megbeszéltük,hogy ez egy jól sikerült tali volt.
  • Elszámolás:

    Szerintem ez az új átlag és mivel extrákat nem vettem igénybe korrektnek tudom nevezni. Mivel bővebb infóból tájékozódtam,nem ért meglepetés.
  • Összkép:

    Mivel Hanna előző nevében benne volt a Milf szó,így fogadott,annak minden előnyével és hátrányával - itt nem kell nagyon rossz dolgokra gondolni ám! - együtt. Lehet,hogy kicsit gravitálnak a cicik,de nagyok és jól reagálnak a kényeztetésre,lehet van egy kis megereszkedés itt vagy ott,de egyáltalán nem zavaró,maximum azoknak akik még nem voltak ilyen tipusú hölggyel együtt. Én egy jól sikerült randiként tudom megfogalmazni az érzéseimet,jól éreztem magam,mintha csak egy régóta vágyott kaland teljesedett volna be. Ha lesz lehetőségem akkor újból szeretném meglátogatni Hannát.
Happy Massage