• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefon volt, gyorsan tudtunk egyeztetni. Elsorolta a lehetséges időtartamokat, félórában állapodtunk meg illetve pontos címet házszámmal adott. Azt mondta kb. 30 perc és vár ..
  • Megközelítés:

    Közelben voltam és meglepően könnyen odataláltam. Annó réges rég voltam itt egy lánnyal...a gps által is, könnyen megtalálható. Ahogy kérte megcsörgettem és nyitotta a kaput, ahova nem fértem be az autómmal, pontosabban nem bírtam rákanyarodni a kapunyílásra, így a nagykapu előtt hagytam az autót.
  • Helyszín:

    A lakás szintes, mi talán a másodikon kötöttünk ki. Normális tisztaság a lépcsőházban és a szobában egyaránt. Lepedőt érkezésemkor az alagsorban vett magához, felérve rögtön frissen húzta át az ágyat! A fürdőszobában a választék a kád szélén volt kihelyezve. Kedvesen kérdezte kapcsoljon e fűtést.
  • Lány külseje:

    Normális utcai szabadidő ruhában várt. Mosolygott rám kedvesen. Alacsony lány arányos testalkatú a kiírtaknak megfelelően. Arca, nem csúnya, nekem bejött. Bitang jó cicikkel!
  • Action:

    Bejött egy szál törülközőben, itt kezdődött a simogatás szépen óvatosan finoman. Finom illatú, tiszta lány. Kérdeztem, hogy mi a kedvence, válasz: ,,ha kényeztetnek! Próbáltam észben tartani, talán 4-5 percig sikerült,de aztán elvesztem benne, de ezt majd lejjebb.
    Finom szép bőr, rengeteg tetoválással, számomra jól karbantartott, kellő állapotba varázsolt illetve tuningolt cicikkel, puszijaimra jól merevedő bimbókkal. Először talán hátulról, aztán előről ölelkeztünk. Nem visszahúzódó lány. Puszi volt testre oda-vissza, de a csók nem szerepel és nem is szerepelt a programban. Talán Ő érezte, hogy én inkább vagyok kíváncsi a francia tudására, ezért picit irányított az ágyra háttal. Majd elkezdett egy olyan francia órát, melyet szépen nyállal bőven ellátva, de nem köpködve folytatott. Ütemesen bejárva altestem minden hajlatát, zacsinyalás golyó szopi minden volt. El is gondolkoztam magamban, leállítsam vagy folytassa inkább. Az elején nagyon úgy helyezkedett, hogy elérjem kezeimmel. Majd annyira délnek vette az irányt, hogy inkább a lábaim közé telepedett. Dícsértem közben nyelvtehetségét, majd megkérdeztem, ha mégis elsülnék, akkor hova menjek.
    Azt mondta:,, nyugodtan a számba is lehet".
    Nagyon finom, ugyanakkor erőteljes intenzív nyelv és szájjátéka van. IMÁDTAM!
    Jeleztem neki, hogy amikor szeretné és már jövök is.
    Bírtam a gyorsítását és néha lelassuló mozgását a farkamon. Majd pikk pakk kész is lettem. Mostanában meglehetősen ritkán járok és igen intenzív orgazmusom van, így aztán nem tudom, de talán kiment a fürdőszobába öblíteni. Pont az időm (30) végén jártam
  • Elszámolás:

    Megszoktam kérdezni az extrákat, de most kimaradt. Lehetséges, hogy nincs is? A tiszteletdíjat nem kérte előre , de amíg fürdőben tartózkodott, addig az éjjeli szekrénykére tettem. Nagyon korrekt, ár és érték arány kiváló.
    Abszolút nincs elszállva semmilyen szempontból.
  • Összkép:

    Kedves aranyos nagyon szép testű lány. Arca sem csúnya. Intenzív élményt tudott nyújtani.
    Bár csak simogattam, de szerintem szép a puncija is. Érzésem szerint, lesz következő alkalom!
Happy Massage