• Viviana

  • Beküldte:
  • Viviana reagálása

    Szépszeműm! Nagyon köszönöm az élménybeszámolót. Örülök, hogy ennyire egy hullámhosszon vagyunk, ez már az első találkozásunknál kiderült. Várlak máskor is nagy szeretettel! Ölel: Vivi

  • Egyeztetés:

    Ez már a második látogatásom volt Vivinél, tehát az egyeztetés ment, mint a karikacsapás. (Persze első alkalommal is könnyű volt.) Reggel hívtam őt, ahogy azt a hirdetésében is javasolja - talán olyan 8 óra körül. Azonnal fel is vette a telefont. Már az első látogatásom óta tudom, hogy Vivinél nem lehet aznapra, vagy másnapra időpontot kapni, mert akkora népszerűségnek örvend. Ezért hát annak rendje és módja szerint előző pénteken egyezettem a most csütörtök reggeli másfél órát. Nagyon flexibilisen azt is elfogadta, hogy egy kicsit korábban érkezhessek, mint az ő 9 órás első időpontja.

    Már a telefonbeszélgetés során érzi az ember, hogy itt egy végtelenül kedves és végtelenül professzionális szolgáltatóval van/lesz dolga. Maga a beszélgetés is jobb kedvre derített engem aznap.
  • Megközelítés:

    Egyértelmű a cím, nyilván könnyű odatalálni és parkolni sem nehéz ebben a reggeli órában. Éppen elmegy dolgozni az ott lakó népség, így bőven van hely. Más időpontban ez lehet nehezebb dió. A tömegközlekedés Budapesten elég sűrű mindenfelé, de azért lesz, akinek BKV-val Viviana meglátogatása jó hosszú utazást jelent a XIV. kerület külsőbb részeire. Nekem kocsival 5 percbe telt odaérni.
  • Helyszín:

    Az épület valamikor a huszadik század derekán épülhetett, de teljesen rendben van. Maga a lakás pedig nagyon szépen és igényesen felújított. Igen diszkrét volt a bejutásom és távozásom is mindkét alkalommal. Hatalmas plusz, hogy Viviana maga rendel a lakásban, tehát teljesen ki lehet kapcsolni minden külső faktort és csakis egymásra koncentrálni a látogatás teljes idejére.

    A szoba makulátlanul tiszta. Egy tatamin zajlottak az eseményeink, de volt ott egy kanapé is: arra raktam a ruháimat. A fürdőszoba is minden tekintetben tökéletes. Jobb feltételeket nem kívánhat egy vendég sem, és megkockáztatom: nem is kínál jobbakat egyik jelenlegi masszázslány sem.
  • Lány külseje:

    Vivinek ezidáig 25 beszámolója van, és ki-ki a maga módján, de mindegyik beszi írója áradozik a szépségéről. Hogy fogok én ebben kitűnni, vagy bármi újat mondani?

    Első alkalommal magassarkúban és bugyi/melltartóban fogadott. Összefont hajjal és csodás mosollyal. Annyira letaglózott a látvány már a belépésemkor, hogy nem jutottam szóhoz, és nem én mondtam neki, hogy "gyönyörű vagy" vagy valami hasonlót, hanem ő dicsért meg engem. Ettől zavarba is jöttem, de ez most mellékszál. Levettem a cipőmet és követtem Vivit a folyosón keresztül. Csodáltam ringó járását, királynői alakját, kedves mosolyát (mert visszanézett rám, hogy követem-e). Bevillant nekem Prof1 kolléga Viviről írt beszije tavalyról (a legelső beszámoló). Én is azt láttam és éreztem, amit ő, csak ő jobban le tudta írni.
    Második látogatásomkor (most) mezítláb várt rám, és abban a fekete nadrágban, amely a fotóin is látszik. Valami latex anyag: csodásan kidomborodik benne a popsi is, meg a tökéletes alakú hosszú lábak: a lábfej és a vádli is ugyanolya tökéletes alakúak, mint a combjai. Hogy felül mit viselt, arra nem emlékszem, de az is izgi volt. Annyi biztos, hogy valamivel később nem volt könnyű azt lehámoznom róla.

    Ha elvonatkoztatunk a ruhától, akkor Vivinek hosszú szőke haja van, csodaszép arca okos tiszta érdeklődő szemekkel. Csodaszép a bőre és minden természetes rajta. Tenyérbe illő mellek, lapos has, fantasztikus alak, beleértve a tényleg tökéletes popsit és combokat. Az egész lány minimum 5 évet letagadhatna, de a feneke és combjai alapján meg alig lenne olyan tini, aki frissebbnek néz ki, mint ő.

    Kecsességével, lehengerlő szépségével, intelligenciájával olyan Viviana, mint egy csodaszép királynő. Ő nem behódol a vendégének, hanem "uralkodik", de teszi ezt olyan odaadással és kedvességgel, amelyet nehéz leírni. Amikor valami hasonlót mondtam is neki, ő úgy válaszolt, hogy ő meg afféle gésának gondolja magát. Nekem mégis ez a Királynő-analógia tűnik jobbnak. Akitől én szinte mindent megkaptam, amit kértem, de nem úgy, hogy alávetette magát nekem, hanem úgy hogy megbízott bennem és "megengedte nekem". Minimum egy "Úrhölgy" ő, de nekem inkább egy "Királynő".
  • Erotikus masszázs:

    A szobába érkezvén átadtam Vivinek egy ajándékot, és annyira izgultam, hogy nem lövök-e vele mellé, hogy a virágcsokromat akkor el is felejtettem átadni. Szerencsére távozásom előtt az öltözés során ez eszembe jutott és még időben korrigáltam. Vivi szépen megköszönte az ajándékot, de egy királynőtől ezt nem is várhatjuk másként Szerintem a leghülyébb vagy legpimaszabb ajándékot is megdicsérte volna, mert ő egy Hölgy

    Tíz perccel korábban otthon zuhanyoztam és szájvizeztem, de most mégis elsiettem a fürdőszobába, mert honnan tudhatná ezt Vivi. Azért még útközben begyűjtöttem egy kedves és odaadó csókot. Valamint megkértem őt, hogy ne vetkőzzön meztelenre, hadd élvezzem végig a ruhái lefejtésének az örömét. (Az első látogatásomkor ezt még nem mertem kérni tőle, pedig tudtam, hogy a fürdőszobából visszatérő vendégeit már anyaszült meztelenül szokta várni.)

    A gyors tussolásom után Vivi tényleg ruhában várt. Bekapcsolt egy lágy romantikus zenét, és állva összeölelkeztünk és hosszasan csókolóztunk. Igazi barátnős, nyelves csókok voltak. Hosszú ideig tartott ez. Közben gyengéden simogattuk egymást. Aztán a lány segítségével lehúztam a nadrágját, majd utána a felső részt is. Viviana időközben lefejtette rólam a derekam köré tekert törölközőt.

    Lassan lefeküdtünk egymás mellé a tatamira és kérésemre én massziroztam pár percig őt. Eközben beszélgettünk. Meglepetésemre nemcsak én emlékeztem azokra a dolgokra, amelyeket ő mesélt nekem magáról három hete, hanem ő is szinte mindent megjegyzett rólam. Pedig azóta is egymásnak adják a kilincset a vendégei.

    Aztán megkértem őt, hogy forduljon meg, fölé hajoltam és elkezdtünk újra csókolózni. Több masszázs már nem volt.
  • Levezetés:

    Két-két alkalommal kényeztettük egymást és azt hiszem, nemcsak nekem esett jól mind a négy alkalom. Egyébként nem tudnám eldönteni, hogy az volt-e a szívemnek kedvesebb, amikor ő kapta be mélyen a farkamat, vagy amikor én igyekeztem neki örömet szerezni. Amolyan "kit szeretek, mit szeretek, és melyiket jobban, kicsi szívem mindkettőért csak egyformán dobban".

    A dolog csodás volt és felejthetetlen, de nem annyira a technikai részleteket érdemes ebben kiemelni, mint a köztünk lévő összhangot. Olyan volt ez, mint amikor két ember már nagyon egy hullámhosszon van, és meghitten beszélgetnek egymással az ágyban, mindvégig erotikus élményeket is adnak egymásnak, de valahogy az összhang és a nyugalom dominál. Biztosan ehhez nagyon hasonló a Nirvana.

    Azt sajnáltam, hogy Vivi kényeztetése során az ujjamat nem használhattam, mert úgy éreztem, hogy akkor még jobban élvezné ő ezt, de talán így se volt rossz neki.

    Ahogy Viviana kényeztet, az olyan magas színvonalú, hogy azt azért nem várod királynőktől, hanem tényleg gésáktól :-)
  • Elszámolás:

    Az új pesti átlag áron a legszuperebb hölgytől elképesztően magas színvonalú vendéglátást, törődést, odaadást kap az ember. Hát persze, hogy megéri. Egyébként minden végtelenül korrekt is.
  • Összkép:

    Ahogy minden vendégét leveszi a lábáról Viviana, így persze én sem kerültem el ezt a sorsot. Már csak az a kérdés: miért vártam több mint egy évet a látogatással? Miközben minden róla írt beszámolót alaposan elolvastam, és persze láttam, hogy senki másnak nincsenek ennyire jó értékelései, mint neki. Hülye voltam nem kétséges. De talán ami késik, nem múlik ebben az esetben.

    Már első látogatásomkor is megvolt az a sokat emlegetett harmónia közöttünk, de most ez egy magasabb fokra emelkedett. Öregkoromra nem lettem szerelmes, nem ment el az eszem, de hihetetlen, mennyire a szívembe zártam ez a lányt röpke két alkalom után.

    Kedves százszorszép Királynőm, nagyon köszönöm, amit nyújtottál nekem. Csodálatos volt.
Happy Massage