• Liza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy mai randitervem meghiúsult, ami bosszantott. És mit ad Isten, épp akkor jelent meg Liza hirdetése, igaz a konkurens oldalon. Ráadásul azzal a telefonszámmal, amelyen a két évvel ezelőtti nagy kedvencemhez jártam. Úgy gondoltam, "Ez Jel!". Azonnal hívtam a számot és igen könnyen és gyorsan megbeszéltük a munkanap végi másfél órás randit. Flottul ment. De ezen a helyen ez mindig így van.
  • Megközelítés:

    Számomra ez a szalon gyalogos távolságra van, így könnyű dolgom volt. Amúgy a Boráros tértől pár percnyi sétával megközelíthető. Parkolni nem egyszerű a környéken.
  • Helyszín:

    Egy csöndes, szolíd hely ez. A lift talán a város leglassabb felvonója és egy örökkévalóságnak tűnik, mire az ember felér, de ezzel azért együtt lehet élni. Az előszobában kamera működik, ami a lányok biztonsága szempontjából tuti dolog, de azért réges-régen ez engem zavart. Mostanra hozzászoktam (merthogy talán kb. huszadszor voltam most azon a helyszínen).

    Két szobában történhetnek itt az események, ezúttal a jobb oldaliban voltunk, ahol tatami van, mert a másikban egy franciaágyon éltem át máig felejthetetlen csodákat réges-régen. A tatamin kívül még szekrény, polcok és egy fotel, ahova a ruháimat raktam. Az egyik fotóján azon a fotelen térdel Liza. A tatamin tiszta, számomra kikészített lepedőféleség.

    A fürdőszoba mindig is kifogástalanul tiszta volt ott. Most új vízcsapot szereltek be a kádhoz. Szép ez, de szégyen-gyalázat: percekig próbálkoztam azzal, hogy tussolásra átkapcsoljam. Már azon spekuláltam, hogy mennyire ciki lesz, ha segítséget kell kérnem a lányoktól a zuhanyzásom érdekében. Aztán valahogy mégis sikerült önerőből megoldanom.

    A kádból elég könnyen kispriccelhető itt a víz. Ezt én nem tettem meg, de előttem mások már igen, így a kilépő szőnyeg nedves volt, de ezt is csak az objektív tájékoztatás érdekébe írom. Amúgy számomra a "kit érdekel" kategória. Ennyi észrevétel mellett is szerintem jár a csillagos ötös.
  • Lány külseje:

    Liza egy igen szép lány. Kedves arca van érdeklődő csillogó szemekkel. Amolyan szomszédlány-típus, akiről azt feltételeznéd, hogy pl. egy könyvtárosnő, és csak megfelelő farmerben látnád, hogy mennyire formás a popsija és a combja. Ezután az ilyen romlott fantáziával rendelkezők, mint én már álmodoznának róla, hogy minimum magukhoz öleljék.

    A bőre ritkaságszámba menően bársonyos és csodaszép. Talán egy tetkóra emlékszem, de nem vagyok ebben teljesen biztos. A mellei kicsik, formásak. A mellbimbók érintésre gyorsan kidudorodnak, de az egész lány erősen csikis, így nagyon ügyesen kell a melleihez érni, hogy ezt Liza eltűrje. A vállaihoz és az arcához, hajához meg nem szabad hozzáérni, ha harmonikus viszonyt akar kialakítani az ember Lizával. Azt hiszem, nekem ez sikerült, de nem kevés odafigyelést igényelt.

    A mellektől lefelé haladva karcsú derék, tökéletesen kidolgozott hasizmok. Most, hogy belegondolok: minden izom jól kidolgozott. Egy vékony, de nem anorexiás hölgyet képzeljetek el, aki nagyon sokat tesz az alakja érdekében. És teljes a siker.

    A popsiról már beszéltem: az csodás. A combjai is igen szépek. A punci lepkeszárnyas, jól nedvesedett, és a csikló is hálásan reagált a nyalakodásra. Éppen gyantáztatás előtt áll Liza, és ezt szabadkozva mondta is nekem, amikor lekerült a bugyi. Nem csináltam belőle kérdést, hogy a hirdetésben borotvált punci szerepel. Gondolom 1-2 nap, és ez igazzá válik.

    Nekem a lány összességében nagyon tetszett.
  • Erotikus masszázs:

    Valahol az ottlétem második felében masszírozta Liza a hátamat , mert én csak ezt kértem a masszázs kategóriában, meg azt, hogy én is masszírozhassam őt. Amit Liza csinált velem, az igen szakszerű volt, de nekem arra volt jó, hogy kellemesen beszélgessünk eközben. Amíg én masszíroztam Lizát, az arra volt jó, hogy az egyik kezemmel gyakran a popsiját "masszírozzam", mert nagyon ráizgultam azokra a kicsiny de formás és izmos gerezdekre. Liza meg tűrte ezt.
  • Levezetés:

    Először én kényeztettem Lizát, és úgy láttam, mindketten élveztük ezt a részt. Hosszasan történt, akár 30 perc is lehetett. Érdekes módon talán tíz perc után úgy tűt nekem, hogy eljutott az orgazmus előszobájába, és tényleg ő is akarta, hogy átbillenjen, de még utána vagy 15 percig is elvoltunk ebben az állapotban, amelyben mindenféle izmai már-már kontrollálatlanul megfeszülnek, majd elernyednek, de csak nem robban be az orgazmus. A hirdetésében ugyan vállalja az ujjazást is, de ott ezt határozottan hárította el. Viszont amikor már igen jó volt a testének, és lihegett is erősen, akkor az ujjaimmal mégiscsak hozzáértem a gáthoz, és váltakozva egyik majd másik testürege bejáratánál volt az ujjbegyem percekig. No ekkor már igen erősen nedvesedett, és talán orgazmusa is volt. Ezután percekig kérte még a teste a folyamatos, de egyre gyengédebb érintéseket, puszikat, és élmény volt nézni, ahogy lassan lecsillapszik a lány teste. Ha ezután azonnal hazajöttem volna, akkor most zöld vagy kék csíkot adnék erre a randira.

    Ezután Liza kényeztetett engem, és ez nem volt túl sikeres, de jórészt miattam. Liza nagyon nem szívleli a szájba élvezést (ezt egyébként becsülettel tartalmazza is a hirdetése), én meg stresszeltem, hogy nem tudom majd elkerülni. Másrészt ő jobbára kézimunkával szeretett volna életet lehelni belém, és csak aztán egy kicsit szopogatni. A farkam meg fordítva szerette volna. Azért igyekezett a lány, és kellemes volt nekem összességében ez is. De valahogy ez a spermáktól és előváladéktól való erős tartózkodása nem tett jót a férfiasságomnak. Ha Liza osztályozna engem erről a részről, akkor az valószínűleg a Lehetne jobb kategória lenne. Én pedig általában nagyobb odaadást (vagy színészkedést) szoktam kapni a lányoktól, ami aztán jobban fel is izgat, noha vén vagyok már.
  • Elszámolás:

    Igen korrekt volt az elszámolás. A virágcsokromat, amely valamivel a pesti átlag alatti egy apró ajándékkal együtt adtam át. Liza meglepődött azon, hogy borítékban volt, pedig már egy másik helyen másfél éve masszírozza az "úri közönséget" Rejtő szavaival élve.
  • Összkép:

    Sajnos nemhogy csók nincs (ami megint korrekten fel van tüntetve a hirdetésben), de még az arcra puszi sem megengedett. A vállait se nagyon érinthettem. Ez hiányérzetet keltett bennem. Meg nem vehettem le a melltartót és bugyit, hanem "majd ő". Van ez így, de mindig sajnálom, ha így van.
    Erősen javasolnám a hirdetés kijavítását az ujjazás kapcsán. Illetve ezen a helyen már sok lánynál jártam, és itt a kényeztetést komolyabban veszik a lányok, mint ahogy azt Lizától kaptam ma este.

    Liza nem akarja megjátszani, hogy élvezi ezt a munkát, de úgy éreztem, kialakult egy valamiféle megértés közöttünk, ha a harmónia szó túlzás is lenne ezúttal. Emiatt számomra összességében mégis pozitív ez a randi. Így jön ki a sárga címke.
Happy Massage