• Tia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először telefonon probáltam nem sok sikerrel, aztán bejelentkeztem vtr-en.Nem ment ott se zökkenő mentesen az én "hibámból" de aztán írtam neki 1 sms-t megcsörgetett és lefixáltunk mindent.Nagyon aranyos a telefonba ott már tudtam hogy jó helyre megyek.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem könnyen megtalálható,rengetek parkoló hely sok volt.
  • Helyszín:

    Hát nagyjából 2 helységről tudok beszélni a fürdőről és a hálószobáról mert amíg elmentünk a szobáig nem tudtam másra figyelni csak Tiára. Fürdőben szép rend ,sok tusfürdő friss puha törölközőt kaptam minden tökéletes.
  • Lány külseje:

    Na igen a külső a képeken is látszott hogy nagyon jó, de élőbe hát pfu szóhoz se jutottam csak mosolyogtam teljesen leblokkoltam.Gyönyörű aranyos arca van.Valamilyen piros háló ing szerűbe nyitott ajtót.A mellei valami elképesztőek a feneke tökéletes de a kedvencem a mosolya amivel az első percbe levesz a lábadról.
  • Action:

    Megérkeztem megláttam az ajtó mögött minden elvárásom felül múlta. Puszival köszönt de van egy kisebb képszakadásom itt. bekísért a szobába leültünk az ágyra probált a drága beszélgetni de annyira a hatása alatt voltam h csak ültem ott bután mosolyogva aztán elküldött inkább zuhanyozni :D . Lezuhanyoztam gyorsan kicsit magamhoz tértem,és már robogtam is vissza.Kinyitottam a fürdőszoba ajtót és ott vár teljesen meztelenül.Bementem éreztem hogy kicsit túlöltözött vagyok gyorsan levettem a boxert becsukta az ajtót,és állva egymásnak estünk az ágy mellet az elején kis szájra puszik aztán hamar megjelent a nyelve is.Nagyon finoman csókol közbe az ő keze is el-el kalandozott.Felvettem hogy lefeküdhetnénk az ágyra.Kényelembe helyeztem magam és neki látott a franciának.Olvastam itt az oldalon mindenki nagyon dicsérte.Elkezdte az elején nem volt semmi extra gondolkoztam is hogy velem van a baj de aztán elkezdett dolgozni a nyelvével és úristen.Hát ilyet még nem éreztem amit ez a lány művel ilyen nem létezik.Nagyon nehéz volt nem elélvezni de leállítani még inkább ,de sikerült túlélnem és jelezni hogy én is megkóstolnám.Már fordult is kis csókolózás után végig pusziltam a nyakát a mellét amit mintha egy laborba hoztak volna létre olyan tökéletes volt nagyon szerencsésen megáldották őt.Aztán elkezdtem én is kényeztetni csak remélni tudom hogy legalább feleannyira élvezte mint én az körömet akkor már elértem a célom.Nem tudom hogy sikerült-e elmennie vagy nagyon jól játszotta nem is érdekel én ott elhittem.Összeszorította a fejem ,megfeszült a teste,kicsit még puszilgattam de éreztem hogy érzékeny nagyon neki.Kértem a védőfelszerelést előröl kezdtük.Elképesztő látvány ahogy ott fekszik ringanak a csodás mellei a lábai a nyakamba.De muszáj voltam váltani mert nem bírtam volna sokáig.Megkérdeztem hogy beleülne-e egy aranyos " aha " jött rá már fordultunk is.Itt konkrétan szerintem el sem engedtem a melleit.Nagyon jól mozgott néha le jött 1-2 csókért közbe.Még pont időbe állítottam le 2-öt ugrik és végem de a doggyt mindenképpen ki akartam probálni.Hát amikor bepucsított előttem na az a látvány az amit soha nem felejtek el.Nem is bírtam sokáig 3 perc után telelőttem a gumit.Már így is büszke voltam magamra hogy ennyit bírtam egyáltalán.Hagyott lenyugodni igazából én húztam már ki magamtól.Letisztogatott ledőltünk és végig beszélgettük a maradék 20 percet.Mindenről ellehet vele beszélgetni nagyon értelmes vicces lány.Felöltőztem és szomorú búcsút kellet vennem. Kikísért kaptam 2 puszit megölelt kiléptem az ajtón.Még a kocsiig a hatása alatt voltam aztán vissza kellet térnem a hétköznapokba.
  • Elszámolás:

    Amikor öltöztem akkor raktam le nem tudom vannak-e extrái.Ő maga az extra.Szóba se jött.Szerintem átlag vagy kicsit magasabb de az átlagnál jóval magasabb szolgáltatás.
  • Összkép:

    Hát én a rabja lettem, biztosan vissza megyek még hozzá, és lehet kevés az 1 óra hozzá legközelebb lehet tovább kell maradnom.Aki barátnő feelinget keress abszolút megtalálja benne. Köszönöm ezt az élményt Tia és még látjuk egymást remélem :)
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-11-12 19:44:10
Happy Massage