• A Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lassan két éve lesz hogy megismertem Wandát ,gondoltam ezt meg kéne ünnepelni. Ezért ki találtam neki egy kis játékot.
    Vasárnap rá írtam hogy nincs-e kedve játszani velem, ő meg írta hogy persze, szívesen. Ekkor még nem tudta hogy én most másra gondolok :D
    A játék az volt hogy ki találtam öt kérdést és ahány jó választ add meg annyi órás lesz a kövi randi. Mikor ezt meg írtam neki válasza csak annyi volt hogy ezért meg fog ölni :D
    Öt napja volt megfejteni a kérdéseket.
    Ahogy teltek a napok szépen lassan jöttek is a megfejtések és az utolsó kérdésre ami szerintem a legnehezebb volt a határidő előtt pár órával meg is jött a válasz.
    Hát mikor ezt kitaláltam nem gondoltam hogy mind az öt kérdésre öt helyes válasz jön. Később pedig telón megbeszéltük hogy mikor tudjuk nyélbe ütni ezt a maratoni öt órás randit.
    Mikor sikerült mindkettőnk számára megfelelő időpontot találni ,küldtem egy vtr-t is.
  • Megközelítés:

    A megadott cím pontos, Zugló ismert tömegközlekedési csomópontja, sokféle busz és villamos is jár arra, megálló a háztól 1 percre. Autóval is jól megközelíthető, a parkolás fizetős , erre érdemes odafigyelni. 3-4 perc sétára illik készülni nem mindig van hely a ház előtt,de nekem az utóbbi időben mindig sikerül az élelmiszer bolt előtt parkolni.Valahogy ott mindig van egy üres hely a számomra.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van. Patyolat tisztaság van.
    Fürdő jól felszerelt. Komplet drogéria van benne. Rengeteg tusfürdő választék, köztük az én egyik kedvencem is.
    Zuhanyrózsa külön tetszett hogy led világítás van benne:)
  • Lány külseje:

    Már egy jó párszor le írtam,így sok újat nem tudok már róla írni csak annyit hogy napról napra gyönyörűbb.
    Wanda egy fiatal, nagyon csinos, helyes arcú csaj.
    Pont, amilyet szeretek. Van rajta fognivaló mindenhol: gömbölyű gyönyörű popsi és hatalmas eredeti cicik,amik szeretik ha kényeztetve vannak.
    Képeknek teljesen megfelel. Igaz arckitakarással hirdet de nekem nagyon tetszik a bájos arca. Gyönyörű hosszú fekete haja van, gyönyörű barna szemeiben pedig imádok elveszni. Édes ajkával pedig nagyon sok finom csókot tud adni. Gyönyörű,finom és illatos puncija van amit imádok kényeztetni. Nagyon finom parfümöt használ,teljesen levesz vele a lábamról.
    Ami nem látszik, az a kedvessége, állandó gyönyörű mosolya, illetve valami eszement nagy életszeretet, ami átragad az emberre, míg ott van.
    Ha esetleg valaki izgulna randi előtt, Wanda közvetlensége azonnal feletteti, hogy miért is kéne izgulni.
    Jó pár tetkó van rajta,amik igen ízlésesek de a képeken nem mindegyik látszik, engem ez nem zavar.
    Szokás szerint megint egy szál semmiben fogadott :D
  • Action:

    Kicsit hosszabb beszámoló következik, szóval akik nem tudnak vagy nem akarnak sokat olvasni, azoknak itt a rövid változatt:
    1 franciás élvezés és 3 szex abból egy popsi volt. Ennyi ,remélem elég lesz.

    Tehát a hosszabb változatt:

    Szokás szerint időben érkeztem.Írtam Wandának aki csak annyit írt vissza hogy tudod a dolgod.
    Így már mentem is felfelé hozzá. Ajtó mögött meg bújva várt.
    Cipő le majd megöleltük egymást és adtunk egymásnak egy csókot. Nagyon jó illat volt a lakásban,ennek okát majd lentebb részletezem.
    Üditővel kinált,majd a szobába mentünk ahol levettem a ruháimat és elmentem egy gyors zuhanyra.
    Wanda a szobában várt az ágyon én mellé feküdtem és elkezdtem csókolgatni a mellét majd a nyakát kicsit, majd egy forró csókot váltottunk. Majd újra a cicik felé tévedtem és újra elkezdtem izgatni őket a nyelvemmel majd adtam pár puszit a hasára és szépen lassan elértem a gyönyörű és illatos puncijához. Mivel eléggé össze szoktunk már és így tudom hogy Wandának a gyors nyelvmunka eredménye egy gyors élvezés,de mivel én nagyon szeretek nyelvészkedni ezért ki tapasztaltam nála hogyha lassan nyelvelek akkor el tudom húzni neki az élvezését és így én is ki tudom magam nyelvészkedni.
    Szóval szép lassan kezdtem el játszani a puncijával aminek hatására lassan,de biztosan megjött Wanda hangja is és egyre jobban kezdett mozogni.mikor pedig már nagyon közel volt akkor csak annyit mondott hogy most abba ne hagyjam. Nem is szándékoztam ezért kicsit rá gyorsítottam a nyelvemmel és Wanda pedig elreppent mint egy csodaszép pillangó.
    Kis pihit kapott,közben én a szája elé térdeltem és Wanda pedig vette a célzást és rögtön a szájában is találtam a kis barátomat. Mikor a barátom kellően merev lett akkor elkezdte a zsákos családot is nyalogatni amit annyira imádok ahogy csinálja. Majd újra a szájába vette és elő adta a páratlan francia tudását. Ahogy játszik rajta és hol lassabban hol gyorsabban jár a nyelve a velem egykorún az páratlan .
    Mivel ezt a franciát nem lehet sokáig bírni így jeleztem neki hogy az arcára szeretnék élvezni.Így az ágy elé álltam ő pedig elém térdelt és így folytatta.Mikor pedig éreztem hogy megindul a fehér láva folyam jeleztem neki és az arcára élveztem egy nagyot. Majd ezután tisztára nyalta a velem egykorút és elment a fürdőbe megmosakodni.

    Kis pihi és beszélgetés következett,majd mikor újra harc kész voltam Wanda mondta hogy szeretne újra megvizsgálni. Ennek a mondatnak én nem tudok nemet mondani és máris a szájában voltam,persze a golyszlikat sem hagyta ki.Mikor pedig kellően harcra késszé varázsolt gumit helyezett rám és mivel újra van popsi nála így a popsival kezdtünk.
    Bepucsított és Wanda szabályai szerint szépen lassan hatoltam be,nehogy fájdalmat okozzak neki.
    Mikor pedig teljesen bent voltam eleinte csak Wanda mozgot majd mikor megadta a jelet akkor már én is elkezdtem mozogni.Eleinte szépen lassan majd mikor Wanda is egyre jobban élvezte akkor már gyorsítottam a tempón. Nagyon szűk a popsija és amilyen hangokat adott ki közben ennek hatására elkezdtem gyorsítani aminek az eredménye az lett hogy sikerült újra elélveznem

    Újabb pihi és folyadék pótlás történt. Elég jól belemerültünk a beszélgetésbe,de mivel kezdtem újra érezni hogy a kis barátom eleget pihent én elkezdtem Wanda cicijét csókolgatni,közben a punciját kezdtem el simogatni,néha pedig az ujjam is be tévedt.De Wanda se volt tétlen ő a kis barátomat kezdte el éleszgetni a kezével.
    Majd mivel mindketten akartuk egymást kényesztetni így a legjobb döntés az volt hogy a jól ismert 69-es pózba vágtuk magunkat.
    Wanda az illatos puncijával rá ült a számra én pedig elkezdtem lefetyelni a finom puncit.Közben ő pedig a velem egykorút kezdte el szépen le ápolni.szerintem nagyon jól dolgoztam lent,mert Wanda egyre jobban vette a levegőt és a kis barátom folyton ki jött a szájából és a végén pedig egy AZTA KURVA felkiálltással újra el reppent a kis pillangóm.
    Majd annyit mondott hogy ez rohadtul nem ér így, majd elővett egy gumit és szépen felhelyezte a kis barátomra és hanyatt vágta magát és én pedig lassan a forró punciba helyeztem a farkamat.
    Eleinte csak lassan járattam ki-be a velem egykorút így közben tudtam csókót is váltani vele,majd fokoztam a tempót ő pedig át karolt és húzott magába,majd javasolta hogy jöjjön az ő kedvenc póza a kutyus.
    Be pucsított és én pedig újra belé hatoltam,de már itt nem kezdtem lassan a tempót,mert Wanda egyre jobban és egyre hangosabban emlegette az égieket .Így egyre jobban csattogtunk,közben hol a fenekét fogtam hol pedig előre nyúltam a melleiért. Majd mikor éreztem hogy közel a vég,szerencsére Wanda is közel volt mert rám szólt hogy most abba ne hagyjam ,így még inkább rá gyorsítottam és szinte egyszerre élveztünk el.
    Ezután rá borultam és pár puszit adtam a hátára,majd óvatosan szét váltunk. Majd megtisztogatott és kicsit elterültünk az ágyon.

    Mikor ki pihentünk magunkat Wanda mondta hogy főzött valamit csak nekem.(ennek volt olyan jó illata mikor megérkeztem,mert nem sokkal előtte lett kész vele)
    Úgy gondolta hamár ilyen sok időre érkezem hozzá akkor úgyis megfogunk éhezni.
    Valamikor régebben említettem neki hogy mi a kedvenc kajám és emlékezett rá és most megfőzte . Hát mit mondjak isteni finom volt,jobb mint egy michelin csillagos étterem főztje. Wandáról megtudtam hogy a konyhában is egy tündér nem csak az életben vagy az ágyban.
    Szóval szépen megterítettünk és megvacsoráztunk.
    Majd mindketten elmentünk fogat mosni és szájvízezni.

    Én kicsit hamarabb végeztem és elindultam a szobába amíg Wanda a fürdőben ténykedett, gyors ki hoztam egy gumit és az asztalra tettem.
    Majd vissza mentem a fürdőbe Wandához és elkezdtem a hátát puszilgatni és a fenekét simogatni. Szegény alig tudott a dolgára koncentrálni,majd mikor végzett akkor el akart indulni a szoba felé, de én az asztal előtt megfogtam a kezét és az asztalnak döntöttem,és elkezdtünk itt csókolózni,majd közben felült az asztalra és én pedig ezután el indultam a cicik irányába,majd Wanda rá feküdt az asztalra és így fel kínálta a punciját én pedig elkezdtem újra kényeztetni a nyelvemmel, közben az egyik kezemmel a cicijét markoltam a másik kezemmel pedig elkezdtem ujjazni kicsit.Majd Wanda rám parancsolt hogy most már mást is tegyek be a puncijába. Így gumit fel húztam magamnak, majd behatoltam és így kezdtem el egyre gyorsabban ki-be járatni a velem egykorút. Közbe Wanda hol az asztalba kapaszkodott hol pedig belém karolt. Majd ezután kértem hogy pucsítson be, egyik lábát feltette az asztalra és így hatoltam ismét be.Egyre jobban csattogtunk,Wanda popsija ebben a pózban valami eszméletlen gyönyörű. Majd újabb póz váltás,de most bementünk az ágyra mert azt szerettem volna ha kicsit pacizik nekem.
    Háttal guggolva ült rám,eleinte kicsit lassan mozgott,de utána beindult a csajszi. Mikor kicsit megfáradt akkor beleült és így tekerte a popsiját.Közben én moziztam ahogy a farkam jár a puncijában.Fantasztikus látvány volt.
    Mikor pedig éreztem hogy közel a vég akkor mondta neki hogy szájjal végezzen ki. Le szállt rólam és mellém helyezkedett és elkezdett franciázni, nem is kellett sokáig ténykednie hamar a szájába élveztem.
    Kis törölgetés,és egymás mellé feküdtünk és beszélgettünk még egy kicsit.Mivel ez a menet kicsit tovább tartott így sok időnk már nem maradt a randiból,ezért elkezdtem felöltözni.

    Mivel úriembernek tartom magam ezért a randi végén felajánlottam Wandának hogy segítek elmosogatni hamár így meglepett a kedvenc kajámmal.
    Miután végeztünk a mosogatással, az ajtóban még váltottunk pár szót és végül egy öleléssel és búcsúcsókkal engedett az utamra.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban minden le van írva.
    Extrája az arcra élvezés és mikor voltam még akkor volt újra a popsi ami azóta újra kikerült.
    Mivel öt órát voltam nála,így az előre megbeszélt rózsákat tettem le a végén. Köztünk ez már rég nem téma.
  • Összkép:

    Mit is mondthatnék. Teljesen szét szedett a randi alatt. Alig tudtam a kocsimig elmenni, mikor beültem a kocsimba elindultam hazafelé,de kb 10 perc után vettem észre hogy rossz írányba megyek :D Szóval ennyire kész voltam. Majd mikor hazaértem Wanda is írt nekem hogy ma sikerült szét szednem. Végre sikerült,mondtam magamnak :D :D
    Az utóbbi időben sokat szoktunk találkozni és elég jól összeszoktunk már és a kémiával sincs gond szerencsére. Így minden adott egy tökéletes randihoz, mint ez a randi is volt.
    Wandával mindig tökéletes randijaink voltak és szerintem még sok lesz rajtam nem múlik.


    Drágám!
    A kis játékunk úgy érzem jól sikerült, ne aggódj már töröm a buksimat a kövi turpisságon :D
Happy Massage