• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt láttam a hirdetését, pont olyan az alkata a képek alapján is, amit nagyon szeretek. Előző nap hívtam, amikor villogott, hogy hívható. Akkor már nem volt időpontja, mondta, hogy hívjam vissza aznap. Ekkor már volt, két óra múlva értem rá, az neki is jó volt. Telefonban is kedves a hangja.
  • Megközelítés:

    Közel a Puskás Stadion, úgyhogy jó a tömegközlekedés, szerintem parkolni is könnyű, talán nem is fizetős. A címet kiírva nem láttam, de könnyű jól megtippelni, hogy melyik ház az. A ház elől hívtam, kaptam a kódot és az emeletet, nincs magasan.
  • Helyszín:

    Előttem láttam egy lányt bemenni, úgyhogy gondolom többen vannak, de ezen kívül semmit sem láttam/hallottam. Kis előszoba, cipő le, a fürdőn keresztül vezetett az út a mi szobánkba. Kis fotel a ruháknak, ágy, kis szekrény. A tisztaság szerintem jó, külön törölközőt kaptam előtte és utána, elég nagyok, jól törölnek. A fürdőben zuhanykabin, száraz kilépő, 6-féle tusfürdő, háromféle szájvíz kis műanyagpoharakkal.
  • Lány külseje:

    Az alakja pont mint a képeken, pár tetoválása van, némelyik nem is olyan kicsi, de engem nem zavart, sőt volt, amelyik kifejezetten tetszett. Az arca szép, kedves, szép szemek, vékony száj és szemöldök. A bőre puha, sima, a puncija kb. fél milliméterrel volt a frissen borotvált fölött. Egy köntösben és alatta kék egyrészes fürdőruhában nyitott ajtót. Az utóbbi különösen tetszett. Szerintem Cintia nagyon szép.
  • Action:

    Még fürdés előtt kérte, hogy rendezzük a virágszálakat, amikhez nem adtam hozzá a csókhoz szükséges számút, amit később sajnáltam. Zuhanyzás után ő is előjött egy eltakart szobából és szokásos határozatlanságomat látva megkérdezte, hogy hozzám érhet-e. Megengedtem neki, megöleltük egymást, majd kérdezte, hogy kezdjünk-e egy masszázzsal. Mondtam, hogy igen, a fenekemre ült és szagtalan krémmel megmasszírozta egy kicsit a hátam. Mind a kettő dolog jól esett. Közben a köntösét valamikor elhagyta. Leszállt rólam, mellém feküdt és itt már kezdhettem is bánni, hogy nem kértem csókot, de azért puszilgattam az arcát a száját kivéve (csak most jut eszembe, hogy lehet, hogy szájrapuszi lehetett volna csók nélkül is :(, nem kérdeztem), a nyakát, a cicijét. Közben közösen levettük a fürdőruhát (én jelzésként elkezdtem húzni egy kicsit lefelé ő pedig levette). Egy kis idő múlva ő kezdett franciázni, egyből eltalálta, hogy hogy szeretem, kis kézzel és lendületes fejmozgással. Le is kellett állítanom pár perc után, ekkor én látogattam el a puncijához. Nekem úgy tűnt, hogy sikerült eredményt elérnünk. Ezután Cintia felrakta a gumit, és kérdezte, hogy milyen pózt szeretnék. Nem tudtam, így ő javasolta a szemből lovaglást. Elfogadtam, közben rám hajolt, tudtam puszilgatni az arcát, cicijét. Gyorsítás után ebben a helyzetben lett végem, megvárta, amíg teljesen, csak utána szállt le rólam. Levette a gumit és megtörölgetett, egy kis darab papírtörlőt hagyott még rajtam, de nekem már nem sok dolgom volt. Ezután még odafeküdt mellém, a fejét a mellkasomra hajtotta és a lábát az enyémre rakta. Úgy éreztem, hogy egy csomó mindent szeretnék kérdezni tőle, de semmi nem jutott eszembe. Utána zuhanyzás.
  • Elszámolás:

    Az elején kérte, én csak a kölcsönös francia extrát kértem. Így pesti átlag, két extrával már egy kicsivel fölötte lenne. A bővebb infóban benne van minden, de telefonon is szívesen elmondja.
  • Összkép:

    Én sajnos túl sokat vicceltem, de annak ellenére, hogy visszagondolva a vicceim néha már kellemetlenek is voltak, Cintia ezt nem éreztette és végig nagyon kedves volt velem. Ezen kívül mindent pont úgy csinált, ahogy szeretem, anélkül, hogy mondanom kellett volna akármit. A végén nagyon örültem, amikor odabújt és rátette a fejét a mellkasomra. Én nagyon jól éreztem magam.
Happy Massage