• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kora délután hívtam, elsőre sikerült elérnem, késő délutánra sikerült időpontot egyeztetnünk. Már telefonon keresztül is vonzódni kezdtem hozzá, van valami nagyon szexi a hangjában.
  • Megközelítés:

    A környéken több egyirányú utca is van, GPS-t csak a felesleges körök elkerülése miatt kapcsoltam be. Címet könnyen megtaláltam, majdnem a bejárattal szemben sikerült megállnom.
    Csodálkoztam is, hogy fizetős időszakon kìvül ilyen gyorsan sikerült parkolnom, pedig egyébként elég forgalmas környék üzletekkel. Napközben szerintem egyáltalán nem lehet gond a parkolás.
  • Helyszín:

    Nem a legújabb, de nem is túl régi, újépítésű kis lakás, hangulatosan berendezve, kifogástalan, akarva sem lehetne benne hibát találni.
  • Lány külseje:

    Fekete kötött kardigánban és kötött csizmában fogadott, mint egy karácsonyi meglepetés (pedig, hol van az még). Alatta felsejlettek nőies idomai, szuper szexi volt. Gyönyörű szőke haja, selymes, szolibarna bőre, töketes alakja egyből megfogott, arca kifejezetten szép, erős vonzódásomat tovább fokozta.
  • Action:

    Érkezésem és bemutatkozás után kedvesen üdítővel kínált, de nem éltem vele, inkább a gyors zuhanyt választottam. Fürdőbe is elkísért, ahol rend, tisztaság fogadott, zuhany közben folytattuk az ismerkedést egyelőre csak csevegéssel.
    Zuhany után már kardigán nélkül állva folytattuk a mélyrehatóbb ismerkedést és bár nagyon tetszett a fekete bőr fehérneműje (elképesztően szexi), hamar megszabadultunk tőle. A kanapén kényelmesen elhelyezkedtem és kezdetét vette egy mindenre kiterjedő, érzéki francia lecke. Időnként finoman rányomtam a fejét a szerszámra és csípőmet emelgetve dugtam a száját, nekem ez teljesen új és egyben felejthetetlen élmény volt.
    69-be fordultunk és belekóstolhattam a gyönyörű puncijába, fenekét markolva igyekeztem neki örömet okozni ( nem tudom, hogy sikerült-e, mert aktuális állapotomban alig tudtam erre figyelni). Kezdtem elveszíteni a kontrollt, ezért kértem a védőfelszerelést. Innen már sajnos túlságosan felgyorsultak az események, mert annyira felhúzott. Azért az alap pózokat sikerült kipróbálni, mindegyikben csodálatos volt. Nem is bírtam sokáig, a gyönyörű hasára élveztem. Pihegtem még kicsit ( ő nem fáradt el, pedig franciában és lovaglásban is kitartó volt), aztán zuhany után fájó szívvel távoztam. Sajnos este már nem éreztem erőt nagamban második körhöz, pedig utólag visszagondolva érdemes lett volna megpróbálni.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, távozás előtt.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, már alig várom a következő találkozást, remélem hamarosan sikerül sort keríteni rá.
Happy Massage