• Kamilla

  • Beküldte:
  • Kamilla reagálása

    Kedves Barnahajszem! Korábbi levelezésünkre hivatkozva fogalmazom meg válaszom! Mint már tudod,életem leghosszabb pontja volt aznap. Mely egy fejfájással és egy rossz családi hírrel kerekedett ki. Sajnálom, hogy eme dühből felépített túlon túl sok elemből álló, masokat így el rettentő beszámoló kikerülhetett ! Tudom nem tudtunk egymásra hangolódni és pokoli napom volt és mint mondtam neked,Nagyon sajnálom és várlak szeretettel! Mint vendéglátó,megértést nem vártam és tényleg sajnálom. Mert egyébként kedves és odaadó Lány vagyok és sok kedves vissza térő vendégem van! Legyen szép a napod Kedves

  • Egyeztetés:

    Aznap épp a környéken voltam munkából kifolyólag, s hirtelen ötlettől vezérelve fellapoztam a XI. kerületi leányzókat. Nem Kamilla volt az első helyen, de mivel a kiszemelt hölgy pont nem ért rá, Kamillát hívtam telefonon. Könnyen egyeztetünk, tájékoztatott a lényeges dolgokról (kedves fiatalos, picit sietős hang), 15-20 perc múlva már a címen voltam. Picit megijedtem, mert nem vette fel a telefont egyből a megbeszélt időben, ezért vártam 1-2 percet, míg visszacsörgött, s utána könnyedén bejutottam. (Ez megismétlődött még a lakás bejárati ajtaja előtt is, kopogás/csöngetés után még picit várakoztam - de ezzel nem volt gond).
  • Megközelítés:

    Jól ismert sarok a Fehérvári útnál, uszoda és benzinkút is van pár méterre. A ház előtti parkolás megoldhatatlan gyakorlatilag, de 1-2 perc sétára találhatunk parkolóhelyet. Villamosok is járnak a ház előtt, BKV-val is könnyű lehet az odajutás. A pontos címet nem nehéz megtalálni, a saroktól fél percet kell gyalogolni.
  • Helyszín:

    Viszonylag újépítésű háztömbről beszélünk, ezért az általános állapot igen jónak nevezhető. A fürdőben rengeteg tusfürdőt találhatunk (s szájvizet is), de egy kis renoválás (picit folyik a kád szaniter szabályzója) és picit nagyobb takarítás jól jönne. Az egyik baszobát (a másikban barátnő rendel) volt alkalmam jobban megismerni, a szokásos dolgok fogadtak: ágy, szekrény, szék (ahova a ruhát tudjuk helyezni).
  • Lány külseje:

    Az első kis furcsaság itt jött szembe velem: mivel az előszoba-nappali szinte teljesen el volt sötétítve, a napsütésről belépve hosszú másodpercekig szinte semmit nem láttam Kamillából, úgy tudtunk kezet fogni, hogy ő kereste meg az én kezem, annyira nem láttam semmit a sötétben (így azért a cipőt sem volt olyan könnyű leveni magamról). A baszoba szerencsére már több fénnyel rendelkezett, s kértem Kamillát, hogy még egy picit világosítsunk a dolgokon, hiszen számomra a vizuallitás is nagy szerepet játszik. Megérte a kérés, hiszen egy helyes, magas lányról beszélünk, formás lábakkal és jó popsival (a képek azért jó pozicióban készültek, sajnos ezt én nem tapasztaltam meg semennyire sem - lásd később). A cicik inkább picit, mint nagyok, de helyesek, formásak, összességében jó csaj Kamilla - a kedvenc testrészem a feneke (lett volna). Egy szál fekete tangában fogadott, mit mondjak, elég jól állt rajta :P
  • Action:

    Ezután kezdtek a dolgok rossz irányt venni, pedig Kamilla úgy indított, hogy milyen helyes vagyok, örül, hogy én jöttem. Előre kérte a pénzt, s már ekkor jeleztem, hogy úgy tudtam csak pontos összeget hozni, hogy az utolsó "részlet" csak apróban volt meg; kérésére a tiszeteltdíjat a szekrényre helyeztem. Tusolás után visszatérve a baszobába picit már más stílussal fogadott; kértem, hogy egy kis simogatással, állva ismerkedéssel hangolódjunk egymásra, erre mondta, hogy azonnal feküdjek az ágyra, mert erre már nincs idő (tessék?!) - 6 percünk maradt összesen.... Nem ellenkeztem, eleged tettem kérésemnek, majd mintha 69 jönne, fölém kuporodott. Ekkor kézzel elkezdett izgatni (még közel sem voltam harcrakész állapotban), majd gyorsan felhelyezte a gumit félig lankadt állapotban, s mikor rákérdeztem a natúr franciára, valami olyasmit válaszolt, hogy azt leshetem (talán nem ezt mondta pontosan, nem emlékszem már). Ekkor megkérdeztem, a szép csupasz puncival mit lehet csinálni: "max nézheted...". Itt már kezdett nagyon nem tetszeni a dolog, pózt sem volt hajlandó váltani, folytatta a gumis faszveréssel felváltott szopást, miközben néha bele-bele nyögött kéjesen, mintha élvezné, pedig szó szerint hozzá sem értem (ezt a szintű színjátékot már nagyon nem szeretem). Kértem üljön bele, erre azt válaszolta, hogy ennyi pénzért kizárt (a végén kiderült, hogy a félhomályban elfelejtettem az utolsó páncélost kivenni a kabátzsebemből, s ez szúrta a leányzó csőrét, de ezt később letettem a szekrényre - már csak azért is). Újra nyomatékosítottam, hogy nem ezért jöttem, s ekkor "max 3 perced van!" felkiáltással gyorsan beleült, de úgy, hogy közben el nem engedte volna a farkam a kezével (talán félt, hogy lecsúszik a gumi?), majd mikor érzékelte, hogy elkezdek élvezni, gyorsan leugrott, vagyis kb egyedül fekve az ágyon nyomtam tele a gumit... No comment. Utána "kedvesen" hozzám hajított 2 szilviát, hoyg intézzem el magam. Gyorsan felöltöztem, pótoltam a páncélost és gyors tipli (azért lelépés előtt felhívtam arra a figyelmét, hoyg még 10-15 percünk maradt volna a fél órából...).
  • Elszámolás:

    A díj némileg a budapesti átlag alatt van, azt közelíti, ami a kiírtak függvényében jónak mondható. A gyakorlat sajnos mást mutat: sem a telefonban külön megbeszélt NF nem teljesült, s csak az erőszakosságom miatt voltam benne kb 2 percet (egész végig arra játszott, hogy kiverje a gumiba). Ilyen fokú inkorrektséget még nem tapasztaltam...
  • Problémák:

    A problémák többségét már fentebb leírtam. Sajnos nekem ez nagyon rossz élmény volt, egy önfeledt fél óra helyett egy elég kínos bő negyed órát töltöttem Kamillánál. Különösen sajnálom, mert jól indult a dolog, a leányzó vonzó teremtés, de ilyen hozzáállással nem szabadna itt lennie. Sajnos végig érződött rajta, hogy mindent megjátszik, csak muszájból csinálja, alapból nagyon rideg természet lehet, aki nehezen oldódik, plusz ez a stílus - nagyon rossz párosítás. Senkinek sem javaslom, inkább kerüljétek el messzire, valószínűleg sokkal jobb szolgáltatók is vannak a környéken (akár még ugyanabban a háztömbben). Ha meg ennek az egésznek a jó része abból fakadt, hogy a tiszteletdíj végét csak apróban tudtam odaadni, s ezen megsértődött, akkor meg pláne nem értem az egészet, hiszen előre jeleztem ezt, mielőtt belevágtunk volna a dolgokba. Az meg még hab a tortán, hogy a lakásba való belépésem után 20 percen belül már újra a nyitot körfolyosón találtam magam - rendkívül rossz élmény volt.
Happy Massage