• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia. Kedves Dr_Würmer! Köszönöm szépen a beszámolót. Várlak szeretettel máskor is. Puszi Amanda

 • Egyeztetés:

  Egy másik lányhoz voltam bejelentkezve, de sajnos a randi előtt 1 órával lemondta. Sürgősen megoldást kellett találnom, mert tele voltam, mint az akvárium. Végicsörgettem jópár környéken található csajszit, végül Amanda volt az, aki rövid időn belül fogadni is tudott. A telefonban pontos címet kaptam, és minden lehetőségről korrektül tájékoztatott.
 • Megközelítés:

  XIII kerület Zuglóhoz közeli része, a Vasúttörténeti parktól nem messze. Csendes utca, sok parkolóhely, alacsony tarifa a parkolásért. Ha nem esett volna le eddig, kocsival mentem (mint mindig).
 • Helyszín:

  Kultúrált társasház, volt némi mozgás ugyan, de semmi számottevő. A karbantartó jött szembe a lépcsőházban, köszöntünk egymásnak. Én is karbantartani mentem... Kac-kac. Amanda egyedül fogad a lakásban, ami pluszpont nálam. Van két kutyája is, de nem láttam és nem is hallottam a blökiket, el voltak zárva a nappaliban. A szoba teljesen rendben volt, ahogy a fürdő is. A falon lévő tv-n youtube-ról ment valami chillout zene, szeretem az ilyen aláfestést szex közben.
 • Lány külseje:

  Amanda egy érett nő, de ez talán csak az arcán látszik némileg. Az arca nekem nem az esetem, de ez szubjektív dolog. A szájhigiéné rendben volt, mint ahogy minden más vonatkozásban 100% az ápoltság. Hosszú, egyenes barna haj, formás test, igazából súlyfelesleg nélkül. Kerek popsi, és csodálatos eredeti cickók. Képzelem mekkorát ütöttek 20 éves korában... A bőre selymes tapintású, nulla piercing, vagy tetoválás. A punetta pedig az egyik legsimábbra gyantázott példány, amihez valaha szerencsém volt.
 • Action:

  Egy fekete nadrág-fehér blúz kombóban várt, nem az a kimondott vágyfokozó öltözet. Megérkezést követően még ruhában próbált velem kicsit ismerkedni, de olyan vontatott volt a dolog. Nem is volt sok időm, úgyhogy mentem volna tisztálkodni, de nem akartam túl nyomulós lenni. Kicsit beszélgettünk, a kutyáiról lehet is vele, ezen a vonalon érdemes indulni, ha jobban össze akarsz vele melegedni.

  Gyors pancsolás után a szobába visszatérve az ágyon fekve, könyökére támaszkodva várt rám. Ekkor már csak egy oldaltkötős bikinialsó volt rajta, a fedetlen ciciket meglátva tudtam, hogy dombon van a tanya. Lerakódtam mellé, és elkezdtük a mókát. Visszafogottan csókol, ezt nem is erőltettem a továbbiakban. Némi cicizés után megkértem, hogy foglalkozzon a rudimmal, amit oldalról mellémérdelve azonnal meg is kezdett. Nem veszi be mélyen, de nagyon technikásan játszik a hangszeren, gyakori nyelvpörgetésekkel. Tetszett a műsor. Közben oldalról a mellének olyan íve volt, amilyet korábban még életemben nem láttam. Csodálatos látvány volt, nem is bírtam megállni, hogy meg ne simogassam őket. Néhány perc francia után kérte, hogy én is kóstoljam meg őt, amit készségesen megtettem. Jóízű, és szép a puncus, kérdeztem hogy el tud-e élvezni, de azt mondta még nem ebédelt, úgyhogy biztosan nem. Jó kifogás sose rossz, úgyhogy nem bontakoztattam ki legendás nyalási képességeimet, 1-2 perc nyalakodás után kértem a gumit, amit rögtön rámpattintott és elkezdődött a kufirc. Fél órára mentem, így próbáltam beosztani az időmet és úgy taktikázni, hogy ne legyen túl korán záróra. Misszi-lovaglás-kutya volt a menü, ezek után úgy döntöttem, hogy missziben szabadítom meg golyóimat a vállukat nyomó tehertől. Néhány perc pumpálás után egy kellemeset élveztem a punciba, hagyott lenyugodni nem kapkodott. Rendben volt a dolog.

  Utána ismét gyors zuhany, öltözés, rövid búcsúzás, majd vissza a napi rutinba.
 • Elszámolás:

  Fél órára a szabványosított összeggel kell készülni, amit a végén tettem le a komódra.
 • Összkép:

  Egy kellemes félóra volt, noha úgy éreztem nem volt meg köztünk a kémia. Mindenben a kedvemben igyekezett járni, és kedves volt. Unottság, vagy "legyünk már túl rajta" attitűd egyáltalán nem érződött.
Happy Massage