• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem, megbeszéltük a lehetőségeket, amelyek szinte minden igényt kielégítenek és nemsokára a háznál voltam.
  • Megközelítés:

    Parkolni nem volt gond, természetesen fizetős, de ritka ahol nem. Buszt is láttam a környékén.
  • Helyszín:

    Több szoba is van, így a fürdő használat másoktól is függ, de nem volt gond. Fürdőben néhány tusfürdő és szájvíz is pohárkákkal, törölköző normális.
  • Lány külseje:

    A képeken sok minden látszik, de a retus kicsit javított a valóságon.
  • Action:

    Fürdés után a szobában elkezdtünk csókolózni, ami elsőre jó volt, igazi nyelves, de aztán valahogy csökkent a lelkesedés. Amikor bedugtam a nyelvem minden ment, de magától nem igazán csinálta. A magasságkülonbség áthidalására az ágyra feküdtünk és a melleit vettem célba. Markolható, szopogatásra keményen ágaskodó bimbók, és ettől meglepően hangosan sóhajtozott is. Szopogatás közben a combjai közé kalandozott a kezem, ahol igen jelentős nedvesség várt. Játszottam a csiklójával, és bedugtam egy ujjam is. Két ujj alig fért be, nagyon szűk volt a nedves és forró pinája. Lejjebb csúsztam és nyalni kezdtem, sajnos felemás sikerrel. Sokszor érződött, hogy jó úton járok, de végül nem tudtam elélveztetni. Hosszú hét hosszú nap, nyilván nem tud állandóan élvezni, vagy én nem voltam elég ügyes. Persze ez kizárt.
    Nyalás után át akartam térni a mélytorkos szopatásra, így átadtam neki a terepet. Nos, a mélytorok tökéletesen működik. Feltéve, ha nem haladja meg a méret a bébirépát... A makkom épphogy bekapta és csak a keze járt, hiába kértem, hogy inkább szájjal dolgozzon. El is vette kissé a kedvem, ezért gumit kértem és szemből kezdtük a játszmát. Nagyon szűk és finom volt, sikerült újra belelkesednem. A csók megint egész jó volt, de a hangok kicsit műnek hatottak. Gondoltam jöjjön minden olyan nő kedvence, aki nem akár csókolózni es látni sem a másikat: a kutya. Nagyon kellemes volt markolni a derekát és a csípőjét, de a hangok nekem mesterkéltnek tűntek. Inkább a látványra igyekeztem koncentrálni. Szóltam, hogy a szájába mennék, ha lenyeli, lassan kihúztam a farkam, ő pedig nedves törlővel leszedte a gumit. Sajnos előtte nem öblített, vagy túl mélyre mentem, kissé kiábrándító volt az a látvány. Itt már eléggé dekoncentrált lettem, a melleit simogatva a szájába vertem a farkam. Ez jól ment, ügyesen szopogatta ki a cseppeket, az utolsó kipréselt adagot is.
    Ezután fürdés, szerencsére szabad volt, majd öltözés közben némi beszéd, és el.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor rendeztük .
  • Összkép:

    Testre jó, arc nekem kevésbé, ha nem számítana, hogy ő is élvezze, akkor dugok egy jót egy formás, nedves nővel és kész
Happy Massage