• Aletta

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A farkam már keményen állt, hanyatt feküdtem, majd pedig ő franciázott, nagy tudással, vigyáztam, h. nehogy hamar vége legyen. Előkerült az óvszer is, aztán hatalmas lovaglásba kezdett, miközben simogattam, ahol csak tudtam Alettát. Nem részletezem, de óriásit élveztem...
  • Megközelítés:

    A 11. kerületben egy társasházban fogad, én könnyen megtaláltam az épületet. A ház előtt szokott lenni parkolóhely, sajnos fizetős zóna, a BKV-ról nem tudok sokat mondani. A ház előtt hívtam, nagyon kedves a hangja, mondja a kapukódot.
  • Helyszín:

    Szép, magas színvonalú lakásban vár Aletta, kifejezetten igényes a berendezés, rendben van a lakás és a fürdőszoba is nagyon szép, tusoló, szájvíz, minden vaan, ami szükséges, a hálószoba is hangulatos!
  • Lány külseje:

    Az oldalon látható képek teljesen megfelelnek a valóságnak! Mit mondjak? Ilyen szépségű lányt keveset láttam, szép arca, nagyon jó alakja van, egy strandon vagy bárhol sok férfi megnézné Alettát, az biztos! Szeretem a vékony, magas hölgyeket, ezért is tetszik nagyon nekem.
  • Action:

    A zuhanyozás után fantasztikusan jót szeretkeztünk Alettával, nekem nagy élmény volt, az biztos, ezért is voltam nála több alkalommal. Elmondása szerint ő is szívesen tölti velem az idejét. Az ágyon hosszan csókolóztam vele, közben simogattuk egymást, egyre jobban izgalomba jöttünk...
    Szexi fehérneműben várt, de ez menet közben persze lekerült róla... Nagyon szeretem a kölcsönös franciázás, először én foglalkoztam vele, a melleivel, majd a csiklójával foglalkoztam, a hangok alapján nagyon élvezte a dolgot.
    A farkam már keményen állt, hanyatt feküdtem, majd pedig ő franciázott, nagy tudással, vigyáztam, h. nehogy hamar vége legyen. Előkerült az óvszer is, aztán hatalmas lovaglásba kezdett, miközben simogattam, ahol csak tudtam Alettát. Nem részletezem, de óriásit élveztem.... Utána levezetésképp masszázs következett, ami nagyon jól esett, közben pedig beszélgettünk sok mindenről. Nagyon okos, intelligens nő, bizony nem csak a szexben jó :)Végül még egyszer letusoltam, s elköszöntem, remélve, h. még sokszor látom újra ezt a csodás hölgyet!
  • Elszámolás:

    Nem volt semmilyen extra, amit kértem volna, a telefonban megbeszéltek szerint történt minden, a végén az asztalkára raktam le a jutalmat.
  • Összkép:

    Összességében csak jókat tudok mondani, csodás élményben volt részem Alettával, csak ajánlani tudom mindenkinek, úgy érzem, h. kialakult közöttünk egy elég nagy kölcsönös szimpátia. A szex fanatasztikus volt, hamar elrepült vele az egy óra.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-11-10 21:53:36
Happy Massage