• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon gyorsan elértem ,tájékoztatott kedvesen a lehetőségekről illetve hogy nálam lesz a randi természetesen és a rózsaszálak mennyiségéről.
  • Megközelítés:

    Nálam volt Fanni taxival jött kb 45 percre beszélgetésünk után ,kértem csörögjön 2 perccel érkezése előtt ,hogy a ház előtt tudjam várni, és igy is történt.
  • Helyszín:

    A szeánszunknak teljesen megfelelő volt ,előkészitettem italt óvszert türcsit .
  • Lány külseje:

    A másik oldalon találtam hirdetésére ,bár eddig nem sok szerencsém volt arról oldalról ,sok opció abban a késői órában nemigen volt ,de szerencsémre most bejött, tehát elegendő kép van és kitünően visszaadják Fannit ,nem kell félni az arca is szimpatikus a kiirt 37+ is valós ,kedves mosolygós hölgyike, elvárásaimnak tökéletesen megfelelt.
  • Action:

    Mint mondottam ,csöngetett érkezés előtt, a ház előtt, várta majd felkisértem ,cipő le és beinvitáltam a tetthelyre, felajánlottam a fürdést de mivel egyenesen otthonról jött nem élt a lehetőséggel .Amig levetkőzött én addig lezuhanyoztam újra.
    a szobában megérkezvén, hozzám simult majd elkezdtük állva egymást felfedezni, dicsérte férfiasságom ,majd egy gyors fordulattal elém térdelt és elkezdett kényeztetni leheletfinoman bekapva farkincám ,szánkázva rajta az oldalán is .
    Mondtam helyezze kényelembe magát majd elkezdtem én is felfedezni testét ,lassan a kisebb méretü ikrekkel kezdve majd a fiatalos puncinál elég sokat elidőzve szorgalmasan kényeztettem amig Fanni saját mellbimbóit csavargatta majd egy kellemes orgazmust sikerült neki produkálnom.
    Ezutám hátamra parancsolt és belefogott egy igen kellemes franciázásba ,a golyókat is kérésemre szopogatta, nyalogatta, nagyon kellemesen, persze folyamatosan a farkam is izgatóan kényeztette ,természetesen próbáltam minnél többet a végkifejletet elodázni de aztán bekövetkezett egy nagyon intenziv orgazmus, a szájában hagyott lenyugodni, majd kiment a fürdőbe szájat öbliteni sok mindent már nemigen kellet törölni rajtam mert mindent kiszivott.
    Ezután időnk mér volt de persze egy újabb menet nem biztos hogy összejött volna igyhát felajánlott egy kellemes masszázst a táskájábol elővarázsolt olajjal.
    Nagyon jó időérzéke van, mert pont, ahogy lejárt a megbeszélt óránk, befejezte, megköszöntem a kedves együttlétet ,majd hivta a taxit amivel jött kikisértem az utcáig majd Fanni ment tovább az éjszakába.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem kértem a NFVSZ alapban ,szerintem a kifizetett összeg teljesen korrekt arányos a szolgáltatás minőségével ,pláne ha a házhoz jövetelt is beszámitjuk , akkor meg végképp .Nekem nagyon megérte mindenképpen.
  • Összkép:

    Szerintem mindenképpen ,még fogom keresni Fannit, mert nekem speciel nagyon megérte az órás szolgáltatás, ajánlani tudom mindenkinek aki egy kellemes együttlétre vágyik késő esti(éjjeli) órákban.
Happy Massage