• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes. Köszönöm szépen kedves szavaidat. Örülök hogy jól érezted magad velem 😊 Én is jól éreztem magam veled.😊 Várlak vissza szeretettel. 💝
    Csókollak 😊

  • Egyeztetés:

    Dominikát rögtön a kedvencek közé mentettem, de eddig még nem találkoztunk, így ismeretlenül kellett nekiállnom a kommunikációnak. Jelzi ha hívható, ekkor már csak kitartásra van szükség, gondolom elég sok hívást kell kezelnie. Egyszer már halasztottunk, de most sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot találni, 3 nappal későbbre. Tájékoztatott a lehetőségekről, nem semmi ahogy szexi hangon részletezi. Címet megkaptam, aznap kért egy megerősítő üzenetet.
  • Megközelítés:

    Marinára talán már egyedül is odatalálna az autó. Fizetős parkolás, hétköznap délelőtt voltak szabad parkolóhelyek, majdnem a ház előtt álltam meg. Pár perccel korábban érkeztem, a kocsiban vártam, amikor balról megállt mellettem a kukásautó, veszéleztetve szokásos pontosságomat. Végül nem kellet a jobb oldalra mászni, hamarosan a ház elől telefonáltam bejutásért. Hívott szám nem kapcsolható... üzenet hozta rám a frászt, de két perc után sikerült beszélnünk. Valamilyen kutyás malőrt kellett elhárítani, így Dominika kért tőlem öt perc türelmet.
  • Helyszín:

    Lakóparki minőségű fiatal lakás, rend és tisztaság. A galibát okozó kutyust, és a megoldásban segítő barátnőt nem láttam, de nem is kóboroltam a lakásban. Kádban tusolás zuhanyfüggönnyel, az egész lakásra jellemző higiénia itt is rendben. Action szobában hangulatvilágítás, illatos párásító, halk andalgós zene. Szobainas és valami ülőalkalmatosság a lepakoláshoz. Nagy méretű, kényelmes ágy, a magasabb fajtából.
  • Lány külseje:

    Hűha. Magas, esztétikusan vékony alkat, csodálatos formás fenékkel és cicikkel. Ami a képeken, az a valóságban is ott van, és az arckitakarás miatt sem kell aggódni. Kék szem, hosszú szőke haj. Fiatal bombázó, nincs mese. Piros kétrészes fehérnemű volt rajta, talán az ami a képeken is látható.
  • Action:

    Egy kis összehangolódó beszélgetés után elhúztam tisztálkodni, majd az ágy mellett állva kezdtem Dominika csodás testével ismerkedni. Hátulról hozzásimulva simogattam, puszilgattam, hamarosan a melltartót is levettem. Kérdezte, hogy mit szeretnék, elsőre egy bemutatkozó nyalakodást javasoltam. Dominika a hátára feküdt, én félrehúztam a bugyiját, megcsodáltam pillangós punciját és nyelves kényeztetésbe kezdtem. Mozgása és hanghatások alapján ténykedésem nem volt ellenére, és ha csúcsra nem is juttattam, kipirult arc és nedves punci lett az eredmény.
    Viszonzáshoz most én feküdtem le, mozizás elősegítő párna a fejem alá, kezdődhet a móka. Nem az erősségem a francia leírása és részletezése, de most jól emlékszem arra, hogy Dominika úgy látott hozzá, mint aki valami játékszerrel játszik. Nyalta-falta, finoman bánt vele, de azért kellő intenzitással. Ha éppen kikerült a szájából, akkor puszit is adott rá, aztán még a golyókhoz is kalandozott.
    Első póznak kértem, hogy lovagoljon meg, némi nedvesítés után már érezhettem is, ahogy magába fogad. Az első mozdulatok után éreztem, hogy kemény kihívás előtt állok. Nem hajtott ugyan a gyors kivégzésre, de egy ilyen fiatal bombázó látványa nem nyújtja az aktus idejét. A szememet meg hülye lettem volna becsukni, így minden rutinomra és koncentrációra szükség volt, hogy ne legyek gyorstüzelő. Dominika ütemesen mozgott rajtam, majd guggolásba váltott, miközben melleit simogattam, a bimbókat nyalogattam. Némi óvatos csókolózás is volt, de nem erőltettem annyira. Kérésemre háttal is beleült, igen szép látvány volt karcsú alakja, amint rajtam mozog. Amikor itt is guggolásba váltott, majdnem elsültem. Egy kicsit átvettem az irányítást, Dominika a hátára feküdt, felkaptam a lábait és változatos tempót diktálva élveztem az érzést és a látványt. Egyszer csak rám mosolygott és megkérdzte, hogy ki akarom-e próbálni kedvenc pózát, a kutyust. Naná, hogy igen, de előtte még kértem az én egyik kedvencemet: feküdjön a bal oldalára, jobb lábát huzza fel egy kicsit, én pedig betérdelve oldal hátulról gondoskodom róla, hogy ütemesen mozogjon a teste. Tetszett neki. Jött a befejező kutyus, az ágy magassága miatt én is maradtam az ágyon, és óvatos kezdés után mindent bele tempóval haladtunk a végkifejlet felé. Néha előrenyúltam a melleihez, de leginkább a csipőjét és fenekét markoltam.
    Végül lihegve elterültem, Dominika lekapta a gumit, és ütemesen szopni kezdett. Nem kellett sok hozzá, hogy végem legyen, előre megbeszéltek szerint a szájában végeztem, és egy mosollyal nyugtázta, hogy le is nyelte az eredményt.
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszéltük a részleteket, szájba élvezés és lenyelés az extra, melyeket igénybe is vettem. Még vetkőzés előtt, jól látható helyre tettem az ajándékot.
  • Összkép:

    Nem nagyon szoktam tini(s) partnereket választani, de Dominika kedvéért kivételt tenni nagyon jó döntés volt. Bájos, de határozott viselkedése, irányítási javaslatai csak gördülékenyebbé tették az együttlétet. Azt, hogy micsoda bombázó, már az elején leírtam. Jó értelemben profi partner, nem cska a hancúr, de a beszélgetés is jó volt vele.
Happy Massage