• Emma

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap délelőtt egy kolléganőjét hívtam telefonon, Emma vette fel, aki sajnálkozva közölte, hogy a kollegina aznap nem dolgozik, viszont ajánlotta magát, hogy nála még szabad az általam favorizált aznap esti időpont. Egy kis türelmet kértem, megnéztem Emma adatlapját, ami tetszett, ráadásul a róla írt beszámoló is vágykeltő volt, így gyorsan vissza is csöriztem, hogy szívesen randiznék vele is. :-) Másfél órás programra neveztem be.
  • Megközelítés:

    A Keleti pályaudvarig BKV-ztam, onnan pedig néhány perc séta után már meg is érkeztem. Az utcában van ugyan parkolási lehetőség, akár közvetlenül a háznál is, viszont nem könnyű szabad helyet találni.
  • Helyszín:

    Voltam már régebben ezen a helyen másik hölgynél, így könnyű dolgom volt. A híres zeneszerzőről elnevezett, viszonylag új építésű társasházhoz mentem, jól emlékeztem a címre. A kapualjban csörögtem, és megkaptam az infót, amire már nem emlékeztem: emelet, ajtószám... A célnak teljesen megfelel a lakás. Az előtérben fogas, a fürdőszobában kád, a kifröcsögés ellen függöny véd. A tetthelyen tatami és egy pici kanapé, az oldalfalakon tükrök segítenek a vizuális élményt kedvelőknek.
  • Lány külseje:

    Félhosszú, sötétbarna haj, barna szem, aranyos arc, közepes, eredeti cicik, formás popó... Emma egy fiatal szexi, vékony alkatú lány súlyfelesleg nélkül. A képek retusáltak, de a lényeget visszaadják. Fiatal kora és "újoncsága" ellenére (két-három hete kezdte) kimondottan vagány lánynak mondanám, aki tisztában van vele, hogy itt szégyenlősködésnek helye nincsen. Egy szál fekete bugyiban és egy nyitott blúzban fogadott, amiből már az elején "kikukucskáltak" a cicik.
  • Erotikus masszázs:

    Ezzel kezdtünk, illetve ezt megelőzően még megszabadítottam a fölsőjétől, nekiálltam simogatni, puszilgatni a melleit, nyakát, arcát, száját... Magamhoz húztam, ölelgettem, a fenekét markolásztam, a farkam már ágaskodott, de még mielőtt felcseréltük volna a programban a sorrendet, inkább hasra feküdtem, hogy előbb sor kerüljön a masszázsra. Lábfejtől felfelé haladt, bekente minden porcikámat, nem volt erős, kimondottan lágy mozdulatokkal dolgozott, a belső combomhoz érve éreztem kis erotikát, apró benyúlást is, a hátsóm után a hátam következett, a lapockámnál és vállamnál a lágy gyúrás kicsit erősebbé vált. A masszázs záróakkordjaként még néhány finom mozdulattal simizte a hátamat, majd kedves mosoly kíséretében mellém feküdt, jelezve hogy készen áll a következő fejezetre...
  • Levezetés:

    Egymás mellett, oldalfekvő pozícióban voltunk, egymás szemébe néztünk, ami ideális volt a csókváltásra, majd hátára feküdt, én pedig fölé helyezkedtem szeretkezést imitálva, majd lefelé haladtam a csókokkal, a cicik kapták a legtöbbet, majd a pocinál megálltam, simogatásba váltottam, a punciját simogattam a bugyiján keresztül. Először lassan, majd egyre intenzívebben simogattam, s amikor már éreztem, hogy nedves a bugyi, betévedt az ujjam a bugyi mögé. A csiklója nagyon érzékeny, ezt jelezte is, ott finom, lassú simogatást igényelt, lejjebb, a lyukacska környékén már intenzívebb voltam, közben megszabadítottam a bugyijától, hogy könnyebb dolgom legyen, s így legalább takarás nélkül gyönyörködhettem a csupasz punciban. El is halmoztam finom puszikkal a csiklót és környékét, majd bevetettem a nyelvtudásomat, s lassú nyelvjátékkal kényeztettem érzékeny csiklóját, közben az ujjam a forró punciba kéreckedett, így próbáltam Emma kedvében járni, remélem, valóban élvezte. Ezután följebb csúsztam, ciciket puszilgattam, majd finom csókokat váltottunk, közben a farkam folyamatosan a punci fölött, Emma hasán csúszkált, ezt abba is kellett hagynom, mielőtt még a hasára élvezek, hiszen mindenképp franciás happy endre vágytam. Helyet is cseréltünk, az idő amúgy is gyorsan röpült, szóval hanyatt feküdtem, Emma mellém, és a fejét a hasamra fektette úgy, hogy közben a formás popóig elérjek és markolásszam, ráadásul a tükörben is izgató látványt nyújtott a popsi, közben a feje lejjebb csúszott, és már a szájában is volt a velem egykorú. Ez kimondottan jó felállás volt: a jobb oldali tükörben a popóban gyönyörködök, ahogy azt markolászom, a bal oldaliban Emma egyre intenzívebb franciázását csodálhatom, ahogy forró szájával kényeztet. Fokozatosan gyorsított a tempón, s így fokozatosan én is közeledtem a vég felé, és hatalmasat élveztem Emma szájába, csodás happy finish volt.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük, szerintem a pesti átlagnak megfelelő. A csók és NFVSZ extra, az utóbbit érdemes volt igénybe vennem, az előbbinél viszont hiányoltam az igazi heves-nyelves csókcsatát, ha már extra, komolyabb smárolás is lehetne. Ettől függetlenül felejthetetlen másfél órában volt részem, nem kérdés, hogy megérte.
  • Összkép:

    Bár eredetileg nem Emmához szerettem volna menni, utólag azt mondom, szerencsém volt, hogy így alakult, ezt tényleg kár lett volna kihagynom. Emma még kezdő masszőznek számít, ezt azonban le is tagadhatná, végig nagyon jól bánt velem. :-) Szóval jó döntés volt elfogadnom Emma ajánlatát, hogy menjek hozzá, ha tehetem, menni fogok máskor is.
Happy Massage