• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk időpontot. Könnyen sikerült elérnem, gyorsan ment, nem ez volt az első randim Karennel, így a részleteket nem kellett megbeszélni.
  • Megközelítés:

    A megadott cím pontos, könnyű megtalálni. Gépkocsival mentem, könnyű a parkolás, mindig van hely a közelben és ingyenes. Busz van a közelben, de nem ismerem a közeli BKV járatokat.
  • Helyszín:

    Újszerű családi ikerház második szintje. Bejutás diszkrét módon megoldható. A fürdő rendben van és tiszta, minden van ami kell. A szobában nagy franciaágy van, diszkrét világítás, egyik falon nagy tükrös szekrény. A helyszín a célnak teljesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Sok képpel hirdet, a képek megfelelnek a valóságnak. Lehet elfogult vagyok, nekem nagyon tetszik Karen. Alacsony, sportos alkatú, kézbe illő szilikon cicik. A popsija világbajnok. Vannak tetoválásai, képein látható, nem éri váratlanul a látvány a vendéget, de szép tetkók. Utcai öltözékben fogadott, nem sokkal ért a helyszínre.
  • Action:

    Levetkőztem és gyorsan elintéztem a fürdést, mire visszaértem Karen már meztelenül várt. Majd ő is elment a fürdőszobába, de csak 2 percre. Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem, változatos tempóban, sokszor eltüntetve barátomat. A nyelvével csodásan tudja fokozni az élvezetet. Kértem térjünk komolyabb dolgokra, lovagló pózban kezdtünk, már a látvány is csodás volt. Majd én kerültem felülre, Karen közben simogatott, ölelt, nagyon aktív volt, éreztem azt szeretné nekem jó legyen. Így is lett végem. Az idő Karen társaságában gyorsan szalad, már csak kis beszélgetésre maradt időnk. Az egy óra minden perce élvezet volt számomra.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag alatt, átlagon felüli szolgáltatás. A randi elején adtam oda a kis ajándékommal együtt, annak ellenére hogy nem kérte. Extrákat nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Teljes mértékben megkaptam Karentők amiért mentem. Kedvességet, éreztem azt akarja én jól érezzem magam. Csodás külsőben érző, kedves, okos lány található.
Happy Massage