• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes. Köszönöm szépen kedves szavaidat. Örülök hogy újra találkozhatunk 😊 Várlak vissza szeretettel 😊
    Csókollak 💝

  • Egyeztetés:

    Többször jártam nála, most is telefonon előző nap. Akit ismer, nem kér megerősítést.
  • Megközelítés:

    Marinára költözött nemrég. Gyöngyösi metrótól 10 perc sétán belül, közelebb a 15-ös busz van, Úszódaru megálló.
  • Helyszín:

    Áááá csodás! Karácsonyi hangulat már novemberben, nem hiszem el. Otthonos, díszített szoba. Kényelmes nagy ágy. Fürdő is színekben gazdagabb, nem annyira steril mint a régi hely. Többféle tusfürdő, az én kedvenc márkám szintén megvan.
  • Lány külseje:

    Éééés, Dominika is díszbe öltözött :)) Smsben kértem valami utcai ruhát, amit ő túlteljesített. A fehérnemű + combfix mellé fölvett egy kötött, nem egész testes pulcsit. Nagyon szekszi volt. Karikor nagybácsiként Őt ölelgetném folyamatosan :) Később action közben dobta a padlóla le. Wow
    Merthogy a tini frissesség adott! Ezt nem lehet mással pótolni.. (boccs) És Dominál szerintem 20 után is meglesz.. Az ő génjeit kéne laboratóriumban lemásolni.
    Szép arca mellé tökéletes teste van, ami látható a reális képeken. Év elején voltam utoljára, eltelt idő azóta... és még mindig perfekt! Őt rajzolták odafönt, a mi- és a világ örömére ( ?)
    Amit korábban írtam még szintén megvan: kellemes, kedves hangszíne. Alapból szépen beszél, itt garantáltan jó élmény fog történni.
  • Action:

    Újra-ismerkedés, kivel mi van stb. Az új dioptriás nyugdíjas szemüvegem nála teszteltem először.. Magamon hagyva action közben, ilyen szépséget maximálisan kiélvezni. Dominika páratlan esztétikai élményt nyújt!
    Fürdés, vetkőzés után kis dumcsi. Kértem, a melltartó kerüljön le, miközben a pulcsi felhúzva maradt. Ahhh szuper. Persze följebb csúsztatva, az ikreket láttatni. Szájjal többször megcsodáltam őket - ez elkerülhetetlen!
    Az ágyon ülve franciázni kezdett végül. Meglepően hamar gumiképes lettem.. de ki nem hagynám az ízeket. Domi az arcomra ült miközben kóstoltam egy darabig mmmmm
    Közben azok a mellek.. minden szögben jól mutatnak! Receptre kéne fölírni..
    Oké önző lettem, lovacskázzunk. Ahhh javaslatára fordítva , láthatom a formás popsit. Plusz amint járnak együtt az alkatrészeink, aktív tornában. Fiatal kollégák már itt ellőnék.. nekem még volt időm. Legyen doggi.
    Előtte persze megkóstolgatom Őt ahol lehet mmmm. Aztán csatlakozunk. Később hasra fekszik, itt is nagyon kellemes.
    Majd misszi, némi lábhajtogatással aahhhh. Közel voltam többször is!
    'Sajnos' tudom már mire képes a szájacskával, ezért könnyen váltok.. a minőségi VSZt jobban szeretem a hagyományos mechanikánál. Kényelmes póz után, a gumit ledobva nekem lát. Majd pár perc foglalkozás után eredményesek leszünk... ahhhh. Tele a szájacska!

    Kérésre lassan visszacsorgatja rám, nem szalad ki a szobából. Fontos pont! Kiváló.
    Látványosan közreműködve, lenyugvás után megy ki frissülni Domi, miközben én magamhoz térni próbálok. Megkaptam amit reméltem, nem akárhogy.
    Utána beszélgetés, pletykálunk kicsit, ami köztünk marad :) Jól elvagyunk.
    Levezetésként kapok egy masszázst, kifejezetten a vállamra, ahogy kértem. Jól esett.
    Meg persze az egész együttlét, köszi szépen Drága!
  • Elszámolás:

    Előre adtam némi ajándékkal. Az átlag alatt picivel, nagyon megéri.
  • Összkép:

    Tapasztalt íróként első 'visszatérős' randim. Mármint hosszabb idő után. Domi még mindig szuper! Aki megteheti, ki ne hagyja.
    Ritka természetes alkat, passzívabb vendégeknek megmutatja, milyen is lehetne. Torna ON, nincs kifogás :) Miközben korfüggetlenül természetesen beszél, egyformán kedves a vendégekkel.

    Dominikát nem lehet figyelmen kívül hagyni. Aki egyszer volt, vissza fog térni! Asszem én többször is. ;) Puszillak Édes :*
Happy Massage