• Damali

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, azonnal felvette, két órával később már ott voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a parkolóhelyért körözni kellett.
  • Helyszín:

    Három szolgáltató által üzemeltetett találkahely egy újépítésű Marina-parti házban. Tiszta, tágas. Én csak a fürdőszobát és a tetthelyet láttam, de a nappaliból hallatszott a kolleginák csivitelése.
  • Lány külseje:

    Igazi kis minimanöken. Bár ott van az adatlapján, mégis meglepődtem, milyen törékeny. Nekem bejön ez a méret, de rögtön eszembe jutott, hogy vigyáznom kell, nehogy agyonnyomjam. (Pedig nem vagyok túl nagy.) Az arca szép, mosolygós. Sportcici, kerek fenék. Kértem, hogy a combfixet hagyja fenn, így minden érvényesült.
  • Action:

    Nem lesz túl nagy történet. Kiderült, hogy kezdő és a törékenysége is kiváltotta belőlem a gondoskodási reflexeket, ráadásul elmondta, hogy volt előttem egy nem igazán úriemberként viselkedő vendége. Úgyhogy nem kértem semmi extrát. Kis kölcsönös simogatás után megkérdezte, hogy "kényeztessen-e". (Imádom, hogy ez a szó mára már csak ezt jelenti.) Ilyesmit még sosem utasítottam vissza, úgyhogy belevágtunk. Kellemes, sőt, játékos a technikája. Nem tüntette el az egészet, de mivel elég nagy a farkam, ez nem is elvárás. Viszont elkezdtem aggódni, hogy mi lesz, ha alul sem férek el benne. Ellenőrzési céllal cserét javasoltam, amit örömmel elfogadott. Finom, jóillatú kis puncija van, az izgatásra jól reagált. Egy idő után gumit kértem. Cukin szabadkozott, hogy a gumihúzásban még nincs túl nagy gyakorlata, de nem volt hiba ebben sem. Kiderül, hogy minden aggodalmam felesleges volt: úgy beleült a farkamba, hogy nem kellett semmit sem óvatoskodni. Végig ő volt felül, ezen belül variáltuk csak a pózokat. Úgy tűnt, neki sem volt ellenére a dolog, mert jelentős nedvesedést is észlelt a precíziós műszer. A nekünk kijelölt egy óra előtt 10 perccel lett végem, így második meneten már nem is gondolkodtam. Kicsit beszélgettünk még, aztán édesen kikísért, és iszkiri.
  • Elszámolás:

    Érlezéskor elhelyeztem a pesti átlagnak számító ajándékot az éjjeliszekrényen. Nem esett szó róla. (Kivéve amikor óvszer helyett véletlenül azt vette fel.)
  • Összkép:

    Cuki, kedves és odaadó lány. Még az elején van a pályának, aki pornós feelinget keres, ne őt válassza, aki hamvasságot, az viszont igen.
Happy Massage