• Szilvia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szilvia nem olyan régen jelent meg az oldalon. Ráadásul az én kerületemben, nem messze tőlem. Hirdetése nem túl információgazdag, de elégséges, képei ugyan arc nélküliek, de egy csinos hölgyet feltételeznek. Megérzésemre hagyakoztam és hívtam telón. Néhány próbálkozás után(egyedül fogad, ő kezeli a hívásokat), sikerült beszélnünk és többet megtudni programjáról. Nagyon kedves, szimpatikus hangja van, mindenről tájékoztatott amire számíthatok a kezelés alkalmával. Megbeszéltük, hogy mivel már ismer, sms-ben is üzenhetek. Randink előtt egy nappal küldtem is az időpontot, de nem figyeltem, hogy akkor nem dolgozik. Másnap reggel rámcsörgött, felhívtam, megbeszéltünk egy 1órás randit aznap délelőttre.
  • Megközelítés:

    A cím Budán, az I. kerületben található, nem messze egy páhuzamos főúttól és egy hatalmas parktól. A főúton busz közlekedik, de nem messze villamos is jár. Autóval sem lehetetlen helyet találni, de ezt be kell kalkulálni időben. Nekem nem okozott gondot a helyszin elérése, kb. 5 perc séta volt.
  • Helyszín:

    A helyszin szerintem ideális. Nem túl forgalmas mellékutcában található a környékre jellemző régebbi házban Szilvia rendelője. A kapun belépve már nem sokat kellett mennem a megfelelő ajtóig, ami már nyílt is. Szépen felújított lakásba érkeztem, igényes munka eredménye. Az előszobából nyílik a fürdő, elég tágas, függönyös, széles zuhanyozóval, száraz kilépőkkel, pont elég tusfürdővel. A mosdó előtt foly. szappanok, szájvíz, papír poharak. Rend és tisztaság jellemzi az egész helységet. Az előszoba folytatása egy amerikai konyha, tovább haladva egy kis szinteltéréssel jutunk egy tágas szobába. Ez már Szilvia ,,dolgozója", magas belmagasságú méretes szoba, nagy méretű kanapéval, kényelmes, széles masszázspaddal, másik oldalon szekrényke zeneszolgáltatóval. A fényviszonyok nekem ideálisak voltak, hangulatot árasztottak, mint ahogy a stílusos szitár zene is bejött.
  • Lány külseje:

    Szilvia egy nagyon helyes, izlésem szerint szép arcú, csinos, jó alakú, karcsú harmincas csajszi. A feltett képeihez képest talán kicsit vékonyabb, de ettől még formásabb alakja van. Sötét haj, szép barna szemek, testéhez illő gyönyörű keblek, selymes bőr, formás popsi, titokzatos mosoly. Nekem szimpi volt az első pillanattól kezdve, de hogy mi volt a fogadóruhája,..nemtom.
  • Erotikus masszázs:

    Szilvia képzett masszőz, már első beszélgetésünk során is elmondta, hogy a masszírozásra nagy hangsúlyt fektet, programja így van felépítve. Nekem ezzel semmi gondom nem volt, már vágytam egy igazi profi gyúrmára(is). Fürdés után hasra feküdtem a masszpadon, arccal a végében lévő lukba. Szilvia felkinálta a választást krém és olaj között, én az előbbit kértem. Szilvia egy szál tangában kezdett neki testem regenerálásához. A derekamtól indult, közepes erővel haladt a hátam irányába. Ez nem maszatolás volt, jól megdolgozta a problémás részeket, közben többször is érdeklődve, megfelel-e annak erőssége. Többször is pozíciót váltott a masszpad körül, a jobb hozzámférés érdekében. Termetéhez képest jól megdolgozott, kezei valóban profi módon lazították letapadt izmaim. Egy órás programra érkeztem, így csak a problémás részeket kezelte, hogy maradjon idő az erotikus részekre is. A lábaim átgyúrása után a comjaim következtek, itt már éreztem, ahogy Szilvia finom kis kezeivel már egy másik dimenzióba léptetett.
  • Levezetés:

    Telefonon már megtudhattam mi fér bele az általa nyújtott kényeztetésbe, de erre azért személyesen is rákérdeztem. Szilviánál kézi levezetés van, amire azt mondhatnánk, hogy csak? De csak addig amig ez a lingam tündér nem vesz kezelésbe, mert bizony az egy fantasztikus élmény! Mondom ezt minden elfogultság nélkül. Miközben Szilvia a farkad bűvöli, hozzá lehet érni, a gyengéd simogatás nincs ellenére. Bármennyire is szeretném visszaidézni, hogy mi is történt, nem tudnám pontosan vissza idézni. Kis kezeivel olyan kézmozdulatokat tett, amire nem igen emlékszem itteni pályafutásom alatt. Krémes kezeivel olyan gyönyört okozott, hogy végig csak lebegtem a gyönyörök taván. Figyelte reakcióimat aszerint választott tempót. Időnként a felsőtestemre hajolt, a bimbóimat szopogatta, kicsit harapta, mert szeretem. Én közben a bal kezemmel a hátát, fenekét, combját simogattam a lehetőségek határain belül. Sajnos az idő vasfogai most is zakatoltak, bármennyire szerettem volna még sokáig Szilvia tudását élvezni, el kellett engednem a skacokat. Rég nem élveztem már ekkorát, Szilvia még tartott egy kicsit, így nyugogtam le. Nedvestörlővel, papírtörlővel letörölgetett, én meg a cicijéről az oda tévedt fehérjét. Kaptam egy pohár vizet, ami nagyon jól esett. Szilviát magamhoz ölelve köszöntem meg ezt a nem mindennapi élményt.
  • Elszámolás:

    Szilvia tiszteletdíja átlag alatt valamivel. Telefonon tájékoztat, helyszinen is annyi.
    Extráról nem tudok, elején rendeztem mivel előszőr találkoztunk. Szerintem korrekt ár-értékarány.
  • Összkép:

    Szilviánál vállaltam azt a kis kockázatot, hogy arc nélkül hírdet és nem volt még beszámolója.
    Jó volt a megérzésem, Szilvia kiváló masszőz és fenomenális kényeztető. Semmi hiányérzetem nem volt az erotika kapcsán. Legközelebb másfél órára megyek! Irásom talán nyújt némi segítséget, hogy eldöntsd, szeretnél-e a vendége lenni. Én még biztos, hogy szeretnék.
Happy Massage