• Tera

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétköznap dél körül hívtam. Emlékem szerint elsőre nem vette fel, de pár perc múlva röviden visszacsörgetett. Kora délutánra egyeztettünk időpontot.
  • Megközelítés:

    A helyszín a IX. kerület egyik kisebb utcája. Párhuzamos a Nagykörúttal. Egy szomszédos utcában parkoltam, ami természetesen ezen a környéken fizetős. A megadott ház elé érkezve megcsörgettem Terát, aki diszkréten átirányított egy pár házszámmal arrébb lévő kapualjhoz.
  • Helyszín:

    Alapvetően kényelmes, modern kis lakás. Más szolgáltató is dolgozik a lakásban. A bejárattól nem messze tettem le a cipőmet, illedelmes fél méter távolságra egy másik férficipőtől. A fürdő teljesen rendben. Tusfürdő, szájvíz és törölköző a fizetővendéglátás nagykönyvében megírtak szerint prezentálva. A tetthely egy viszonylag kis szobát jelentett, franciaággyal ill. szemben egy (kérésemre) kikapcsolt tévével. Annyi konstruktív kritikát azonban teszek, hogy egy szobainas mindenképp jól jönne a szobába. Ennek hiányában az ágy sarkára tettem le ruháimat.
  • Lány külseje:

    Tera bugyi + melltartó párosításban fogadott. Csodás hullámos hajzuhatag, kedves mosoly, szép szemek, csókolni való száj és a hívogató domborulatok mellett is ruganyos, izmos test. Az adatlapon megadott életkorát talán kicsit lefelé kerekítette, de szerintem őt ebben is pusztán a szerénység és a szakma más nagyágyúi iránt tanúsított alázat vezérelhette.
  • Action:

    Indításként nagyon kellemesen és hosszan fonódtunk össze állva, végigcsókoltam nyakát, arcát. Majd megízlelhettem csókját is. Nagyon odaadóan és magát cseppet sem visszafogva csókol. Hosszú percekig álltunk így, majd kérésemre könnyedén úgy fordult, hogy levehessem melltartóját és bugyiját. Megállapítottam, hogy Tera még ruha nélkül is nagyon kellemes jelenség. Ő továbbra is egészen kiválóan csókolt, de egy idő után javaslatomra mégiscsak az ágyon helyezkedtünk el, a bútordarab természetéből adódóan vízszintes testhelyzetben. Mellé feküdtem és változó tempóban habzsoltam kebleit, nyakát és ajkait. Egy idő után ujjammal délre kalandoztam és csókolózás közben odalent kényeztettem, amit érzésem szerint ő is élvezett. Már jó ideje ügyködtem, és persze a rutin meg az évek alapján ilyenkor általában már jönni szokott az enyhe hiperventilláció közepette megérkező bájos női elolvadás. Ez most váratott magára. Férfiúi önérzetemben kicsit elbizonytalanodva meg is kérdeztem Terát, hogy ugye, nem mentél még el? -Dehogynem, többször is - jött az (őszintének tűnő) válasz. Nocsak, ezek szerint ő akkor sorozatélvező és teszi mindezt roppant csendesen. Ezek után pozíciót váltottunk és Tera szemből és jó hosszan lovagolt meg. Megállapítottuk, hogy összeillünk és kölcsönösen jól érezzük magunkat az örömszerző tevékenységben. Újabb váltás után hátulról cserkésztem be Terát és itt is mentem el. Ezek után még hosszasan beszélgettünk, majd az idő lejártával elmentem még egy rövid zuhanyra is. Nem óranézegető típus.
  • Elszámolás:

    Egy órára mentem, extrát nem vettem igénybe, mert nincsenek is extrái. Amit feltüntet, azt alapban vállalja. Kérésére az elszámolást még a zuhany előtt rendeztem. Én is jobb szeretem így. Egypapiros.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes jelenség, odaadó partner az ágyban és jól tudtam vele beszélgetni is. Az adatlapján megadott (és általam igénybe venni óhajtott) dolgok közül semmit nem fogott vissza, mindenben úgy éreztem, hogy tisztességesen odateszi magát. Nagyon jól éreztem magam vele. Tervezem, hogy visszamegyek. Részemről ez az adható legmagasabb besorolás.
Happy Massage