• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia édes. Köszönöm pozitív visszajelzésed.😊 Örülök hogy jól érezted magad velem.😊
    Várlak vissza szeretettel. 😊 Csókollak💝

  • Egyeztetés:

    Egy héttel a randi előtt hívtam fel, amikor jelezte a felületén, hogy hívható. Másodjára vette fel. Mindent elmondott, amire kíváncsi voltam. A hangja meggyőzött, hogy jó helyre fogok menni.
  • Megközelítés:

    A jól ismert Marina part. Autóval mentem és bőven volt szabad hely. Konkrétan az épület előtt tudtam parkolni. Az időpont egyeztetéskor megadta a címet is.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház. A lakásból csak azt láttam, ami az actionhöz kellett: folyosó, fürdő és a baszoba. A lakás többi része egy függönnyel volt eltakarva és ez így van jól. Mindenhol tisztaság és rend fogadott. Tényleg minden a helyén volt. A baszobában egy enyhén füstölős és valamilyen más illat fogadott.
  • Lány külseje:

    Aznapi megerősítős SMS-ben kértem, hogy valami csinos szettben fogadjon, Dominika pedig a piros szettben várt egy csinos combfixszel (ami a képeken is van). A belépéskor még fel sem fogtam ki fogadott, mert még fejben a folyóson jártam és el voltam foglalva, hogy a cuccaimat hova tegyem. Na, de aztán amikor végre megérkeztem, akkor nem győztem betelni az alakjával. Ott van a szeren, becsülettel. Az arcától nem kell félni, diszkréció végett nem szerepel a képen.
  • Action:

    A kapuban elmondta az instrukciókat, hogy hogyan jutok be és hogyan találok oda a lakáshoz. Az ajtó mögé bújva várt a lakásban.

    Csak kapkodtam a fejem, mert Dominika vonzotta a tekintetem, de közben vetkőzni is kellene meg néhány szót is váltani vele. Ne legyen már az ember udvariatlan, főleg az első találkozáskor.

    A hálószobába invitált, ahol röviden egyeztettük, hogyan is kezdünk bele az actionbe. Először ő ment el a fürdőbe, ami alatt levetkőztem és a szobainasra tettem a ruháimat. Visszajött és én voltam soron a fürdőben.

    Kértem, hogy állva kezdjük el az ismerkedést. Nem győztem betelni a mellével, a hasával, a fenekével és a lábával. Hol előtte, hol a háta a mögött voltam. Közben pedig kereste a kezével a hancúrlécemet. Addig járt a kezem, míg végül csak levettem a melltartóját hogy megcsodálhassam a melleit és végre a kezeimbe vehessem. A következő áldozat a tanga volt. Aztán egyszer csak megkérdezte, hogy kényeztethet-e, illetve mondta, hogy közben akár kézzel is simogathatom a punciját. Ki mondott volna erre nemet?! A punciját egyébként sem láttam még. Most viszont alkalmam jobban megnézni és valami csodálatosan nézett ki. Meg is kellett nyalnom, hogy érezhessem az ízét és egy kicsit síkosítsak.

    Teljesen rá szerettem volna figyelni, így kértem, hogy feküdjön a hátára. Újra felfedeztem a testét, de immár vízszintesben. A végén csak a puncijánál kötöttem ki ismét. Tökéletes ajkak, makulátlan higiénia. Közben az ujjaim is elő kerültek. Először csak egy, aztán jött a második is.

    Újabb póz váltás, ahol a kérésemre az arcomra ült. Igazgatta ide is és oda is a punciját, sőt a fenekét is odatolta, hogy nyaljak bele. Mondanom sem kell, hogy a higiénia itt is tökéletes volt.

    Jól eltelt már az idő és a sok nyalakodást szerette volna viszonozni. Most én feküdtem a hátamra és hagytam hadd bontakozzon ki. A franciája rendben volt. Szerettem volna már benne érezni magam. Gumi húzás után alaposan bekent a síkosítóval és misszionáriusban kezdtük. Az elején finoman mozogtam, aztán egyre lendületesebben. Közben a nyakát fedeztem fel. Megmondom őszintén, hogy csókot nem szerettem volna, de az ajkaiba egyszer-egyszer finoman belekaptam. Nagyon finom íze volt.

    A misszionárius után lovagló pózba váltottunk. Mellém térdelt és újra mozgásba lendültünk. Először jórészt ő mozgott, aztán magamhoz öleltem és átvettem az irányítást. A térdelés után guggolásra váltott. Bárcsak ne tette volna! A látvány és a megváltozott anatómia gyakorlatilag azonnal kivégzett. Annyira váratlanul ért, hogy Dominikának jelezni sem tudtam, és jobb híján a saját hasamra élveztem. A terveim között volt még, hogy ezt a póz élvezzük és legalább egy kutya pózt jó lett volna kipróbálni. Sebaj, majd legközelebb.

    A törölgetés után felajánlotta, hogy maradék időben megmasszíroz, közben pedig beszélgettünk. Jól esett a levezetés, ami inkább egy igazi barátnős hátmasszírozás volt, mint egy profi svéd masszázs.
  • Elszámolás:

    Nem kértem semmilyen extrát. A virágcsokrot a párologtató (vagy illatosító?) alá csúsztattam, ami valamikor el is tűnt. Nem követtem a nyomát.

    Korrekt ár, korrekt szolgáltatásért.
  • Összkép:

    Ha két szóban kellene jellemeznem, akkor az a konzisztencia és a részletesség lenne. Konzisztencia, mert a rend, a tisztaság és a higiénia mindenhol ott van. Részletesség, mert olyan apróságokra is figyelt, mint például az illatosított és jól megvilágított a baszoba, két féle törülközőt is kikészített, egy csoki és egy művirág társaságában, az ízesített szájfény, stb.
Happy Massage