• ValentinaLux

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy ideje nézegettem az adatlapját, vártam hogy valaki ír egy beszit, de csak nem írt senki , ezért gondoltam én leszek az , hátha mindenki erre vár . Reggel hívtam, másodszorra sikerült elérni és sikerült egy délelőtti időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Gps a ház előtt állított meg , sok hely volt, de fizetős. Tömegközlekedést sajnos nem tudom.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, ennek megfelelő tiszta kultúrált liftes lépcsőház. A lakás is ebből adodóan újszerű, tiszta , a fürdőben kád, többféle tusfürdő, dezodor, szájvíz, mind jó minőségű. A szobában egy fotel és franciaágy várja a forró hangulatú randit. A szobában két tükör segíti a tájékozodást .
  • Lány külseje:

    Ahogy a képek sejtetik és az adatlap, egy győnyőrű vékony sportos fekete hajú lány Valentina és tényleg luxus csaj ! Fekete fehérneműben fogadott, lenge köntös alatt csipkés fekete melltartó, bugyi, harisnya harisnyatartóval, rendkivűl sexy és vonzó volt. Az arca nem is tudom mihez fogható ,karakteres nagyon szép , vakítóan fehér fogakkal ,igéző szemekkel ...
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezés és üdvözlés után a szobában található fotelba ledobtam a ruháimat , majd a fürdőbe kisért Valentina . A szobába visszaérve az ágy szélén ülve várt fehérneműben ,csak a köntös hiányzott róla. Kérte hogy feküdjek hasra és krémmel a lábamtól a nyakamig, a kezeimet beleértve végig masszirozott. A masszázs nem is volt túl erős és nem is simogatos olyan pont jól esett, lássuk be nem feltétlenül a masszázs miatt mentem.
  • Levezetés:

    A masszázs befejeztével jött a várva várt parancs szó, kérlek fordulj meg... Fordulás után kaptam egy szexi táncot ahol megszabadult a melltartótól és végre megláthatam a melleit , amelyek picik nagyon cukik, én imádtam őket, ekkor már a cerka kezdett éledezni...A tánc után odabújt hozzám és bekrémezte a tenyerem és a melleit ,majd masszirozni kerzdtem őket , huuuuuuuuuu ,nagyon izgalmas volt , kérdeztem tőle, hogy a bugyival mi lesz , de sajnos azt mondta hogy az marad, majd legközelebb lekerül, talán, játszott velem, egy igazi nő. Sajnos a későbbiekben sem sikerült lekönyörögni,pedig többször megpróbáltam. A mellei masszirozása és csokolgatása után jött egy finom csuszka , miközben a kezeimmel próbáltam felfedezni a testét és kiderítettem hogy rendkívűl kemény feneke van ,amivel olyat tud , külön-külön mozgatta a két féltekét hááááát nagyon durva látvány volt , öszintén beleképzeltem magam mi lenne ha, de ugye ez csak masszázs erotikával fűszerezve. Szóval visszatérve a csúszka után a kezébe akadt a farkam, amit finoman kezdett kézzel kényeztetni, amikor kérdeztem hogy lesz-e francia? A válasz persze, csak a kérdés,hogy gumival vagy nélküle,mert nélküle az extra . Én a natur dolgok híve vagyok így ebben az extrás változatban maradtunk és folytatodott az utazás a végtelenbe. Nagyon finoman bekapta a farkamat és a nyelvével körkörösen nyalogatva ,közben a kezével is besegítve jutottam el a csúcsra, nekem nagyon bejött amit csinált velem , olyan forróság fogott el ami nem mindig történik meg . Abban a pillanatban egy különleges orgazmusban volt részem. Brutális volt. Törölgetés után még kis simogatás , csacsogás és persze fürdés.
  • Elszámolás:

    A masszázson kivül váasztottam a natur francát és ezt végig, ezek mind plussz extrák. Minden tiszta volt ,nem volt félreértés, minden korrekt volt.
  • Összkép:

    Valentina tényleg luxus lány és ez nem csak a rózsaszálak miatt írom. Tényleg egy manöken csaj hibátlan testtel,ami enyhén szolizott, de ettől függetlenül teljesen természetes. A kisugárzása , a hozzáállása , amiben fogadott , ezek mind az átlag fölé emelik . A rózsaszálak is az átlag felett vannak jóval, azt gondolom, hogy ez egy elég nagy szürő . Sajnos a bugyit nem tudtam leimádkozni , de ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam vele és abszolút feltöltve jöttem el. Hozzá kel tennem,hogy a rózsaszálak száma már a saját határaim felett vannak,de mégis úgy érzem, hogy ezt a luxust még meg fogom engedni magamnak.
Happy Massage