• BLANKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon ,pár csörgés után felvette kedvesen tájékoztatott rugalmasan, nekem megfelelően lefixáltuk a talit 2 óra múlva .
  • Megközelítés:

    Óbuda 3 kerület Bécsi út közelében ,pontos cim nem lehet eltéveszteni de a parkolás már nem olyan egyszerü kell köröket járni ,szabad megállásért ami persze fizetős .BKV- ról nem igazán tudok nyilatkozni mert nemigen járok e kerületben .
  • Helyszín:

    Bár a környéken régebbi épitésü társasházak vannak amelyikben Blanka rendel az speciel egy újabb épitésü ,nem túl magas emeletre kell menni, tisztaság van mindenfele, fürdő káddal van felszerelve ,tusfürdő tömkelege,szájviz és puha türcsi szintén a felszereltség része. A tetthely egy nagy szoba tatamival, a földön matrac is van, plusz egy fehér bőr kanapé, ruhainas minden adott egy kellemes kikapcsolódáshoz.
  • Lány külseje:

    Örvendtem, hogy végre eljutok egy magas hölgyhöz mert sajnos nagyon kevés szerencsém volt eddig, a képeknek megfelelő kedves mosolygós ,a korának megfelelő és büszkén vállalja is, ami szerintem is pozitivum ,nem tagad le pár évet ,bár mivel jó kondiban van simán letagadhatna azért néhány évet, rendszeresen edzi magát ezért oly fitt és üde.
  • Erotikus masszázs:

    Blanka alapvetően gyógy masszőrként határozza meg tevékenységét ,és ezt be is bizonyitja ,nem áll messze tőle az erotika világa sem. A ház elől amint megérkeztem ,bár néhány perccel hamarabb ,rövid időn belül rám csörgött majd kinyitotta kód nélkül a kaput és megvárta mig felérek a lépcsőn igy diszkréten meg lett oldva a bejutás .A z előszobában cipő le majd beinvitált a tetthelyre ahol mindenek előtt tájékoztatott a lehetőségekről illetve érdeklődött elvárásaim felől ,amit én nagy kegyesen rá biztam ,hisz ő a profi ebben a felállásban. Picit katonásan kifaggatott az esetleges egészségi problémáim felől ami, szerintem se rossz, mert a masszázs nem minden betegségben szenvedőnek javallott.
    Mivel ilyen gond nem volt mondtam irodai kukac lennék tehát derék probléma egy pici azért akad tehát ez irányú legyen a masszázs. Ezután irány a fürdő egy puha türcsivel felszerelve lecsapatni az út porát.
    Visszatérve a szobába mondtam hogy bár eredetileg 1 órát gondoltam ha lehet maradnék 1,5 és ha lehet 2 kényeztetéssel spékelve amit röviden nyugtázott.
    Ezután kezdetét vette a kényeztetés amit majd később mesélek el.A masszázspadra hasra fektetett és elkezdett egy nagyon részletes ,igazi sport masszázst minden izomcsoportot megdolgozott ami egyes helyeken biza picit fájdalmas is volt
    de hát ez evvel jár,vádli derék far hátgerinc letapadt izom minden fel lett lazitva, majd hátra feküdve a kar illetve a combok is meg lettek profin masszirozva.
  • Levezetés:

    Ez a rész volt a legkellemesebb mondanom sem kell ,türcsit tett a fehér bőrgraniturára a fenekem alá meg a hátam elé is, és én maximálisan kényelemben helyezkedve elém helyezkedett levetette felsőjét hogy formás melleihez is tudjak hozzáférni majd belekezdett egy leirhatatlanul fincsi kényeztetéshez .Csakis a szájával kényezetett szánkázott a farkam oldalán fel le majd koppanásig bevette, finoman nyalogatta a makkot, kézzel a golyszikat is masszirozta ,érdekes semmi instrukció nélkül tudta, hogy mit szeretek és pont úgy csinálta , csodálkoztam is magamon hogy baromi sokáig birtam ki e ténykedését Blankának miközben arcát és melleit cirogattam .Mondhatni ilyen jól nagyon régen nem éreztem magam mint most Blankánál ,egyszerüen fantasztikusan jól kényeztet ,mikor érezte hogy közeledik a vég, az izmok feszüléséből gyorsabban szopta a farkincám majd szivta és egy óriási orgazmust éltem át az utódokat nagy gyorsan a pocijában eltüntette,majd elvonult megkinálni egy pohár vizzel.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás kifejezetten baráti pláne hogy budai részen van az emberfia ,messze az egyik legjobb ár érték arány ,érdekes, hogy a nem nagyon fiatal hölgyeknek van a legjobb árképzésük, valószinüsitem hogy értik mi miért van ,és pedig ők dolgoznak a legnagyobb energia ráforditással .
    Extrákat nem vettem igénybe erről nem tudok nyilatkozni.Bár elején akartam letudni ,kedélyesen elmagyarázta, hogy csak a végén történjen meg.
  • Összkép:

    Blanka egy nagyon kedves hölgy aki ,mindig lesi a vendég óhaját, úgyhogy nagyon remélem még eljutok többször hozzá a közeljövőben. Maximálisan megérte hogy eljutottam hozzá.
Happy Massage