• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk előző nap időpontot. Jeleztem a szándékomat, ő pedig elfogadta. A randi napján már telón is egyeztettünk, mert kicsit előbb végeztem, és kicsit előbb is tudtam menni hozzá. Teljesen rugalmas.
  • Megközelítés:

    GPS odatalált, parkolni a ház előtt, vagy nem messsze a parkolóban is lehet. A parkolás fizetős, de volt hely bőven... Én autóval mentem, de szerintem a tömegközlekedés is jó.
  • Helyszín:

    10-es ház felsőbb emelete. A telóban eligazított merre menjek a liftből, így nem volt nehéz megtalálni a lakást, ahol már várt. A lakás teljesen átlagos, és a célnak maximálisan megfelel. Fürdőben kád, függönnyel, több féle tusfürdő, nagy, puha törölözőt kaptam. A szobában egy szék és asztal várt a "kellékekkel", mellette egy kihúzott ágy, előkészítve a programra.
  • Lány külseje:

    A képek teljesen vissazadják a valóságot, kivéve a ciciket, mert azok nem látszanak. Izmos test, kis cicik nagy, ágaskodó bimbókkal, puha, síma bőr. Az arca átlagos. Egy csipkés szerelésben fogadott, ami puncitájékon nyitott volt. Én viszont jobbszeretem anélkül, úgyhogy hamar lekerült. Nekem bejött a külseje.
  • Action:

    Zuhanyzással kezdtük, segített megtörölközni, majd irány a szoba. Itt válogattam néhányat az eszközök közül és az ágyra pakoltam azokat, majd kényelembe helyeztem magam, és hagytam hogy felkészítsen. Nem sokat teketóriázott, egyből a tárgyra tért, méghozzá tövig. Nem semmi a befogadó képessége. A szájának sem, de aztán úgy fordultunk, hogy én is hozzáférjek. Előbb a punciját kezdtem tágítani, és pár perc alatt már csuklóig benne voltam. Nincs kis kezem, de minden zokszó nélkül befogadta, sőt még ő követelte, hogy keményebben öklözzem. Közben a popót is tágítottam és oda is került egy vibri. Ő közben rendíthetetlenül kényeztetett a szájával. Kipróbáltunk több vibrit és a csipeszeket is a cicijén. Volt fenékcsapkodás a lovaglópálcával miközben szájjal dolgozott. Így lett végem, az utódok a szájában, az arcán és a haján landoltak. Kicsit szabadkoztam is, de nem vette rossz néven sem az arc, sem a hajpakolást.
    Mivel sokáig időztünk a játékszerekkel elszaladt az óra, úgyhogy kis pihegés és masszirozás után (amit jól csinált) lezuhanyoztam és távoztam. Barátnőfiling azért nem volt, mert ilyet a barátnőjével nem csinál az ember. :-)
  • Elszámolás:

    Előre egyeztetett tarifák vannak, extra nincs, minden az alabpan. Teljesen rendben van, amit nyújt, az megéri. Előre rendeztük.
  • Összkép:

    Azt kaptam amiért mentem. Mivel az ilyenben nincs sok tapasztalatom, sokáig élvezkedtem a segédeszközökkel, ezért elszaladt az idő. Legközelebb az aktust se hagyom ki, se a puncit, se a popót. Nekem így is felejthetetlen élményt nyújtott, megérte...
Happy Massage