• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször hívtam a megadott számon, aztán egyszer csak sikerült elérnem. Egy kicsit beszélgettünk, s mivel ezen az oldalon csak amolyan butított információk vannak, volt néhány kérdésem. Az RL.-on több infó, vagányabb képek, és jelzés van, mikor hívható. Első beszélgetésünk inkább információgyüjtés volt. Megbeszéltük, hogy legközelebb már akár sms-ben, vagy viberen is kérhetek tőle randit. Egyébként Liliennek valóban korához illő kedves, kislányos hangja van. Legközelebb már akkor hívtam, amikor jelezte, hogy szabad. Megbeszéltünk egy pár nappal azutáni másfél órás délelőtti randit. Kérte, aznap reggel jelezzek vissza az általa küldött sms-re. Így is történt.
  • Megközelítés:

    Dél-Buda, nem messze az ismert bevásárlóközponttól, tömegközlekedés több mint ideális bármely irányból is érkezel. Autóval gondolom kell egy kis időt rászánni plusszban. Én a fent említett pláza garázsába álltam, az a tuti. Persze számtalan módja van még az épület megközelítésének.
  • Helyszín:

    Nemrég átadott mini lakópark, a villamos szinte a bejárat előtt landol. Két kapuja is van, Lilien időben tájékoztat, melyik a megfelelő választás.
    Bejutás után ugyanazzal a kóddal nyitunk egy másik ajtót is ami már a lifthez vezet, amit érdemes igénybe venni. A liftből kilépve már nem kell sokat bóklászni, hamar a megadott ajtóhoz érünk. Néhány koppintásra tárul a kecó ajtaja és bent találjuk magunkat ebbe a szuper garzonba. Az előszobából nyílik a fürdő, majd egy tágas amerikai konyhás nappaliba érkezünk.
    Itt van lehetőség a még rajtunk lévő ruha elhelyezésére a kanapén. A fürdő zuhanykabinos, megfelelő számú tusfürdővel, mosdónál minden megtalálható, amire szükség lehet. Tisztaság a köbön, ami egyébként az egész lakásra elmondható. A nappaliból nyílik a kezelő szoba, nincs túlbútorzva, vastag matrac a földön, mellette a falon tükör, szekrényke, rajta a kellékek, egy ülőalkalmatosság így hirtelen visszaidézve. Mindenhol rend, tisztaság, ami Lilient dicséri, hisz egyedül használja a lakást.
  • Lány külseje:

    Lilien valóban nagyon fiatal, mondhatnám hamvas kiscsajszi. Pont ezért esett rá a választásom, ki ne szeretné egy bizonyos kor után, hogy egy kis angyalka kényeztesse. Fotói mindkét ismert erotikus oldalon a valóságot tükrözik. Filigrán, hagyományosan nőies, kerek, formás alkat, nem átlagos méretű cicikkel. Kedves, kislányos arc, selymes bőr, apró végtagok, nagyon szerethető kis punci. Ha jól emlékszem, valami egyrészes kis valamiben fogadott, aminek jó nagy dekoltázsa volt. Szóval valami olyan érzés volt, mintha a barátnőmhöz mentem volna, de a lánya nyitott ajtót. Azért ez nem zavart annyira, valljuk be.
  • Erotikus masszázs:

    Gondolom az eddigiekből azért kiderűlt, hogy nem a lunbágom okozta deformációkat szerettem volna csillapítani Lilien keze által. Azért az boritékolható volt, hogy vendéglátom kb. fél éves pályafutása ebben a szakmában nem feltételez komolyabb masszőz tudást. Ennek megfelelően rábíztam a koreográfiát, ami végül is tök jó volt, bármi is volt az. Kényelmesen elfeküdtem a matracon, Lilien bekente magát olajjal a megfelelő helyeken ráült a hátsómra és szép finoman csúszkálni kezdett rajtam. Finom kis puncija végig érezhető volt, szépen rátapadt testem azon részeire. Persze a tekintélyes cicik is szerepet kaptak ebben a performanszban. Időnként megemeltem a hátsom, hogy mégjobban érezhessem kivánatos nőiességét. Egy idő után aztán fordítva ült a fenekemre, úgy csúszkált, miközben a lábaim masszírozta. Ez baromi jól esett, vagy fél órán keresztül élveztem ,,autentikus" masszázsát Lilinek.
  • Levezetés:

    Amikor beléptem az ajtón és szembesültem a szomszédasszony lányával, már körvonalazódni látszott a randi fő ,,csapásvonala". Persze nyilván tudtam, hogy az erotika viszi el a show-!
    Miután bemutatkoztunk, s beléptünk a nappaliba, élénk érdeklődés mutatkozott részemről Lilien különböző testrészei iránt. Rövid tapogatózás után ezt egy fürdéssel megszakítottam, fő a higiénia. Mire visszatértem Lillien pucéran várt, most már könnyebben elértem az erogénebb részeket is.
    Ritkán használom ki a csók lehetőségét, de most itt állva valahogy megkivántam Lilien ajkát. Egyik kezemmel átöleltem, másik kezem forró puncijával ismerkedett. Éreztem enyhe zavarát, ahogy átadja magát, nagyon finoman közelítettem hozzá. A melleit, a nyakát csókoltam, de az újjam már komoly nedvesedést észlelt odalent. Vendéglátom a terápia helyszinére, a matracos szobába vezetett, ahol aztán a masszázzsal folytatódtak az események. Masszázs után megkértem Lilient, hogy egy franciával örvendeztessen meg legjobb tudása szerint. Egyébként bármit kértem, mindig mosolygott, konstruktív volt. Letérdeltem a tükör elé, nem vagyok egy mozizó típus, de ezt most nem tudtam kihagyni. Kérésemre Lilien négykézlábra állt, úgy kezdte kényeztetni a bohócot. Nem volt itt nagy profizmus, szopogatta aranyosan, a felénél nem vette be jobban, néha felnézett, hogy minden ok.-e. Persze, hogy jó volt, nem igen szóltam, hagytam, hogy ösztönösen csinálja. Néha a kezeit is használta, de azért a szájáé volt a főszerep, a zacsi sem maradt soha szárazon.
    Ajkai fogadták be örömöm magjait, szépen megvárta mig visszatérek, csak akkor engedett el. Szilvia segíségével rendbe hozta magát, majd engem. Egy kis pihi után megbeszéltük, hogy egy kis gyengédséggel ajándékozom meg őt. A hátára feküdt, lábait széttárta, felkinálta magát. A nyakától indultam lefelé szép finoman, akkurátusan, a keblek sem maradhattak ki egy alapos foglalkozásból, amit főleg a nyelvemmel abszolváltam. Szemérem testéhez érve először ujjaimé volt a főszerep, amit már halk sóhajok kisértek. Sajnos Liliennél csak kivülről lehet stimulálni szép kivánatos punciját. Sebaj, a lába közé feküdtem, s ezután már a nyelvemé volt a főszerep. Kb. 10 perc múlva ,,ez nagyon jó" ösztönzést kaptam. Nem adtam fel, aminek egy Lilien által megélt nagyon szép orgazmus lett az eredménye. Újra én következtem, Lilien hanyatt fektetett, kicsit beolajozta magát, majd szemből támadt. Farkam folyamatos érintkezésben volt Lilien altestével. Nem a kedvencem a csúszka, de ez most jól esett. Fogtam a derekát, úgy tóltuk a figurát. Kisvártatva ráfordult a tizedesre, punciját a számhoz igazítottam és csak cuppogtunk, mint állat. Sajnos az idő nagyon genya, egyszer csak ,,kicsöngettek". Egy kis hosszabítás sem eredményezett újabb eufóriát, de ez semmit nem vont le randink minőségéből.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, talán a fiatalsága. Amit nem vállal az olvasható a vállalásainál. Előre fizettem, előszőr voltam nála, én kértem, hogy tegye el szem elöl.(illúzió rombolás).
  • Összkép:

    Kifejezettem most az ő korosztályát kerestem, főleg, hogy egyedül rendel, ami ritka az ő korosztályában, diszkréció o.k..
    Kedves, alkalmazkodó, dögös csajszi, aki inkább még fiatalságával hódít. Ezért jól éreztem magam a randi során. Ha valaki most ezt a filinget keresi Lilien abszolút ajánlott. Kiváncsi lennék rá mondjuk egy év múlva.
Happy Massage