• Lana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt , szinte rögtön felvették a telefont ( mint kiderült a barátnőjével beszéltem de ebből szinte semmi se érződött ). Megkaptam minden információt amire kívácsi voltam és az időpont egyeztetés is könnyen ment.
    Lana még nagyon kezdő ezért kérte meg a barátnőjét hogy Ő kezelje a telefont. Azt ígérte hogy ha lesz egy kis rutonja akkor már Ő fogja de mondom ebből szinte semmi se érződött :)
  • Megközelítés:

    Marina part. Szerintem többet nem is kell mondanom :) szerintem mindenki tudja hogy mire számíthat itt :)
  • Helyszín:

    Lakás új építésű szóval ennek megfelelően belül is minden újszerű. Több szoba van és többen is vannak a lakásban de ebből szinte semmi se érződik. Olyan mint ha csak mi lettünk volna. Szoba is kellemes hangulatos led hangulat világítással nay francia ággyal és mellette nagy tükrös gardrób szekrény! Fürdőszoba is elég nagyon van választék tusfürdőből is. Célnak tökéletes
  • Lány külseje:

    A képet teljes mértékben a valóságot tükrözik. Fiatal kedves és mosolygós leányzó várt az ajtó mögött. Elsőre meg is lepődtem a kedvességén :) A képeken a rózsaszin melltartó+bugyi párosban fogadott ( ha jól emlékszek :) ) kabátomat felakasztotta és bementünk a szobába ahol átbeszéltük a dolgokat mert itt derült ki hogy nem vele beszéltem hanem a barátnőjével de amit a barátnője mondott az mindenben fedte a valóságot ! nincs semmilyen kelletmetlen meglepedés. Első benyomás nagyon pozítiv volt. Miután átbeszéltük a dolgokat elmentem fürdeni majd siettem is vissza hozzá amilyen gyorsan csak tudtam.
  • Action:

    Mivel mondtam hogy szeretem a barátnősebb összebújosabb dolgokat sok csókkal így hozzám lépett, átöltelt és olyan csókot kaptam hogy ihaj. Szerintem itt az oldalon kevesen tudnak ilyen kellemesen és jól csókolni és nem csak megjátszák a dolgokat. Ezt folytattuk is egy ideig majd mind a kettőnknek a kezei elindultak egymást testét felfedezni. KÖzbe persze a csókok egy persze se áltak meg azt remélem mondanom se kell. Szép lassan megszabadítottam a melltartó és bugyitól ami rajta volt. Mivel az életkor valós szerintem ezért nem kell ecsetelnemm hogy ha akartam volna se tudtam volna hibát találni rajta .... :D
    Óvatosan hátradöntött az ágyon és már vízszintesben folytattuk a heves csók csatát. majd szép lassan elindult lefele közbe mindenhol végigpuszilt ahol csak tudott ami nekem nagyon tetszett. Majd mikor elért a várva várt területre egy nagyin kellemes és lány franciát kaptam amit nagyon de nagyon jól csinált. Ici pici kézzel rásegítés / masszírozás de a golyókat se hagyta szóval tényleg figyelt mindenre. Ezt annyira jól csinálta hogy hagytam is próbáltam át adni magam az élvezeteknek amennyire csak lehet. Sajnos mostanában elég feszült időszakon vagyok túl ezért pot most ki is jött rajtam így a lelkesédem kicsit lankadt de Ő ettől függetlenül nagyon kitartóan és kedvesen próbált életet lehelni belém :)
    Mondtam neki hogy picit csússzon fel és abból mennyei csókból még kérek egy kicsit mert tényleg nagyon jól csinálta. Közbe kézzel próbált szintén bíztatni. Én sajnos ismerem magam és már kicsit kezdtem is rásztresszelni a dolgokra így kértem hogy forduljunk át kicsit maszsírozzon meg hát ha sikerül kicsit jobban ellazulnom és utána jobb lesz.
    Itt jött a következő kellemes meglepetés hogy a masszázs nagyon de nagyon jól csinálta. Közbe szinte mindenféléről el lehetett tök jól beszélgetni vele szóval le a kalappal nála a kedvessége a kitartása miatt is :) ez a masszázs és beszélgetés annyira jól sikerült hogy sajnos az 1 óra el is telt amit nem bánok mert ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam vele és mondtam neki ha kicsit elmúlik ez a sztresszes időszakom akkor tuti visszajövök még hozzá és bepótoljuk ami most elmaradt :)
  • Elszámolás:

    mivel elősszőr voltam nála így előre én odaadtam neki amit nagyon szépen megköszönt. Teljesen korrekt és ezért az összeért a kedvesség a hozzáállás nagyon de nagyon megéri .
  • Összkép:

    Összességében nagyon kellemes érzésekkel távoztam és inkább azoknak az úraknak ajánlom akik barátnősebb tipusú lányokat keresik. A durva erőszakos stílus távol áll tőle szerintem.
    Ha te is kedves vagy vele akkor higgyétek Ő is az lesz és meg fogj ezt hálálni :)
Happy Massage