• Alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban VTR-en próbáltam időpintot foglalni, de akkoriban Alexa eléggé el volt foglalva. Most Telefonon kértem időpontot és kiderült, hogy az adott napra csak miattam jelent meg a kuckóban.
  • Megközelítés:

    Már ismertem a helyet és az igaz, hogy már régen jártam erre, de simán megközelíthető autóval busszal és villamossal is. Én a tömegközlekedést választottam.
  • Helyszín:

    Már ismert helyszín egy "fagyos" jellegű közterületen, de a lakásban kellemes klíma fogad minket. A alkás nem túl nagy, de elegendő hely van két lánynak és a vendégeknek. A fürdőben minden megtalálható ami kell és itt Balea típusú férfi tusfürdők közül választhatunk.
  • Lány külseje:

    Alexa még mindig ugyanaz a nálam kicsit magasabb lány. Kisebb méretű cicikkel és popsival van megáldva, de nekem így is elég nőies. Kékneműben fogadott, abból is egy kicsit sötétebb árnyalatban.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor puszival köszöntött és mivel már egy jó ideje nem láttuk egymást; ezért külön örültünk a viszontlátásnak. Bevezetett a szobába és elkezdtem leöltözni. Mikor ezzel megvoltam kaptam egy törölközőt és mehettem tusolni. Az út porának lemosása után visszamentem a szobába és Alexa is belibbent egy fél perc most már Éva kosztümben; azaz teljesen meztelenül. Hasra feküdtem a tatamin és jöhetett a szokásos lábemelés, mert ő mindig a bokám alá helyezz egy henger alakú párnát. Így indult a masszázs. A lábaimnál kezdte és eléggé erőteljes gyúrós mozdulatokat kaptam. A lábaim után feljebb haladt és egyre érzékenyebb területeket is érintett. A derekamnál már éreztem, hogy itt lesznek még komolyabb fogások. Elérte a lapockáimat és a nyakszirtemet is megdolgozta. Itt olyan volt, mintha kínozna, mert eléggé erős mozdulatokkal dolgozta meg ezt a területet. Szerintem az volt a "jutalma" a hűtlenségemnek. Legalábbis régóta nem találkoztunk és ezt én ennek tudom be. Félreértés ne essék, nem neheztelek Alexára, csak tudom, hogy most ez kijárt nekem. nem voltam ilyen szakszerű masszázson és ennek ez lett az eredménye. Mikor ezzel végzett akkor jöhetett a fordulás és az erotikus rész is.
  • Levezetés:

    Kezdésnek rendesen átnyalogatta a zacskókat és csak utána tért át a velem egykorú kényeztetésére. Lassan és aprólékosan használta a száját, de utána az én kezem is felfedezőútra indult és elkezdtem őt is simogatni, majd megtaláltam a punciját és azt simogattam és ujjaztam. 69-et kértem folytatásnak, aminek eleget tett és itt intenzív nyelvmunka volt mindkettőnk részéről és én az ujjaimmal is próbáltam minél nagyobb örömet okozni neki. Részben sikerült ugyan, de a végcélt nem értem el. Váltottunk ő előttem négykézláb és én térdelet szembe vele majd a szájába mentem el és kértem, hogy a pocakjában landoljanak az utódok. Ezt megette és utána még pihegtünk egy kicsit. Ő elment felfrissíteni a száj higiéniát és utána visszatért hozzám. Újabb tusolás és utána visszaöltözés következett. Ki az előszobába és a cipőimet is visszahúztam a lábaimra. Rendeztem a csokrot, búcsúpuszik és ölelés végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük. A telefonba pontosan tájékoztat mindenről és ez a helyszínen sem változik.Mindkét extráját kértem és ezek is teljesültek.
  • Összkép:

    Kicsit régen találkoztunk; de örültem annak, hogy visszatértem. Pontosan nem tudom, hogy mikor lesz az újabb szeánsz, de egy újabb 4kezes lehetősége is felmerült bennem, amikor még a lépcsőházban voltam. Mindenképp ajánlott kategória szólóban és párosban is egyaránt.
Happy Massage