• KARINA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Karinát, könnyen elértem az adatlapon megadott mobilszámon. Vidám, csicsergős és kedves hanggal tájékoztatott a program lehetőségekről, árakról és a legfontosabb technikai illetve logisztikai tudnivalókról. Mivel volt még aznapra szabad időpontja, így ezt gyorsan le is fixáltuk és abba maradtunk, hogy másfél óra múlva ott vagyok nála.
  • Megközelítés:

    Budapest, 14. kerület, a Puskás Stadion melletti kis utcában, nagyon könnyű megtalálni a címet, egyértelműen kint van az utca tábla és a házszám. Közlekedés szempontjából szintán gyerekjáték az odajutás: jár arra ugye metró, buszok, villamos, troli, na meg ott a Volán busz állomás, na meg MOL Bubi lerakat is.
  • Helyszín:

    Karina és barátnői, mert hogy ugye többen rendelnek eme lakásban, egy több emeletes, nem túl régi építésű, kulturált társasházban találhatók. Bejutni sima ügy volt, a megbeszéltek szerint a kapuban hívtam Karinát a mobilján, aki fentről kinyitottam nekem a kaput és megmondta hányadik emeletre kell felmennem, nem kell sokat lépcsőzni. Az ajtó mögött egy több szobás lakás található - a lakás szalonként funkciónál, többen rendelnek. Sötét folyosóról nyílnak a rendelők, 2-3 lehet összesen, és van egy fürdőszoba is. Fürdőszoba rendben van: sok tusfürdő, sampon, dezodorok. Száraz kilépő és törcsik. Fürdőben megy a fűtés, kellemes meleget csinálva. A masszázs szobában tatami illetve profi masszázs pad is található, a falon tükrök, illetve egy kanapé és kis asztal a cuccoknak. Szobában kellemes hangulat világítás hála a led fényfüzéreknek, illetve mobilról/laptopról megy a halk háttérzene. Minden tiszta, szép és jó!
  • Lány külseje:

    Karina egy kedves, bájos lány, fullosan barátnő feelinget adott nekem az ottlétem elejétől egészen a végéig. De ha szabad, akkor őszinte leszek, és senkit sem szeretnék megbántani, de nekem mint nő, annyira nem jött be Karina. Arcra-testre rendben van, átlagos leányzó, valszeg nekem egyszerűen más az ízlésem, vagy mást képzeltem el a képek alapján, és ott helyben nem tetszett annyira a leányzó. De hát arc kitakarásos a hirdetés, így ez benne van a pakliban sajnos. Végül is maradni maradtam, mert egyrészt kedves és bájos a Karina, nem akartam megbántani, és szeretem volna egy jó erotikus programon részt venni. És meg kell hagyni, hogy emberileg és a hozzáállása csillagos 5ös, full vendégcentrikus, odaadó, simogatós, nyelves smárolós csajszi, aki foglalkozik a vendéggel non-stop. Ezzel az oldallal megnyert.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után kaptam egy pohár vizet és pár cukorkát, majd választhattam, hogy tatami vagy pad: a tatamira voksoltam és hasra feküdtem. Karina ledobta magáról a pink bodyt és meztelenül nekilatott a programnak. Nem vér profi, de nagyon kellemes és pont kellő erősségű teljes testmasszázst kaptam Karinától, ami nagyon is jól eset. Tetőtől talpig jól át lettem gyúrva, minden egyes porcikámat megmozgatta, közben meg jó párszor élvezhettem a huncut benyúlásait a combjaim közé: hol finoman simogatta, húzogatta a farkam, hol a golyóimat cirogatta. Közben a tükörből figyeltem ténykedését a testemen és kötetlenül beszélgettünk az élet dolgairól. Egy jó 30-40 perc után, a masszázs átment simogatásba és Karina jól beolajozta a melleit, majd elkezdte a csúszka masszázs a hátamon: jól csinálta, éreztem ahogy a punci és a cicik siklanak a hátamon, popsimon, nyakamon. Ez így ment jó pár percig, majd jöhetett a fordulás.
  • Levezetés:

    Fordulás után jöhetett a várva várt csúszka szemből: bőségesen beolajozhattam Karina testét, külön figyelmet szentelve a cicikre, popsira és a combokra. Majd Karina egy őrületes csúszkába kezdett rajtam; szinte tetőtől talpig siklót-csúszott rajtam a cicikkel, popsival, na meg a nedvesedő puncijával. Kezeimmel folyamatosan simogattam ahogy/ahol csak értem, közben több nyelves csók is elcsattant. A hab a tortán akkor jött, amikor Karina pózt váltott, és nekem háttal fordulva egy olyan popsi/punci csúszkát kaptam, hogy néha azt sem tudtam biztosan, hogy nem tiltott helyen jár e éppen az álló farkam. Az utolsó, záró fogás egy bőségesen nyálas NFVSZ volt: hol finoman, érzékletesen szopta, hogy enyhén pornósan köpködve kaptam a mélytorkos franciát. Igyekeztem férfiasan hosszan állni a sarat, de mivel időnk fogytán volt, és én már hosszú percek óta kés élen táncoltam az elélvezéssel, így elengedtem magam és Karina szájába küldtem az utódokat, mind az utolsó cseppig. Élvezés után Karina még kiszopta belőlem az utolsó cseppeket is, majd hagyott a szájában lenyugodni. Utódok szerintem részben szájában tűntek el, részben egy zsepiben végezték. Szilvia kendőkkel letöröltük egymásról az olaj és testnedv maradékokat, váltottunk még pár csókot, simogattuk-cirogattuk egymást még pár percig, majd útnak indultam zuhanyozni, öltözni és végezetül búcsúzni.
  • Elszámolás:

    A randi végén adtam át a telefonban is megbeszélt összeget, egy kis asztalra raktam le a masszázs szobában. Extrák nem voltak, mármint nem kérdeztem, nem kértem extrákat. Azt kell mondanom, hogy összegségben, ár-érték-arányban abszolút megérte nekem, mindent egybevéve, én jól éreztem magam.
  • Összkép:

    Jó kis randi lett ez a végén, Karina egy szuper házigazda, 100% barátnő feeling, nagyon vendégcentrikus, bájosan csacsogós leányzó, és az erotikát is magas fokon műveli! Ajánlani tudom!
Happy Massage