• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már többször próbálkoztam eljutni Krisztához, de mindig elfoglalt volt így most is tettem egy kósza próbálkozást hátha. Hazafelé menet rácsörögtem és láss csodát sikerült találni rövid időn belül kb. 30 perc múlva időpontot. Így gyorsan nem gondolkodva lestoppoltam a mai nap első időpontját.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem mivel ott jártam arra felé. Most már a pontos házszámot kaptam meg, amit már tudtam. A házat egyszerű megtalálni gyalog is nem kell hozzá GPS se. Aki autóval menne neki nehézkes lehet a parkolás, de azért megoldható, ha nem is közvetlenül a háznál, de közelben biztos lesz szabad hely az autó számára. BKV járataival is megközelíthető villamosok járnak a közelben a nagykörúton, ahonnan pár perces séta beiktatásával oda lehet érni.
  • Helyszín:

    A helyszín a ház legmagasabb emeletén található ahová lifttel érdemes menni a liftből egy jobbos és már ott is vagyunk a lakás ajtaja előtt. A lakásba lépve cipő levétele után beinvitált a nagyobbik szobába, mert már mindkét szobában voltam. A diszkrécióra odafigyelnek így nem futottam össze senkivel. Ruháimat egy asztalra lehet tenni, mert mást nem láttam jó lenne egy széket beszerezni, mert elférni az ajtó mellet a jobb oldalon. Fürdőszobában tusoló van kialakítva több tusfürdő is van. Szájvízből is kétféle áll rendelkezésre. Higiéniailag is minden rendben van erre nagyon odafigyelnek. Ebben a szobában, ami egyből a bejárat mellett van egy kényelmes nagy méretű ágy szolgál a szeánsz érdemi részére. Ami hiány érzetem az egy szék, de amúgy minden rendben volt.
  • Lány külseje:

    Külsejéről képei árulkodnak a legjobban telt alkatú lány van mit fogni rajta minden téren ez is látszik a képein. Nagy ikrei, amik eredetiek és nagyságukból adódóan gravitálnak, viszont nagyon jól reagálnak a kényeztetésre és szeretik, ha foglalkoznak velük. Most egy tűz piros selyemszerű szexi ruha volt alatta pedig egy szintén tűz piros bugyi és fekete melltartó. Tökéletes fogadtatásban volt részem, de ezt gondolhattam az első találkozásunk alkalmából. Rövid vörös haja van pont olyan, mint a képein. Csalódás abszolút nem ért most sem.
  • Action:

    kb. 10 perccel hamarabb sikerült érkeznem. Mivel már voltam Krisztánál, így tudtam hová kell mennem.
    A lakásba lépve cipő le most a nagyobbik szobát vettük birtokba, ahol átadtam neki vitt csekély ajándékomat. Majd levetkőztem és irány a fürdőszoba. Ismerős lévén a lakásban így tudtam a járást a fürdőszoba felé, ahol tusoló áll rendelkezésre az út porát lemosni. Törölközőt pedig mint a múltkor a mosógép tetejéről lehetett elvenni. Gyors tusolás után a előszobában várta meg míg végzek a tisztálkodással.
    A szobában állva az ágy mellett estünk érzéki csókolózással kezdtük ezt a várhatóan felejthetetlen randevút. Nagyon finom mi több isteni a csókja, ami be is indította bajtársamat vigyázz állásba vágta magát úgy ahogy ilyenkor szokás. Ezt érzékelte Kriszta is és kezével kereste társaságát.
    Mondtam Krisztának, hogy az ágyon kényelmesebb nem is kellett mondanom kétszer már az ágyon feküdtünk ő rajtam fekszik és tovább csókolózunk. Kis idő múlva elkapta barátom grabancát nagyon finom vákumos franciában részesített szorosan volt a szájában barátom. Én pedig a kezemmel a lába közé tévedtem falatnyi bugyit félre húzva hozzáfértem a puncijához ebben ő is partner volt, mert úgy helyezkedett, hogy könnyen odaférjek. Megkértem szabadítsuk meg a felesleges ruhadaraboktól, hogy minden hová odaférjek.

    Szintén kérésemre helycserés támadást hajtottunk végre. Folytattuk csókcsatával majd a nagy ikreivel, ami eredeti ebből és nagyságából adódóan gravitálnak, de nagyon jól reagálnak kezeim és nyelvelésem hatására lehet gyurmázni is őket, ami szemlátomást tetszett is neki kapott is mind a kettő mindenből. Mivel nem csak az ikrek miatt mentem így déli tájak felé vettem az irányt, ahol egy megizzasztott húsos puncika várt arra, hogy ellássam a baját nyelvemmel és ujjaimmal vagy épen mindkettővel egyszerre.

    Itt el is időztem abban a reményben, hogy sikerül örömöt okoznom Drágának. A popsit is bevettem a játékba, ami nem okozott problémát neki. Így most már mindkét hely a punci és a popsi is be lett járatva. Meg is lett a várt eredmény halk hangokat adva, ami egyre erősebb volt el is élvezett így sikerült örömöt okoznom Krisztának. Finom húsos puncija van megérte foglalkozni vele és meg is hálálta a törődést.

    Kérésemre pozíciót váltottunk 69-be már így is voltunk. Adtam nyelv csapásaimmal popsinak is puncinak is felváltva popsiba még az ujjammal is bekukkoltam. Lassan úgy éreztem eljött az idő a beöltöztetésnek így szóltam, hogy jöhet a ruházat úgy érzem. Pikk-pakk fel is helyezte barátomra. Majd megbeszéltük először szemből szeretném majd a végén jöhet popsi.

    Óvatosan ült bele a felkeményített barátomba, de amikor már benne volt akkor mindent beleadott apait anyait. Miközben én az ikreivel voltam elfoglalva hol az egyik hol pedig másikat vettem a számba. A bimbói stabilan kemények voltak végig ez éreztette velem, hogy tetszik neki ténykedésem. Mielőtt elvéreznék kértem a nap fény pontját a popsit hisz titkon ezért is mentem.

    De előtte csókolóztunk, de most rövid ideig. Óvatosan szállt le barátomról majd elindultam a popsi támadásra. Bepucsított én pedig mutatva az utat popsija felé óvatosan tettem be, de amikor már bent volt barátom akkor lehetett tolni rendesen, aminek meg is lett a várt eredménye sikerült örömkönnyeket kicsalni barátomból. Egy kicsit még hagyott popsiba majd óvatosan előbújva eltávolította az öltözetet viszont a tisztába tevést rám bízta a kellékeket biztosítva papír és nedves törlő formájában.

    Kapott a hátára szokásomhoz híven egy puszit megköszönve ezt a megismételt felejthetetlen randevút. Felöltöztem és a távozás mezejére léptem. Köszönöm szépen ezt a randevút is. Csókollak.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor átadtam neki szerény ajándék csomagomat édesség formájában. Az ő megérdemelt virágszálait most utólag rendeztük pesti átlagnak megfelelően. Mivel nem adok lányok kezébe virágszálat így egy az asztalra tettem le az ott lévő kicsi üvegpohár alátéve. Korrekt elszámolás főleg a kapott élmények fényében.
  • Összkép:

    Ismét remek randevút tudhatunk magunk mögött. Ez a fenti írásokból kiderül. Így itt nincs mit ragozni szuper volt minden. Ajánlom figyelmetekbe. Köszönök mindent. Csókollak.
Happy Massage