• Blanche

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Most is napokkal előtte egyeztettem a Drágával. Volt olyan kedves és Ő jelzett vissza, hogy azaz időpont megfelelő lesz amit B variánsnak néztem ki. Mikor a "Nyugalomsziget"-ére szeretnék menni, mindig két három időpontot kinézek. Nagyon szeretek a szigeten lenni! Blanche időpont egyeztetésben abszolút rugalmas és én úgy gondolom a másik félnek is így kell tenni.
  • Megközelítés:

    Kocsival menten most is. Címet már ismertem, de mikor új helyszínre mentem Blanche-hoz, mindig pontos érthető leírást adott. Parkolás fizetős, ha fizetsz érte! Most hamarabb értem oda, mert gyűlölök késni. Ház előtt meg a szomszéd utcákban is volt parkoló hely. A GPS pedig oda visz.
  • Helyszín:

    A volt Magdolnaváros egyik csendes utcájában volt a találkozó. A lakás modern,tiszta mint a patyolat. Érezhető, hogy Blanche a higiéniára nagyon ad, nagyon oda figyel. Nem egyszer - kétszer randiztunk már és én még semmi kifogásolni valót nem láttam. A számtalan férfi tusfürdő mellett, férfi intim tusfürdő is a rendelkezésre áll. Lakás visszafogottan van berendezve. Nappaliban áll a szerkezet amivel karban tartja páratlan testét. Megmutatta a teázó helyét is, ami még némi kiegészítésre szorul.
    A szobában nagy franciaágy , nekem kényelmes. Halk zene, az illatosító rendületlenül teszi a dolgát.
    Nagy , frissen mosott , illatos , nedvszívó törölközőt kapta.
    Van a helyszínnek egy olyan atmoszfrérája amit csak Blanche-nál talál meg az ember. Olyan egyedi mint Ő maga!
  • Lány külseje:

    A róla készült képek sok mindent elárulnak, de élőben látni, hallani, érezni Őt , az páratlan érzés.
    Elém jött , az új képein is látható világos kék ruha volt rajta, ami kiemelte kecses alakját. olyan csinos volt, hogy nem találtam szavakat. Alatta fekete testhez simuló nadrág, gyönyörű lábacskáin fél magassarkú cipő.
    Gyönyörű vörös hajzuhataga kiemelte bájos arcát.
    Hibátlan, visszafogott, elegáns megjelenés. Minden tetszett, nincs hiba!
  • Action:

    Belépésem után puszival fogadott, majd beszélgettünk egy kicsi. Bekísért a szobába, levetkőztem, majd fürdőszobába invitált. Fürdés, szájvíz használat és vissza a Gyönyörűséges Hölgyhöz.
    Egy fekete két részes szexi szettben fogadott. Csókkal kezdtük, érintések, simogatások. Megszabadítottam a melltartójától és végre érezhettem, tapinthattam csodás melleit. Nem tudok betelni velük.
    Közös munkával lekerült a bugyija is. Elterült az ágyon és végig csókolhattam feszes pociját, pontosabban poci helyét.Annyira rajongok ezért a HAS-ért, hogy nem tudom megfogalmazni.
    Elhelyezkedtünk és én elértem mese szép szemérem dombjához. Próbáltam a legfinomabban kényeztetni a Drágát. Bármeddig ott tudnék lenni. Simogattam szépséges melleit és közben lehelet finoman érintettem Őt a nyelvemmel . Teste megfeszült mint egy íj és gyönyör legszebb hangjait hallhattam.
    Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztetett. Én is nagyon szeretem a lovagló pózt, mert így a partnered láthatod, érezheted. Védelem elhelyezése után ebben a pozícióban szeretkeztünk, ami fantasztikus volt. Olyan érzékien szertett, amit ritkán tapasztal az ember. Újra hallottam a gyönyör hangjait és a hozzátartozó mozdulatait. Nagyon jó érzés kapni, de én adni jobban szeretek .
    Mindig izgulok mikor Nála vagyok. Most is ez lehetett, de végén a gyönyörhöz juttatott az eszméletlen ajkaival.
    Hagyott lecsillapodni, majd olyan finom és érzéki tisztítást kaptam amire csak Ő képes.
    Tusolás, beszélgetés, majd megmasszírozott. Ebben a csepp Nőben, hogy van ilyen erő? Masszírozás közben rám ül és néha ha rám hajol, a páratlan hasa a fenekemhez ér ! Borzasztó izgató !
    Újabb csókok, beszélgetés, érintések, majd újra elbűvölt erotikus kisugárzásával és újra eljuttatott a csúcsra! Közben végig érinthettem , érezhettem csodálatos testét.
    Életem egyik legjobb randija volt.
  • Elszámolás:

    Mint mindig, korrekt, a megbeszéltek szerint történt.
  • Összkép:

    Nincs hozzá hasonló !!!! Egy Tündér!! Nagyon kedvelem. A legjobb érzésekkel távoztam, napokig a hatása alatt tudok lenni.
Happy Massage